Quote (puyu @ Jul 15 2010 11:32pm)
Se poate schimba orice !!!! Romania inca nu e pierduta , !!! Dar poporul e atat de ignorant si PROST , da, PROST pt ca accepta situatia asta ...
Cu Iliescu era bine pt ca Tara era bogata de pe urma lui Nea Nicu. atata tot , dar ce a strans Nicu s'a dus pe pula cu timpul ,... si acum sunt multi care au ajuns tarziu si nu mai au ce sa ia.... dar tot se continua cu obisnuinta, hai sa mai luam putin ca nu se simte, oricum e distrusa tara.
O revolutie ar fi buna ! Da , un razboi civil .. dc nu... sa ne cerem dreptul de a trai nu de a supravietuii. sa daramam actualul guvern , sa refuzam plata taxelor !!!!, sa refuzam plata luminii, gazului, apei, sa refuzam absolut tot. un colaps total al platilor, ar fi o lovitura enorma pt orice companie care isi desfasoara activitatea in Romania. daca o comite 1 o beleste, dar daca o comitem toti nu au ce sa faca.
sa ne retragem banii care ii avem prin conturi la bancile principale`precum bcr ajutand'o sa ajunga la ruina. ... dar asta e greu sa se intample in aceasta tara.... nu avem initiativa, avem doar idei, si daca nu o face altul inainte noi nu o facem.... vom continua sa ii lingem in cur pe cei de sus multi ani ... vom continua sa ajungem la sfarsitul lunii platind datoriile si zicand : bun , am reusit sa platesc tot , acum merg sa cumpar 1 kg de cartofi ca sa mananc ca nu imi permit altceva.. off si au ridicat pretul pe kv la curent , uff si apa s'a scumpit... nu mai vb de caldura in iarna cand intretinerea ne lasa cu buzunarle mai mult ca rupte.. si tot asa.... ASta e Romanul , Asa vom continua , Asa vom ramane .. si printre alte prostii VOM CONTINUA SA ASCULTAM MANELE !!! macar ne mentine prostia ocupata, cu stomacul lipit de sira spinarii incep sa strig : EU SUNT NR 1 . Eu sunt ADRIAN !! :=)))
TRAIASCA ROMANIA !
da, ai dreptate . o revolutie ar fi buna, dar cine ?
tu crezi ca s-ar aduna asa toti cum ai spus ? ar fi ideal , dar aproape imposibil
si eu inca continui sa sper, dar sperantele mi se naruie cand vad ca nu e pic de initiativa . de ex : le-au fost taiate salarile cu 25% la bugetari . au spus ca fac greva , ca nu incheie situatia.... pula , dupa 3 zile gata toata greva
nu iti spune nimic acest lucru ? nu e cu cine