Quote (MrDjBthu @ Mon, Oct 12 2009, 06:49pm)
si uite tocmai d-aia nu o sa fie nici o guilda de romani niciodata.
nu ca am fi in alte guilde mai bune, mai vechi, mai shmechere, mai shukare sau cu prieteni.
ci tocmai in motivul de pe pagina mai sus.
din pacate, are dreptate MrDj, prea multe mincatorii de cur si jigniri gratuite pe aici, orice pusti ofuscat vine pe subforumul roman si-si varza frustrarile de la scoala aici sau isi mai stoarce un pic cosurile...ce sa le spui lor ca intr-o ghilda tb sa fie onoare, generozitate, fraternitate si curaj?.. si nu in ultimul rind disciplina?
am visat si eu la o ghilda numai de romani, unul din motive este si cel ca toti strainii ne rid in nas si uite, am putea si noi sa le demonstram vb lu giuvaeru: proud to be romanian...apropo, ati vazut ce a facut romania cu serbia?..inca un exemplu, romanii nu stiu ce sa faca cu talentul lor....asa ca, vazind ca nimeni nu vrea/nu poate/sau pur si simplu vazind ca nu meritam i-am cerut lui MrDjBthu sa ma accepte la el in ghilda, si asta desi eu sunt player addicted de d2 si el de wow..dar macar el mi-a parut un om cu bun simt...si sunt sigur ca multi din noi ar visa inca la acest guild, dar tb multa disciplina si coeziune...dc de proba timp de o luna sa zicem ati fi in stare sa nu va mai injurati pe topicuri, poate ca s-ar putea...asta dc vreti cu totii sa facem acea ghilda si sa trecem peste interesul personal pt ceva mai mult decit simpla noastra meschinarie...va multumesc tutoror celor care inca visati intr-o ghilda numai de romani si la gloria echipei nationale a romaniei generatia de aur hagi...