Quote (seby_2007 @ Mar 17 2010 11:47am)
coaie orice ghicitoare nu are nici un sens ar putea avea 398293829 de raspunsuri
e ceva de genu
creierul primeste informatii dea lungul anilor si le transpunde in forma de intrebari in forma de vise si vrea sa afle raspunsuri ipoteze
raspuns=prea multe raspunsuri care la randul lor creeaza alte ipoteze si alte raspunsuri
viatza=0= pt ca nu existam in timp real de ce? pt ca nu stim spatiul si timpul=materie
chiar daca al tragi pe unu de deget si vrei sa i-l rupi el simte durerea dar nu in timp real =deci de aicea scoti alta idee ca cica am trai am exista dar de fapt s-au creat prea multe intrebari din nimica si prea multe raspunsuri se cer =prea multe ipoteze
stiu ca suna aberant dar astea sunt informatiile de la creier acumulate de-a lungul anilor zilelor si transpuse prin mine prin vise interepretate
nu sunt cretin si nici idiot de fapt nu amd e unde sa stiu ca nu sunt pot doar ipotetic vorbind dar odata ce nu stim spatiul si timpul nu stim daca exista om nebun este poate doar diferit de ceilalti
si poate ca de aicea in capul vostru s-au creat peste 3982932 de informatii si de e la n ipoteze despre mine despre voi
plm pot sa continui sa screiu asa pana aflu daca existam sau daca nu daca timpul este real daca daca spatiul este ceea ce vedem si cum interpretaeaza creierul tot ce stiu e urmatoarea chestie
Un copil pe plaja de 8-10 ani dau un exemplu sapa o groapa de 30 cm adancime si isi i-a galeata se duce la ocean si incearca sa puna toata apa din ocean in groapa aia de aicea reiese groapa=noi oameni iar occeanul este Dumnezeu EL este prea mare pt a fi inteles sper ca v-am dat mici raspunsuri la toate intrebarile voastre si la care s-au creat alte ipoteze si alte raspunsuri
lol? :| nu prea am inteles ce vrei sa zici poate sunt eu mai greu de minte xD