auzi ba
tu crezi ca o sa iti citeasca altcineva eseul inafara de mine ?
aveam de platit 1.8k loan, ca sa va lamuresc pe toti. time frame se terminase acum 2 zile. nu aveam de unde sa fac fg asa ca i-am cerut lui giuvaieru sa ma imprumute, din fg-ul LUI ! dat fiind ca a fost keylogged, a tinut fg la onlythebrave.
l-am sunat pe only ca sa imi dea fg asta ca sa nu fiu locked. a inceput sa zica ca NUUUUU, ca daca il foloseste la ceva o sa ia lock pt ca nu e fg lui si o sa se creada ca imi vinde fg. l-am crezut si l-am inteles.
dar de, in 10 minute ma suna giuvaieru si imi zice ca onlythebrave ii cumpara tot fg pe 1.5 milione lei.
cam asta a fost, lol. si ca sa revin, ce piz-da ma-tii de intereseaza pe tine ca joc eu poker ?
cum tu pierzi 2 ore intr-un joc de diablo ca sa faci un cacat de 30 fg, eu pierd 2 ore ca sa pierd / castig mai mult. cum tu o faci pentru placere, asa o fac si eu pentru placere. daca tie iti place sa faci munca te jos si sa stai o ora la calculator ca prostu .. e problema ta prietenila. atunci stai si fa munca de jos, e nevoie de oameni si acolo.
mie mi-a placut sa joc poker, deci am jucat. de asemenea, e viata MEA, si eu decid daca vreau sa devin un "sclav jalnic al internetului". nu ai tu nici un drept sa te bagi unde nu iti fute grija. si pur si simplu te-ai ofticat, in mandria ta ENORMA, ca un kid poate face mai mult fg decat tine, tu muncind ca prostu 1 an, el venind si in 2 sapt sa te invete.
urmatoarea secventa e misto, citez " poate ar fi bine sa MAI iesi si in real life " : ooooooook, sa te anunt ca eu am avut initiativa, care a esuat lamentabil, sa iesim afara cei de pe jsp ? si nu o data ? si explica-mi de unde ai tu puterile astea supranaturale, am inteles ca esti kinuterapeupupututuuasmcivcnr, de unde stii tu ca eu nu ies afara sau ca nu citesc ?
in duelul cu rizwan ma pupai in cur ca sunt destept, frumos si devreme acasa, si acum sunt urat, bubos, prost si nerd. te-n pula mea. despre chestia cu optiunile sexuale nu am ce zice, esti ca pruncu gigel in dialog cu marele gigel " esti prost / ba tu esti prost " .
sa nu ii trag cu mine in mocirla pe altii? haha. deci sa inteleg ca jocul asta e pe viata si moarte pentru tine? cool. nu am avut nevoie de tine niciodata, si, slava domnului, nu o sa am. vreau sa cred ca nu o sa am nevoie de un om slab, care se schimba cum bate vantul pentru Forum Gold. tot ce am vrut de la tine, tot ce a vrut giuvaieru de la tine a fost sa
dai de pe contul tau cei 1.7k fg pe contul meu, ca sa imi platesc datoriile si sa nu ma reporteze tipul si sa iau lock. just like this. nu era treaba ta, ma reglam cu giuvaieru.
" copil disperat si infatuat "

LOL.
din nou, o expresie pe care o ador pe net : stay chill, pune mana pe o carte. ba futu-te-n cacat, esti tu noaptea la mine sub pat si vezi ce fac? nu, ca dau cu sprei de gandaci. subscriu, acum 2 sapt ma lingeai in cur ca sunt copilu minune, acum am nevoie sa pun mana pe o carte, incultu pulii ce sunt eu.
si, ca sa inchei ultima discutie pe care am avut-o vreodata cu tine, nu stiu de unde ti-a venit tie ideea ca eu vreau sa ma fac pro la poker. ma depasesti. daca tu iti omori timpu cu d2 inseamna ca te lasi de munca si te faci jucator de d2 profesionist si incepi sa mananci fg?
pentru restu din rom subforum : no, de vreti sa ma mai vedeti p-aciulea, mai am pana la ora 11 sa platesc imprumutul si isi retrage ala acuzatia. nu stiu nimic daca o sa fiu unlock mai repede.. dar asa ar trebui.
cheers
nu mai pot de ras =))))))))))))) in duelul cu rizwan ma pupai in cur ca sunt destept, frumos si devreme acasa, si acum sunt urat, bubos, prost si nerd. te-n pula mea. despre chestia cu optiunile sexuale nu am ce zice, esti ca pruncu gigel in dialog cu marele gigel " esti prost / ba tu esti prost " .