d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Exclusiv Pt Voi > Poezie
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1,034.21
Nov 2 2009 01:20pm
Quote (Charlotte @ 2 Nov 2009 20:47)
Brain...dupa cum vad te cam dai " God" pe aici in legatura cu jocul si fetele..adu-ti aminte k esti = o la acest capitol..ai 25 de ani...carare pe mijloc..rahitic...iar in legatura cu fetele..nu vr sa iti amintesc de faza cu Elena cand ai avut erectie doar k statea langa tine...si nu era chiar foarte " strong" defapt era o fata normala....in concluzie nu mai te lua de toti pe aici stiind care este situatia ta....!!!! ....Nu ma intereseaza parerea ta ..( pt eventualele comenturi....iti repet..nu vr sa ma iau de tine..k imi e rusine de Bufni si Romi k imi sunt prieteni si ii respect )

Sry for Spam.....!!! Bye Bye

ma pe tine cine te-a bagat in seama amice ?

nu stiu cum se face ca tot apar pe aici tot felu de oligofreni care incep cu atacuri dar o dau atat de pasnic ca "nu vreau sa ma iau de tine".

prietene, daca mai ai ceva sa-i zici, exista pm. pe noi nu ne intereseaza daca avea erectii si din ce motiv. tot ce demonstrezi cu posturile astea este ca nu te duce capul de aici pana la magazinul de la colt.

scuzati spamul meu va rog.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 2 2009 01:29pm
Quote (MrDjBthu @ Nov 2 2009 07:20pm)
ma pe tine cine te-a bagat in seama amice ?

nu stiu cum se face ca tot apar pe aici tot felu de oligofreni care incep cu atacuri dar o dau atat de pasnic  ca "nu vreau sa ma iau de tine".

prietene, daca mai ai ceva sa-i zici, exista pm. pe noi nu ne intereseaza daca avea erectii si din ce motiv. tot ce demonstrezi cu posturile astea este ca nu te duce capul de aici pana la magazinul de la colt.

scuzati spamul meu va rog.

#1 Oligofren esti matale Bre
#2 Nu suntem Prieteni
#3 cred k ai Iq sub nivelul mari
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Nov 2 2009 02:08pm
Quote (Charlotte @ Nov 2 2009 10:29pm)
#1 Oligofren esti matale Bre
#2 Nu suntem Prieteni
#3 cred k ai Iq sub nivelul mari

eu am avut o erectie citind posturile voastre. :rofl:
Member
Warn: 10%
Nov 2 2009 04:29pm
Quote (moralapapucului @ 2 Nov 2009 21:08)
eu am avut o erectie citind posturile voastre. :rofl:

bravo morala.. ai oprit cearta... sper sa nu mai apara alta.. :P

app. are dreptate MrDjbthu, exista pm'ul.

pt charlote : acest topic nu a fost facut in contra lui brain si nici nu vreau sa devina.. asa ca : postand in contra lui nu iti va creste imganiea in fata celorlalti.

This post was edited by puyu on Nov 2 2009 04:33pm
Member
Nov 5 2009 04:19pm
Corect ! Nu e forumul meu,
Dar da , asta'i topicul meu.
Deci : nu vreau spamm , sau ceva de genul
Daca nu iti convine, fa'ti altul !

Si sper sa fie inchis, de vre'un Mediator
Orice topic jignitor, in viitor.
Dar sper ca nu se v'a mai intampla
Si ca nu va mai fi nevoie , sa se inchida , topicul cuiva.

si aici : de ce nu i'ai dat un pm ? crezi ca ne interesa ?

ms lui Balakai ca a inchis topicul respectiv.

