d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Vreti Sa Va Radeti??? > brusli il bate pe vandam ? not
Prev1345
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Jan 31 2011 09:59am
Quote (seby_2007 @ Jan 31 2011 05:36pm)
in primul rand nu am mai vb cu el de anu trecut asta ca vad ca tot o tii ca cica m-a chemat el
al doilea rand tu nu poti purta o discutie rationala cu cineva esti copil incepi pur si simplu sa te ataci aiurea si sa o iei spre calea injuraturilor  ca si cum tu ai fi mare nu stiu ce
uite in melodia asta inlocuieste cuvantul  bucuresti cu cuvantu d2jsp  si vezi cum e http://www.youtube.com/watch?v=AG56t8t9iW8
90% de pe  net ca si tine cand le zice omu ceva incep sa injure  ideea e ca sunteti in lumea voastra
ps:cand o sa inveti sa porti o conversatie te astept cu cea mai mare placere la 1 bere ceva fac eu cinste
si daca nu am fg care e treaba ?

chiar nu am nici o treaba cu becali  nu tin nici cu steaua si nici nu ma intereseaza

era o metafora :)
Member
Feb 2 2011 02:03pm
seby_2007:

ba, ai fg sau nu ai ? pai, n-ai !
Member
Gold: 0.00
Feb 3 2011 01:08am
Quote (the_rest @ Feb 2 2011 10:03pm)
seby_2007:

ba, ai fg sau nu ai ? pai, n-ai !

cine are fg mult si il tine pe contul principal e un mare ratat pt ca odata ce devi bun o sa ai si multi dusmani... nu dau exemple ca poate sti despre cine e vorba, iar apoi tio iei cu poze fake in s/a
btw sunt unii cu 12 fg pe jsp si care au iteme de milioane de fg, uitate la steffer, acces cautai in adress book sa vezi ca sunt lock, iar daca afli cum au luat lock te iei cu mainele de cap ca la brainpower.

btw acces aka monumental a fost inchis cu 70k fg si a zis cal doare la bascheti... na putut sa spele fgu la timp.

asta tio zic sati iti demonstrez cat de mic esti in comparatie cu unu care "nu are fg".

iar despre alupigus (a se citi de la dreapta la stanga) ala e un shoppe terminat care are nustiu cate runewords perfecte, sa imi arate si mie niste rare/crafted items ce sar de 1 k fg
Member
Feb 3 2011 06:13am
Quote (uniddf @ 3 Feb 2011 10:08)
cine are fg mult si il tine pe contul principal e un mare ratat pt ca odata ce devi bun o sa ai si multi dusmani... nu dau exemple ca poate sti despre cine e vorba, iar apoi tio iei cu poze fake in s/a
btw sunt unii cu 12 fg pe jsp si care au iteme de milioane de fg, uitate la steffer, acces cautai in adress book sa vezi ca sunt lock, iar daca afli cum au luat lock te iei cu mainele de cap ca la brainpower.

btw acces aka monumental a fost inchis cu 70k fg si a zis cal doare  la bascheti... na putut sa spele fgu la timp.

asta tio zic sati iti demonstrez cat de mic esti in comparatie cu unu care "nu are fg".

iar despre alupigus (a se citi de la dreapta la stanga) ala e un shoppe terminat care are nustiu cate runewords perfecte, sa imi  arate si mie niste rare/crafted items ce sar de 1 k fg

deci tu imi zici de cativa coptii de bani gata care au cumparat fg pe bani ? aia normal ca is niste terminati au luat ban lock normal, imi pare bine inca! si iteme cumparate de la shops pe bani de-a gata dati de parintii miliardari care nu se uita ca ce fac progeniturile lor.

si alupigus zici ca are cateva rws perfecte ? si ce, orice prost are rws perfecte. io am vandut grief ba 15ed 40-400 pe 450fg, deci are omu sa zicem ca vreo 5-6 rw pefecte are 2k fg, pfai ma ca jmecher ii.
Member
Gold: 0.00
Feb 3 2011 11:17am
Quote (the_rest @ Feb 3 2011 02:13pm)
deci tu imi zici de cativa coptii de bani gata care au cumparat fg pe bani ? aia normal ca is niste terminati au luat ban lock normal, imi pare bine inca! si iteme cumparate de la shops pe bani de-a gata dati de parintii miliardari care nu se uita ca ce fac progeniturile lor.

si alupigus zici ca are cateva rws perfecte ? si ce, orice prost are rws perfecte. io am vandut grief ba 15ed 40-400 pe 450fg, deci are omu sa zicem ca vreo 5-6 rw pefecte are 2k fg, pfai ma ca jmecher ii.

esti ratat man!
niciodata un gozu donor no sa isi ia lock cu fake pics in s/a pt ca im plm cine mai doneaza bani?
plm frate te lauzi ca joci de nustiu cand non-ladder si nu stii basics
numi zice ca brainpower care acu 2-3 ani numai peltu pt dudu facea ~ 25k fg, sau care are cel mai tare circ de amazon legit ever a dat bani pe fg sa fim seriosi...
asa ca plm 21k fg = 0.2 % din circletu ala de ama ^^
eu de jucatori dastia zic.. tu daca tiai lua lock pe jsp ai luao in mana ca nu mai ai ce vinde ramai lefter
Member
Feb 3 2011 02:41pm
Quote (uniddf @ 3 Feb 2011 20:17)
esti ratat man!
niciodata un gozu donor no sa isi ia lock cu fake pics in s/a pt ca im plm cine mai doneaza bani?
plm frate te lauzi ca joci de nustiu cand non-ladder si nu stii basics
numi zice ca brainpower care acu 2-3 ani numai peltu pt dudu facea ~ 25k fg, sau care are cel mai tare circ de amazon legit ever a dat bani pe fg sa fim seriosi...
asa ca plm 21k fg = 0.2 % din circletu ala de ama ^^
eu de jucatori dastia zic.. tu daca tiai lua lock pe jsp ai luao in mana ca nu mai ai ce vinde ramai lefter

invata limba romana, reciteste ce am scris, reciteste ce ai scris insuti. lol duamne ce ratati pe aici, io nu mai zic nimica altadata, ramaneti cu ratatziuminica voastra wtf.
Member
Warn: 100%
Feb 3 2011 03:08pm
Quote (the_rest @ Feb 3 2011 11:41pm)
invata limba romana, reciteste ce am scris, reciteste ce ai scris insuti. lol duamne ce ratati pe aici, io nu mai zic nimica altadata, ramaneti cu ratatziuminica voastra wtf.

nu mai plange :(
Go Back To Romanian Topic List
Prev1345
Closed New Topic New Poll