[QUOTE=Rizwan,Nov 22 2009 05:32pm]Tu esti mandru ca ai impresia ca datorita pm-ului tau cu request removal e scos.
Dar esti un dobitoc 
In primul rind ar trebui
TU sa-ti ceri scuze tuturor celor pe care i-ai jignit, intr-un fel sau altul, abuzind de palida si efemera "putere" pe care o ai pe acest forum de bisnitzareala. Fiindca dc e sa ne injuram birjareste si sa aratam care are coaie mai mari, s-ar putea sa ramii mult in urma, mai "acesta"
In caz ca nu stii, pozitia pe care o ai in cadrul acestui site
TE OBLIGA sa nu jignesti pe nimeni si sa fii primul care indeamna la conciliere si la armonie, si binenteles, la justitie, ca un vajnic aparator al banutzilor virtuali si al dolareilor tot atit de reali si iliciti care se ascund in spatele acestui site ilegal
Deci tu ar trebui sa dai dovada de o super inteligenta si bun simt si sa ai in vedere ca in primul rind acest site este dedicat tocmai acelor
"copii facuti din actiunea de autostimulare, excitare manuala a organelor sexuale" , ca sa ma exprim in limbajul dv academic, si binenteles, a tuturor acelor
"prosti de felul nostru" care mai rezistam pe acest site si acest joc din varii motive.
Este adevarat ca diverse persoane sau multi polueaza acest forum cu tot felul de replici infantile si abjectii verbale specifice unor persoane frustrate care isi gasesc eliberarea pulsiunilor interioare in amagitoarea magie a netului, dar totusi, vorba lui geoana, haha, societatea noastra este in criza de modele morale, si dv ar trebui sa fiti unul dintre acestea...cel putin asa scrie la caracterizarea unui mediator sau TT...si in
NICI UN CAZ nu ar tb sa te injosesti la nivelul cuiva care face rage isteric de undeva de acolo de jos, profitind de pozitia ta autoritara...
Faptul ca ai dat solicitat remove la TT sau ce aveai tu acolo vad ca este o solicitare temporara,
"pina trece primejdia" , ca sa zic asa, si dupa aceea poti oricind sa revii la mult-iubita imunitate parlamentara...
Cu atit mai mult e dubios si devii vinovat, pentru ca ai facut asta intr-o situatie in care ai gresit evident, si ai jignit mai multe persoane de pe acest forum , aratind dispret si desconsiderare in primul rind a unei valori umane...pe florin nu-l stiu, dar de andrei, alias morala papucului, cel
"nascut din autostimulare", pot sa-ti povestesc eu cite ceva: a citit mai multe carti intr-o vacanta de vara decit multi intr-o viata, parintii lui sunt 2 oameni deosebiti, fizicieni amindoi, tocmai s-au intors dintr-o expeditie in himalaya unde au fost sa vineze peisaje superbe, mama lui avind ca hobby fotografia...
El insusi mai face si altceva decit sa stea pe acest site toata ziua, invata f bine si are note mari, si dupa cum ti-am spus, mai citeste si altceva decit linkuri si topicuri de jsp...joaca f bine ping-pong si uneori nu o da in bara la poker, e mediator la jocurile de poker de pe site, e o persoana haioasa si imprevizibila si da, are mindrie si coloana vertebrala, ceea ce e de admirat la cei 14 ani ai lui..poate va face ceva frumos in viata...de aceea am avut rabdare sa vb cu el si e primul in lista mea de prieteni...si morala papucului se refera daca vrei sa stii la felul rusinos in care romanii sau alte natii pupau papucii sultanilor turci, semnificatie pe care el mi-a confirmat-o mai demult, deci are un rol pamfletar acest nume...bine , nu este
"RAMBO_2000" sau
"REVENGE_STAR" dar este ok pt un baiat care la virsta lui isi pune probleme atit de serioase legate de morala, demnitate si mindrie...
Asa ca te rog sa-ti ceri scuze fata de
morala papucului si
florin, fiindca nu ne intereseaza ur remove of TT, ne pisham pe el fiindca poti sa-ti iei oricind jucaria inapoi si sa faci din nou pe eroul, noi astialalti pe care i-ai facut prosti, asa la modul general, ne facem ca n-am citit, fiindca poate chiar suntem, dar lasa-ne pe noi sa sesizam asta, ca asa e frumos si delicat, mai ales din partea unui om cu pretentii...
Alexandru
This post was edited by onlythebrave on Nov 22 2009 01:54pm