d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Nu Stiu Cum Sa Formulez Altfel Asa Ca
Prev134567Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 18 2009 12:27pm
Quote (bfrulz @ Fri, 18 Sep 2009, 20:26)
oriqm andrei 1234 nu osa bea deloc .. osa rupa mecu :)) k aq 2 ani knd m-am vazut q el .. a rupt mecu xD shi KFC ..

m`am intalnit si eu cu el :))))

si la fel .. zicea sa mergem la Mc =)))

si ofc nu am fost ;))
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Sep 18 2009 12:37pm
Quote (bfrulz @ Fri, Sep 18 2009, 09:26pm)
oriqm andrei 1234 nu osa bea deloc .. osa rupa mecu :)) k aq 2 ani knd m-am vazut q el .. a rupt mecu xD shi KFC ..

LOL

pai mai puiule... pana mea.. nu stiu daca s-ar oferi cineva sa vina sa te ia.. dar iei si tu un taxiu si ii zici sa te lase la universitate, stie el unde

si cand ajungi acolo, suni. si venim noi si te luam.

pana mea .. asa mi-e lene sa schimb X masini de transport in comun la ora 12 cand e plin de nespalati ca sa ajung sa fac mf dupa tine prin gara de nord si dup-aia sa ne si intoarcem jegosi si obositi amandoi :)

Member
Sep 18 2009 12:40pm
Quote (moralapapucului @ Fri, 18 Sep 2009, 20:37)
LOL

pai mai puiule... pana mea.. nu stiu daca s-ar oferi cineva sa vina sa te ia.. dar iei si tu un taxiu si ii zici sa te lase la universitate, stie el unde

pana mea .. asa mi-e lene sa schimb X masini de transport in comun la ora 12 cand e plin de nespalati ca sa ajung sa fac mf dupa tine prin gara de nord si dup-aia sa ne si intoarcem jegosi si obositi amandoi :)

si poate vezi si ca nu e unic :))

e magic .. 1 sok :D:D

apropo .. hai sa facem dateul dupa ora 13:00

ca eu pe la 11:xx plec din ploiesti :)
Member
Sep 18 2009 12:47pm
Quote (giuvaieru @ Fri, Sep 18 2009, 09:40pm)
si poate vezi si ca nu e unic :))

e magic .. 1 sok :D:D

apropo .. hai sa facem dateul dupa ora 13:00

ca eu pe la 11:xx plec din ploiesti :)

:rofl:

ok

pai ma gandeam asa

noi 2 ne vedem la 13:30 ^^ la liceu

si ne indreptam agale spre universitate, ca din cate inteleg acolo mergem

si cum ne indreptam noi agale ii sunam si pe astia din bucuresti care mai vin

tra la la etc.. la 2 fiti acolo

si ne intalnim ori direct in laptarie ori undeva .. pnm in fata teatrului, nu-i prea important

si in cazu in care vine si puiu, se schimba schema.. ca nu stim cand are el tren

parerea mea puiule e urmatoarea :

ai 2 variante

1) ori vi de sambata, cu un bagaj sumar, periuta de dinti cv de schimb si asta e si dormi la un tovaras din bucuresti in cazu in care ai tovaras / poate si el.

2) vii duminica, fara nici un bagaj, iei taxi pana la universitate, daca ajungi inainte de 2 mai faci un mf pe aici pe acolo sa cunosti si tu micul paris. daca vii dupa 2 suni. bai bulangiilor, unde sunteti? iti explicam, eventual coboram dupa tine si asta a fost :)

hai ca abia astept

omg wall of text ce am facut eu aici

This post was edited by moralapapucului on Sep 18 2009 12:48pm
Member
Sep 18 2009 01:05pm
Quote (moralapapucului @ Fri, 18 Sep 2009, 20:47)
:rofl:

ok

pai ma gandeam asa

noi 2 ne vedem la 13:30 ^^ la liceu

si ne indreptam agale spre universitate, ca din cate inteleg acolo mergem

si cum ne indreptam noi agale ii sunam si pe astia din bucuresti care mai vin

tra la la etc.. la 2 fiti acolo

si ne intalnim ori direct in laptarie ori undeva .. pnm in fata teatrului, nu-i prea important

si in cazu in care vine si puiu, se schimba schema.. ca nu stim cand are el tren

parerea mea puiule e urmatoarea :

ai 2 variante

1) ori vi de sambata, cu un bagaj sumar, periuta de dinti cv de schimb si asta e si dormi la un tovaras din bucuresti in cazu in care ai tovaras / poate si el.

2) vii duminica, fara nici un bagaj, iei taxi pana la universitate, daca ajungi inainte de 2 mai faci un mf pe aici pe acolo sa cunosti si tu micul paris. daca vii dupa 2 suni. bai bulangiilor, unde sunteti? iti explicam, eventual coboram dupa tine si asta a fost :)

hai ca abia astept

omg wall of text ce am facut eu aici

buei .. mai bine ne vedem noi la 14:00

si restul la 14:30

ca sa am si eu timp sa fac un dush alea alea :D

oricum te sun eu duminica si vb

Member
Sep 18 2009 01:08pm
Quote (leXu @ Fri, Sep 18 2009, 07:35pm)
mane 1 intrebare dar nu va suparati.. cati ani aveti? sunteti copii sau aveti ceva peste 20 de ani?
morala papucului tu cred ca ii stii pe betzivani :D paul (dejeu) si mihai (turbostar) ei ar fi incantati sa vina la o bere .. la un mic ceva :) ei deja au mai iesit asa cu peretni de pe diablo :P

scuze de double post dar acum am vazut asta si nu merge sa dau edit

pai ar fi foarte tare sa vina si ei :) dar sa-mi dai niste nr de telefon sau plm.. ceva in genu

un id de mess.. un cont de jsp.. ceva :)

ii stiu pe ei dar pe jsp sincer nu i-am vazut si d2 nu mai joc pana nu se da rr

si nici sa-i sun sa zic ceva in genu : salut sunt un nigger de pe jsp si vreau sa ne intalnim .. nu merge :)

Member
Gold: 1.55
Sep 18 2009 05:07pm
poate vin si yo cu rizwin :):))
Member
Gold: 330.00
Sep 18 2009 11:52pm
eu zic sa va hotariti o data si sa veniti mai multi..nu prea multi ca bate la ochi ca stam in grupuri, sa nu zica astia ca facem vreo manifestatie ceva impotriva d3 haha...
cit despre puyu, il iau eu din gara de nord, nu-i problema asta, eu nu-s asa de comod ca voi...ia uite ma, macar cu atita sa facem si noi pe gazdele... :D altfel iar zice lumea ca bucurestenii sunt infumurati... :) ginditi-va ca pina la urma e o intilnire oarecare, mai povestim si noi una alta, ne cunoastem efectiv, mai uitam ranchiunele si legam prietenii pt viitorul lader..ca asa +1 prin forumuri mai avem timp sa facem...ce pizda masii... :) cel mai colosal ar fi sa vina impreuna cei care se balacaresc aici pe forum..sunt sigur ca in real life nu ar mai fi asa de rai, ci si-ar zimbi unul altuia...gen... :)
uite, va las nr meu de telef si imi dati beep si vb mai pe larg dc vreti... :
073.03.55.700
imi asum responsabilitatea de mediator a intilnirii, haha, nu trageti in pianist, face si el ce poate... :D
go go! :)
Member
Sep 19 2009 01:10am
Quote (onlythebrave @ Sat, Sep 19 2009, 08:52am)
eu zic sa va hotariti o data si sa veniti mai multi..nu prea multi ca bate la ochi ca stam in grupuri, sa nu zica astia ca facem vreo manifestatie ceva impotriva d3 haha...
cit despre puyu, il iau eu din gara de nord, nu-i problema asta, eu nu-s asa de comod ca voi...ia uite ma, macar cu atita sa facem si noi pe gazdele... :D altfel iar zice lumea ca bucurestenii sunt infumurati... :) ginditi-va ca pina la urma e o intilnire oarecare, mai povestim si noi una alta, ne cunoastem efectiv, mai uitam ranchiunele si legam prietenii pt viitorul lader..ca asa +1 prin forumuri mai avem timp sa facem...ce pizda masii... :) cel mai colosal ar fi sa vina impreuna cei care se balacaresc aici pe forum..sunt sigur ca in real life nu ar mai fi asa de rai, ci si-ar zimbi unul altuia...gen... :)
uite, va las nr meu de telef si imi dati beep si vb mai pe larg dc vreti... :
073.03.55.700
imi asum responsabilitatea de mediator a intilnirii, haha, nu trageti in pianist, face si el ce poate... :D
go go! :)

ok, pai ramane asa atunci :)

il iei tu pe puiu..

Deci..

1) eu
2) giuvaieru
3) onlythebrave
4) kelz0 (?)
5) nimenialtu (?)
6) rizwan (?)
7) dejeu (?)
8) turbostar (?)

cei cu ? sa dea pls un raspuns final daca vin sau nu :)

Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Sep 19 2009 02:48am
Quote (moralapapucului @ Fri, 18 Sep 2009, 19:37)
LOL

haha , "mf prin gara de nord " :P, hai ca ai fost tare ....

pe la ce ora vreti sa va intilniti ???
Go Back To Romanian Topic List
Prev134567Next
Closed New Topic New Poll