d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Droguri > Pro Sau Contra?
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Apr 23 2009 08:20am
Quote (alexcata2004 @ Thu, 16 Apr 2009, 19:18)
ce pui in categoria drogurilor ???

in primurand femeile, ca ele te golesc in buzunar.. dar e adevarat ca cea mai mare curva e cocaina si heroina
Member
Gold: 119.50
Member
Gold: 330.00
May 4 2009 06:01am
deci tb sta cam asa : marihuana din anii 60-70 adica cea din vremea hippiotilor avea 3-4% concentratie THC (substanta activa halucinogena ), cea din zilele noastre are 18-20 %. de precizat ca max de THC este de 20 % si asta dupa incrucisari si altoiri succesive de plante deci hippiotii mai mult o ardeau cu frunze...:D
s-a constatat dpdv medical ca dc te droghezi in timp apar inevitabil tulburari & boli psihice, una dintre cele mai "placute" fiind schizofrenia. Cei care se amagesc ca ei fumeaza doar ocazional nu realizeaza ca odata ce ai fumat sau tras pe nas chiar si o singura data au un risc crescut de a crea dependenta...(sunt droguri care creeaza dependenta de la prima utilizare gen heroina). A fost chiar ieri un reportaj la discovery sau national geografic nu mai stiu despre marijuana:
sunt citiva tipi din U.S.A care militeaza activ si investesc o gramada de bani sa aduca in sfera legalitatii consumul, dar credeti-ma ca nici unul din ei nu avea o privire de om normal si nici aia de pe linga ei :D
aveau o privire timpa si cetzoasa, se uitau in gol, parca nu-i mai impresiona nimic....nu mai aveau in ochi vioiciunea, farmecul si caldura unui om normal, chiar si fara prea mari calitati individuale...pareau dusi undeva in lumea lor, izolati si oarecum dezumanizati...desi fumau impreuna se vedea clar ca fiecare era in lumea lui....
Dc asa vreti si voi sa fiti, n-aveti decit...mai bine indragostit de o fata sau o betie care te tine max o zi decit sa am tot timpul fatza aia de ratat...
cealalata fata a marihuanei, cea benefica: in Israel exista de 40 de ani un institut care se ocupa cu studiul efectelor plantei asupra bolnavilor terminali sau a celor cu suferinte cronice
s-a constatat ca dupa un tratament de 2 luni de marihuana administrata sub forma de picaturi (solutie uleioasa) , bolnavii de cancer pot suporta mai bine tratamentul citostatic adica mai scapa de greata, varsaturi si starea generala de rau, ba chiar le creste apetitul si se ingrasa...pt oamenii astia care oricum nu mai au mult de trait e normal sa faci tot ce e posibil...dar oare e cazul pt un om sanatos?..suntem atit de lasi?
efecte benefice au fost inregistrate si in tratarea diabetului a osteoporozei etc. Ce mi-a pacut la doctorul asta din Israel era ca el preciza ca e o MARE diferenta in a administra un drog dupa ureche si alta din considerente medicale si in doze atent studiate...
mai arata in reportajul asta un tip din canada, tara in care legislatia e mai permisiva in cazul justificarii medicale a marihuanei, omul avea dureri cronice insuportabile din cauza unui accident de masina mai vechi, si medicatia clasica ii paradise pateu' tipu'isi facuse o sera acasa si cultiva marihuana din care scotea produs finit cu conc de THC aproape de max 18-19 %
chestia asta el o amesteca in unt si o folosea la facut prajituri, fursecuri chestii dastea lol dar doar pt uz personal altfel risca puscarie....asta ca sa nu-l mai doara oasele...pe voi ce oase va dor tataie? pe cind o betie cu vodka si diazepam sau romparkin lol?
treziti-va la realitate DROGURILE NU FAC BINE DECIT UNUI OM GRAV BOLNAV CARE ESTE LA PERIFERIA SOCIETATII SI TB SA-SI CREEZE O LUME A LUI CA SA SCAPE DE SPECTRUL TERIFIANT AL DURERII SI MORTII
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 5 2009 04:57am
Quote (onlythebrave @ Mon, 4 May 2009, 13:01)
deci tb sta cam asa : marihuana din anii 60-70 adica cea din vremea hippiotilor avea 3-4% concentratie THC (substanta activa halucinogena ), cea din zilele noastre are 18-20 %. de precizat ca max de THC este de 20 % si asta dupa incrucisari si altoiri succesive de plante deci hippiotii mai mult o ardeau cu frunze...:D
s-a constatat dpdv medical ca dc te droghezi in timp apar inevitabil tulburari & boli psihice, una dintre cele mai "placute" fiind schizofrenia. Cei care se amagesc ca ei fumeaza doar ocazional nu realizeaza ca odata ce ai fumat sau tras pe nas chiar si o singura data au un risc crescut de a crea dependenta...(sunt droguri care creeaza dependenta de la prima utilizare gen heroina). A fost chiar ieri un reportaj la discovery sau national geografic nu mai stiu despre marijuana:
sunt citiva tipi din U.S.A care militeaza activ si investesc o gramada de bani sa aduca in sfera legalitatii consumul, dar credeti-ma ca nici unul din ei nu avea o privire de om normal si nici aia de pe linga ei :D
aveau o privire timpa si cetzoasa, se uitau in gol, parca nu-i mai impresiona nimic....nu mai aveau in ochi vioiciunea, farmecul si caldura unui om normal, chiar si fara prea mari calitati individuale...pareau dusi undeva in lumea lor, izolati si oarecum dezumanizati...desi fumau impreuna se vedea clar ca fiecare era in lumea lui....
Dc asa vreti si voi sa fiti, n-aveti decit...mai bine indragostit de o fata sau o betie care te tine max o zi decit sa am tot timpul fatza aia de ratat...
cealalata fata a marihuanei, cea benefica: in Israel exista de 40 de ani un institut care se ocupa cu studiul efectelor plantei asupra bolnavilor terminali sau a celor cu suferinte cronice
s-a constatat ca dupa un tratament de 2 luni de marihuana administrata sub forma de picaturi (solutie uleioasa) , bolnavii de cancer pot suporta mai bine tratamentul citostatic adica mai scapa de greata, varsaturi si starea generala de rau, ba chiar le creste apetitul si se ingrasa...pt oamenii astia care oricum nu mai au mult de trait e normal sa faci tot ce e posibil...dar oare e cazul pt un om sanatos?..suntem atit de lasi?
efecte benefice au fost inregistrate si in tratarea diabetului a osteoporozei etc. Ce mi-a pacut la doctorul asta din Israel era ca el preciza ca e o MARE diferenta in a administra un drog dupa ureche si alta din considerente medicale si in doze atent studiate...
mai arata in reportajul asta un tip din canada, tara in care legislatia e mai permisiva in cazul justificarii medicale a marihuanei, omul avea dureri cronice insuportabile din cauza unui accident de masina mai vechi, si medicatia clasica ii paradise pateu' tipu'isi facuse o sera acasa si cultiva marihuana din care scotea produs finit cu conc de THC aproape de max 18-19 %
chestia asta el o amesteca in unt si o folosea la facut prajituri, fursecuri chestii dastea lol dar doar pt uz personal altfel risca puscarie....asta ca sa nu-l mai doara oasele...pe voi ce oase va dor tataie? pe cind o betie cu vodka si diazepam sau romparkin lol?
treziti-va la realitate DROGURILE NU FAC BINE DECIT UNUI OM GRAV BOLNAV CARE ESTE LA PERIFERIA SOCIETATII SI TB SA-SI CREEZE O LUME A LUI CA SA SCAPE DE SPECTRUL TERIFIANT AL DURERII SI MORTII

super text omule .. sunt 100% cu tine .... sper ca toti sa ajunga la aceasta idee...
Member
Gold: 330.00
May 5 2009 05:39am
ideea e ca sunt atitea lucruri frumoase pe lumea asta si dc vrei sa le traiesti la maxim de intensitate si adrenalina nu tb decit sa ai curajul in primul rind sa te lupti cu tine insuti si sa iei hotariri prin care poti trai viata asa cum este ea, cu bune cu rele...drogurile doar te anesteziaza si iti anuleaza orice act de vointa...va recomand cu caldura sa cautati filmul cu Frankie Wilde, un dj cel putin la fel de faimos ca Tiesto : "All it's gone Pete Tongue" este un film de referinta despre cum se poate schimba viata cuiva, dc nu il gasiti pe odc il gasiti pe youtube pe bucati dar netradus, merita, merita, merita o sa va placa mult...:)
Member
Gold: 25.00
May 16 2009 01:35pm
Quote (puyu @ Mon, 6 Apr 2009, 03:14)
Acum ceva timp eram pro. WoW, droguri, fete, masini , betii , chefuri etc.. aveam impresia ca eram cool. am intrat in lumea lor la fel ca multi alti : ''ANTURAJUL'' , prostesc am inceput sa imi cumpar primele 5 gr(o bara de hash), dar spuneam ca e doar de amuzament  , ca nu voi merge mai departe(mergeam pe ideea multora: nu-s dependent). incet , incet am ajuns la maria dupa care a venit coca( de aici nu am avansat) le fumam chiar si amestecate, wow , ma simteam bine , eram intr-o gashca super...aveam din ce in ce mai multi ''tovarasi'', dar la vre 1 an am inceput sa ies cu sudakas (sud-americani , : Ecuador, Chile, Pero, Colombia), Acestia au inceput sa imi dea de inteles ca in realitate ma duceam la fund, dar nu i-am ascultat... au urmat certuri cu parintii, un comportament din ce in ce mai agresiv , etc... deja adevaratii tovarasi nu imi mai vorbeau , sau eu eram prea ocupat ... La un moment dat m-au invitat la un chef unde au fuamt si ei mariachi cu coca (si maria rosie)... m-am facut praf. dupa acel chef , sudamericanii continuau sa fumeze cu mine doar ca sa ma scoata din grupul anterior. cu timpul am renuntat la asa zisele droguri si am inceput din nou sa traiesc. inca le multumesc acelor persoane ca m-au scos din gaura in care singur ma bagasem.
Dupa aproximativ un an de cand nu am mai bagat in mine nci o substanta ilegala, imi dau seama ca in acel timp nu mai aveam viata, ca imi pierdusem prietenii, ca ma certam tot mai des cu parintii , rezultate proaste la scoala si chiar pierdeam items in diablo aiurea ,, nici trade'uri nu mai eram in stare sa fac, si cel mai rau lucru e ca in realitate nu eram aceea persoana cool care ma simteam , ci decat un drogat in ata fetelor si a celor din jur...
Aproape ca nu mai tin contact cu ''equipa super'' , dar in schimbul aestui fapt tot ce pe acel timp era negativ , acum e pozitiv, : comportament adecvat, prieteni recuperati..etc
wow, parca as scrie o carte... insfarsit , ideea e ca acum sunt contra si ca mi-ar place ca toti pustanii din ziua de azi care cauta un grup super sa nu-si rezume distractia doar la droguri si alchool, findca din proprie experienta o spun : NU MERITA, PT CE? : mai cool nu o sa pari , mai smecher nu vei fi, iar fetele nu te vot iubi mai mult ca innainte.( ci din contra)

daca cineva e pro : va rog reaspundeti : Ce cashtigati??? ( sau mai bien faceti-0va o lista cu avantaje si dezavantaje , uneori ajuta)

pro dar sincer sa fiu nu am cumparat niciodata dar fumer mereu cand au prietenii cu care ies..
nu stiu exact dar in mare parte "povestea" asta e adevarata am iesit si yo odata cu el prin madrid q prieteni de'ai lui "sudakas" !
Member
Gold: 0.10
Warn: 100%
May 16 2009 05:40pm
comportament din ce in ce mai agresiv , etc... deja adevaratii tovarasi nu imi mai vorbeau , sau eu eram prea ocupat ... La un moment dat m-au invitat la un chef unde au fuamt si ei mariachi cu coca (si maria rosie)... m-am facut praf. dupa acel chef , sudamericanii continuau sa fumeze cu mine doar ca sa ma scoata din grupul anterior. cu timpul am renuntat la asa zisele droguri si am inceput din nou sa traiesc. inca le multumesc acelor persoane ca m-au scos din gaura in care singur ma bagasem.
Dupa aproximativ un an de cand nu am mai bagat in mine nci o substanta ilegala, imi dau seama ca in acel timp nu mai aveam viata, ca imi pierdusem prietenii, ca ma certam tot mai des cu parintii , rezultate proaste la scoala si chiar pierdeam items in diablo aiurea ,, nici trade'uri nu mai eram in stare sa fac, si cel mai rau lucru e ca in realitate nu eram aceea persoana cool care ma simteam , ci decat un drogat in ata fetelor si a celor din jur...
Aproape ca nu mai tin contact cu ''equipa super'' , dar in schimbul aestui fapt tot ce pe acel timp era negativ , acum e pozitiv, : comportament adecvat, prieteni recuperati..etc
wow, parca as scrie o carte... insfarsit , ideea e ca acum sunt contra si ca mi-ar place ca toti pustanii din ziua de azi care cauta un grup super sa nu-si rezume distractia doar la droguri si alchool, findca din proprie experienta o spun : NU MERITA, PT CE? : mai cool nu o sa pari , mai smecher nu vei fi, iar fetele
Member
Gold: 29,323.37
May 19 2009 06:08am
pro forever.

Elvetia a legalizat consumul de heroina btw :)

This post was edited by babyblue on May 19 2009 06:09am
Member
Gold: 11,362.14
May 19 2009 12:15pm
Quote (babyblue @ Tue, 19 May 2009, 13:08)
pro forever.

Elvetia a legalizat consumul de heroina btw :)

ba zed taci drq ca te baga sifonarii astia la puscarie :)))))

This post was edited by Xixina on May 19 2009 12:15pm
Member
Gold: 1,535.51
May 20 2009 08:02am
Pufnesc in ras cand vad cat de naivi sunt unii.
Daca esti cu capu pe umeri aka ai psihic tare, n`o sa fii dependent de ierburi.
E foarte simplu , cat timp nu ai incercat nu stii cum sta treaba.
Go Back To Romanian Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll