d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Un Adevarat Roman
Prev1345678Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 10,650.29
Jul 16 2010 04:32am
Quote (B4al @ 15 Jul 2010 23:40)
3 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous): B4al,Rizwan, FloRin

Nu prea ma intereseaza ce gandesti, dar iti zic mersi ca-mi spui.

Auzi, tu eşti nefutut in cur pe ziua de azi sau ce pula mea ai?

Ai impresia ca esti prea inteligent, si toti iti suntem niste supusi. Mai dute-n cacat de suferind.

Te-a bagat cineva in seama? Sau n-ai prieteni si incerci sa-ti faci? Esti attention whore d'ala?

// O perioada ai lipsit din Romanian forum, ce s-a intamplat? Ramasesei fara texte?

// http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=4457963&f=276 <-- aproape ca am râs.

This post was edited by Rizwan on Jul 16 2010 04:41am
Member
Gold: 20.00
Jul 16 2010 04:43am
Quote (puyu @ Jul 15 2010 11:32pm)
Se poate schimba orice !!!! Romania inca nu e pierduta , !!! Dar poporul e atat de ignorant si  PROST , da, PROST pt ca accepta situatia asta ...

Cu Iliescu era bine pt ca Tara era bogata de pe urma lui Nea Nicu.  atata tot , dar ce a strans  Nicu s'a dus pe pula cu timpul ,... si acum sunt multi care au ajuns tarziu si nu mai au ce sa ia.... dar tot se continua cu obisnuinta, hai sa mai luam putin ca nu se simte, oricum e distrusa tara. 

O revolutie ar fi buna  ! Da , un razboi civil .. dc nu...  sa ne cerem dreptul de a trai nu de a supravietuii. sa daramam actualul guvern , sa refuzam plata taxelor !!!!, sa refuzam plata luminii, gazului, apei, sa refuzam absolut tot. un colaps total al platilor, ar fi o lovitura enorma pt orice companie care isi desfasoara activitatea in Romania. daca o comite 1  o beleste, dar daca o comitem toti nu au ce sa faca.
sa ne retragem banii care ii avem prin conturi la bancile principale`precum bcr ajutand'o sa ajunga la ruina. ... dar asta e greu sa se intample in aceasta tara.... nu avem initiativa, avem doar idei, si daca nu o face altul inainte noi nu o facem.... vom continua sa ii lingem in cur pe cei de sus multi ani ... vom continua sa ajungem la sfarsitul lunii platind datoriile si zicand : bun , am reusit sa platesc tot , acum merg sa cumpar 1 kg de cartofi ca sa mananc ca nu imi permit altceva.. off si au ridicat pretul pe kv la curent , uff si apa s'a scumpit... nu mai vb de caldura in iarna cand intretinerea ne lasa cu buzunarle mai mult ca rupte.. si tot asa.... ASta e Romanul , Asa vom continua , Asa vom ramane .. si printre alte prostii VOM CONTINUA SA ASCULTAM MANELE  !!! macar ne mentine prostia ocupata, cu stomacul lipit de sira spinarii incep sa strig : EU SUNT NR 1 . Eu sunt ADRIAN !! :=)))

TRAIASCA ROMANIA !

da, ai dreptate . o revolutie ar fi buna, dar cine ?
tu crezi ca s-ar aduna asa toti cum ai spus ? ar fi ideal , dar aproape imposibil
si eu inca continui sa sper, dar sperantele mi se naruie cand vad ca nu e pic de initiativa . de ex : le-au fost taiate salarile cu 25% la bugetari . au spus ca fac greva , ca nu incheie situatia.... pula , dupa 3 zile gata toata greva
nu iti spune nimic acest lucru ? nu e cu cine
Member
Jul 16 2010 04:48am
Quote (Rizwan @ Jul 16 2010 02:32am)
Auzi, tu eşti nefutut in cur pe ziua de azi sau ce pula mea ai?

Ai impresia ca esti prea inteligent, si toti iti suntem niste supusi. Mai dute-n cacat de suferind.

Te-a bagat cineva in seama? Sau n-ai prieteni si incerci sa-ti faci? Esti attention whore d'ala?

// O perioada ai lipsit din Romanian forum, ce s-a intamplat? Ramasesei fara texte?

// http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=4457963&f=276 <-- aproape ca am râs.

ai dreptate aici, cu toate ca nu te cunosc, nenea B4al este foarte arogant si jigneste cu intentie pe multe lume
dar asta e, in spatele monitorului nu-i putem face nimic
Member
Gold: 10,650.29
Jul 16 2010 04:53am
Quote (davidthebest @ 16 Jul 2010 13:48)
ai dreptate aici, cu toate ca nu te cunosc, nenea B4al este foarte arogant si jigneste cu intentie pe multe lume
dar asta e, in spatele monitorului nu-i putem face nimic

Ma doare in pula ca-i el ahtiat dupa atentie. Atata timp cat e un gaozar cu texte pe internet, e un nimeni. Daca vrea sa isi expuna adevarata valoare, sa faca ceva, nu sa vina numai cu intrebari, jigniri si altele, pe scurt .. gargară.

@ B4al, fă ceva mă căcatule, să arăţi cât eşti de deştept. Reinventeaza prostia, scrie o carte.

This post was edited by Rizwan on Jul 16 2010 04:54am
Member
Gold: 8.83
Jul 16 2010 05:21am
Quote (puyu @ 16 Jul 2010 10:32)
Se poate schimba orice !!!! Romania inca nu e pierduta , !!! Dar poporul e atat de ignorant si PROST , da, PROST pt ca accepta situatia asta ...

Cu Iliescu era bine pt ca Tara era bogata de pe urma lui Nea Nicu. atata tot , dar ce a strans Nicu s'a dus pe pula cu timpul ,... si acum sunt multi care au ajuns tarziu si nu mai au ce sa ia.... dar tot se continua cu obisnuinta, hai sa mai luam putin ca nu se simte, oricum e distrusa tara.

O revolutie ar fi buna ! Da , un razboi civil .. dc nu... sa ne cerem dreptul de a trai nu de a supravietuii. sa daramam actualul guvern , sa refuzam plata taxelor !!!!, sa refuzam plata luminii, gazului, apei, sa refuzam absolut tot. un colaps total al platilor, ar fi o lovitura enorma pt orice companie care isi desfasoara activitatea in Romania. daca o comite 1 o beleste, dar daca o comitem toti nu au ce sa faca.
sa ne retragem banii care ii avem prin conturi la bancile principale`precum bcr ajutand'o sa ajunga la ruina. ... dar asta e greu sa se intample in aceasta tara.... nu avem initiativa, avem doar idei, si daca nu o face altul inainte noi nu o facem.... vom continua sa ii lingem in cur pe cei de sus multi ani ... vom continua sa ajungem la sfarsitul lunii platind datoriile si zicand : bun , am reusit sa platesc tot , acum merg sa cumpar 1 kg de cartofi ca sa mananc ca nu imi permit altceva.. off si au ridicat pretul pe kv la curent , uff si apa s'a scumpit... nu mai vb de caldura in iarna cand intretinerea ne lasa cu buzunarle mai mult ca rupte.. si tot asa.... ASta e Romanul , Asa vom continua , Asa vom ramane .. si printre alte prostii VOM CONTINUA SA ASCULTAM MANELE !!! macar ne mentine prostia ocupata, cu stomacul lipit de sira spinarii incep sa strig : EU SUNT NR 1 . Eu sunt ADRIAN !! :=)))

TRAIASCA ROMANIA !

adevarat...dar la fel a fost si in 89 cu revolutia..si atunci oamenii aveau de mancare...imi povestea bunica ca ii ramaneau nush cati bani de la un salariu la altu..aveau bani oamenii..aveau mancare...etc...dar acum...pl bani pl mancare pl tot...am vrut libertate acum o avem...pakt k romanul nu a stiut ce sa ceara...cum a zis si puyu ar putea fi o mare revolutie iar..daca am avea si cu cine...la greva generala aia din piata victoriei...in pula mea dansau dansul pinguinului faceau mici beau bere si cacat...hai frate asta e greva sau e party?...daca un roman sar trezi la realitate...asa inca un roman..si inca unul...si tot asa...dar nu avem cu cine...stim doar sa vorbim...dar faptele? unde sunt? bugetarii si pensionarii ziceau k fac greve nush ce sa dea guvernu jos...au facut de nau mai putut...pakt k labagiu ala de basescu si cu pinguinul lui BOC...sunt niste retardati...habar nau ce sa faca...prostu de basescu...eu personal as vrea sa il scuip in gura...cum sa zici unui om care NUMAI are casa..NUMAI are nimic...cum sa il intrebi "dar dc vati facut casa pe malul apei"??? cuuum? daca acea casa era acolo de knd o facuse stra stra stra stra stra bunicu omului aluia..cat de idiot si cretin sa fii sa intrebi asa ceva? boc si toti terminatii aia sau dus la inundatii in COSTUME?~!?!?!? nau bani sa dea la stat dar ei ptr ei au costume de la versace si draq mai stie ce...au bani sa isi mareasca salariile...au bani sa isi ia vile peste vile si masini peste masini si pe noi ne lasa faliti...ar trebui luate niste masuri...poate ne strangem noi astia de pe jsp...si iesim in strada...mai aducem prieteni , chemam oameni...poate intro buna zi vom putea sa ne bucuram de LIBERTATEA ce am obtinuto in 1989!... fara sa ne mai gandim la bani...stai ca tre sa platesc apa lumina gazu intretinerea etc...si dupa sa mai avem 3 lei de kre sa ne luam ce?? paine???...daca tot am vrut libertate makr sa ne bucuram de ea...
Member
Gold: 5,104.00
Jul 16 2010 05:28am
Quote (Rizwan @ 16 Jul 2010 12:32)
diaree verbala.

Cand erau mici, unii vruiau s-ajunga tractoristi.

Member
Gold: 8.83
Jul 16 2010 05:29am
Quote (B4al @ 16 Jul 2010 14:28)
Cand erau mici, unii vruiau s-ajunga tractoristi.
http://img199.imageshack.us/img199/2846/otlicnyitraktorist.jpg

eu stiam ca se scrie "vroiau" :huh:
Member
Gold: 5,104.00
Jul 16 2010 05:31am
Quote (AlexSwat @ 16 Jul 2010 13:29)
eu stiam ca se scrie "vroiau" :huh:

nu`i da sugestii, ca poate intra`n almanahe.
Member
Jul 16 2010 05:36am
Quote (B4al @ Jul 16 2010 03:31am)
nu`i da sugestii, ca poate intra`n almanahe.

ba da tu altceva nu stii, deca sa insulti ? :locked:
Member
Jul 16 2010 05:40am
Quote (FloRin @ Jul 14 2010 03:19pm)
http://www.youtube.com/watch?v=jY-RCYGAzpU

Respect pt tipu asta :)

asa si inca o idee. respect pentru un taran fiindca a facut o afirmatie si il mai numesti si roman adevarat ?

carcotasii spun asta de 2 ani si tot nu spui ca sunt romani adevarati . FloRin, credeam ca esti mai inteligent, dar daca spui ca asta-i roman adevarat ......... ma abtin de la comentarii :huh:
Go Back To Romanian Topic List
Prev1345678Next
Closed New Topic New Poll