This post was edited by puyu on Nov 5 2009 04:20pm
Member
Nov 14 2009 07:13am
pff faceti poezi pe un forum de no liferi cumparativa in pwla mea o viata bulangii dracu ! inafara de puyu , florin , taiko Dc_shoes , xxrazorxx , bfrulz , onlythebrave , razvan . ares , tiby si mai sunt cativa ! restu sa imi sugeti pwla de no liferi mai ales brainpower , moralpapucului . the_rest bulangii drac

This post was edited by andrei1234 on Nov 14 2009 07:15am
Member
Nov 15 2009 08:33pm
Quote (andrei1234 @ 14 Nov 2009 14:13)
pff faceti poezi pe un forum de no liferi  cumparativa in pwla mea o viata bulangii dracu ! inafara de puyu , florin , taiko  Dc_shoes , xxrazorxx , bfrulz ,  onlythebrave , razvan . ares , tiby si mai sunt cativa ! restu sa imi sugeti pwla de no liferi mai ales brainpower , moralpapucului . the_rest  bulangii drac

cred ca realizezi ca si tu esti un fara viata nu ?

doar postand asta te incluzi si pe tine.. ca si tu stai pe acest forum... mai rau de atat.. fol si injurii..care sincer nu cred ca au vreo valoare pe un forum/mess...

faptele dovedesc.. vorbele tale au dat in spate in fata unui copil de 14 ani :P

This post was edited by puyu on Nov 15 2009 08:34pm
Member
Nov 22 2009 08:11pm
repostez aici.

de cand am facut acest topic , au fost cateva zile chiar super pe forum(nu ca eu as i motivul). dupa asta a aparut andrei1234 si a daramat forumul dupa care topicurile despre mediatori..

oare chiar nu am putea sa ne vedem fiecare de viata lui ?

Cu Rizwan nu am nimic, dar gandesc ca a gresit din primul moment in care a postat in primul topic de medis naspa. a si injurata acolo.

dupa aia al doilea . unde ......pff.. nu mai zic.

se pare ca din lipsa de activitate ne tot atacam unii pe altii. cum se limpezesc apele hai sa ne luam de altu si tot asa. e mai ceva ca la otv aici. ar trebui atasat acest forum la topicul lui mrdjbthu cu incultura romana. cred ca ar i cel mai bun din taoate posturile.

uneori dezbateti subiecte interesante precum kelzo : unde va vedeti peste 5 ani, cade guvernul, cine iese presedinte etc.. Unde poate nu's atat de inteligent sa vorbesc cu toate ca eu cred in egalitatea drepturilor.

dar alteori (cel mai des) faceti topicuri care nu au nici un sens.

chiar nu va dati seama ca sunteti adicti la barfa de pe forum si mai rau ne/va injurati unu pe altul aiurea. ?

eu propun sa dezbatem de acum subiecte care ne pot face un bine pe viitor.. sau ceva de genul. ca nu ma incalzeste cu nimic ca x ii spune lui y sa i'o frece sau ca y ii raspunde lui x ca masa i'o freaca si tot asa.

insult = clasa jaosa (pt mine). nici la tigani in sate/cartiere nu mai gasim asa ceva. Si noi / voi ne credem atat de importanti (poate unii sunt) dar ne injosim propria persoana si propriul caracter cu orice ocazie.

ce ar fi daca in topicurile aiurea create le'am ignora ???fara sa mai vina x si y sa posteze ceva de genul ''dute nene'' si ce ar fi daca topicurile interesante (dar interesante) le'am folosi pt a mai invata cate ceva ?

This post was edited by puyu on Nov 22 2009 08:25pm
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Nov 23 2009 03:22am
puyu sunt super tari poeziile , sper sa te tii de treaba !

am realizat in acesti 2 ani de cand postez aproape 3 , ca daca vrei sa nu mai fie certuri pur si simplu nu dai atentie .... se face topic de flame .. nu postezi simplu !!
Nu ai cum sa opresti ceva ce este in sangele lor ... adica orgoliu ... hai la treaba si mai scoate poezii :)
Member
Gold: 1.39
Nov 23 2009 03:29am
tari poeziile puy[a]u ^^
Go Back To Romanian Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll