d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > '' Black Hole '' > Ce Se Va Intampla?
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 15 2008 09:44am
daca se face black hole, au spus ca apare una mica.

This post was edited by the_rest on Sep 15 2008 09:44am
Member
Gold: 2.60
Sep 15 2008 11:51am
Quote (the_rest @ Mon, Sep 15 2008, 05:44pm)
daca se face black hole, au spus ca apare una mica.

Normal ca se face un punct foarte mic dar gandestete ca ala se va mari in asa fel incat poate sa inghita Terra.
Member
Sep 20 2008 06:36pm
Quote (DanyTheDog @ Mon, Sep 15 2008, 05:51pm)
Normal ca se face un punct foarte mic dar gandestete ca ala se va mari in asa fel incat poate sa inghita Terra.

nu inghite nici macar un sandwich

nu apare nici un sfarsit al lumii

niste romani au furat 1km de tunel, in care se aflau protonii. din nefericire, viteza cu care au operat romanii a fost mai mare decat viteza protonilor

This post was edited by the_rest on Sep 20 2008 06:37pm
Member
Gold: 1.39
Sep 21 2008 01:09am
Quote (the_rest @ Sun, Sep 21 2008, 02:36am)
nu inghite nici macar un sandwich

nu apare nici un sfarsit al lumii

niste romani au furat 1km de tunel, in care se aflau protonii. din nefericire, viteza cu care au operat romanii a fost mai mare decat viteza protonilor

wow ai si u mess?
Member
Gold: 62.19
Sep 21 2008 07:46am
referitor la ce a spus RUSCLAUDIUALIN q religiile ... Stai lishtinit k nu osa se afle niciodata dak experimentu a fost un succes ptr k ishi dau shi ei seama ce se va intampla .. shi nu kred k vor vrun razboi mic asha .... 1 la mana .. PAPA oriqm nu osa ii lase sa dezvaluie secretul , 2 la mana nici ei nu il vor dezvaluii ..
APP , referitor la BLACK HOLE asta este un experiment petru a afla dak exista vro particula mai mica dekt un PROTON .. nici deqm sfarshitu luimii sau chestii deastea ... k asha putem sa spune despre zia 666 kre a picat in data de 6.6.06 intro martzi .. q anticristu shi celelalte .. shi sa zis k va venii sfarsitul lumii .. shi nu a venit .. noi trebe sa ne gandim k dak DUMNEZEU vrea sa ne ia .. ne ia knd vrea el nu knd vor unii sau altzi .
Member
Sep 21 2008 10:05am
Quote (bfrulz @ Sun, Sep 21 2008, 03:46pm)
referitor la ce a spus RUSCLAUDIUALIN q religiile ... Stai lishtinit k nu osa se afle niciodata dak experimentu a fost un succes ptr k ishi dau shi ei seama ce se va intampla .. shi nu kred k vor vrun razboi mic asha .... 1 la mana .. PAPA oriqm nu osa ii lase sa dezvaluie secretul , 2 la mana nici ei nu il vor dezvaluii ..
APP , referitor la  BLACK HOLE asta este un experiment petru a afla dak exista vro  particula mai mica dekt un PROTON .. nici deqm sfarshitu luimii sau chestii deastea ... k asha putem sa spune despre zia 666 kre a picat in data de 6.6.06 intro martzi .. q anticristu shi celelalte .. shi sa zis k va venii sfarsitul lumii .. shi nu a venit .. noi trebe sa ne gandim k dak DUMNEZEU vrea sa ne ia .. ne ia knd vrea el nu knd vor unii sau altzi .

Pai tocmai aici am ajuns noi cu vb se pare ca nu ai citit indeajuns..Daca ei descopera ca Dumnezeu nu ezista cum sa ne mai ia el?
Pt ca mai sunt multe zvonuri ca universul tot asa a aparut dintr-o Gaura Neagra.Ei nu vor sa descopere particula mai mica ei vor sa vada cum sa format Universul..nush de unde te ai informat dar se pare ca e cam gresit si nu e primul experiment de genul asta cu Gaura neagra sunt mai multe dar Nasa a tacut din gura pt ca sateliti lor i-au inghitit gaura neagra.Nu este unica Gaura neagra sunt destule in Univers care ne afecteaza si ne vor afecta in continuare asa cum a fost si cu experimentul care vroiau sa il faca sa creeze niste propulsoare sa devieze Terra pt meteoritul care ne va lovi peste cativa ani si este mai mare de vreo 500 ori ca Terra dar sau gandit mai bine creeaza niste bombe etc etc sa il distruga sa nu ne afecteze asa tare si e totul preparat deja din cate am auzit.Dar mai este o logica care nu incadreaza cum trebe...Meteoritul va lovi pamantul prin 2012 iar Gaura Neagra va avea dimensiunea exacta care au calculat ei tot prin 2012..se pare ca e ceva la mijloc si nu stim noi pot fii variante si variante...
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Sep 21 2008 10:06am
Hai Ma Ce Dracu Murim Si Gata Repede Si Fara Durerei ..BIG DEAL
Member
Gold: 62.19
Sep 21 2008 11:18am
danny .. aqma depinde k dupa calendarul maiashilor in 2012 este sfarshitul lumii ... plm .. + k dak ai auzit la tv un citat dupa NOSTRADAMUS in kre zicea asha " PLECATZI PLECATZI din geneva k ceva rau se va intampla " dar aqma nu specifica shi data anu etc .. plm . .aqma ce o vrea dumnezeu .. app oriqm nu au qm sa faca nimik impotriva religiilor .. ptr k hai k pamantu afla qm sa format defapt shtim q totzi qm sa format .. adik din praf cosmic + etc ... asha dar dak ei deskopera asta shi zice ceva de religie .. atuncia ar putea ei sa mai zica ceva de viatza omului de animale de plante de tot defapt qm sau format ?? sau osa faca un experiment in kre se vor ciocnii 2 oamnei sau animale sa se vada qm sa format .. k poae nu e faqt din taratze shi ei vor sa vada sau poate nu e nici teoria DARWINISTA .. q maimutzele .. asta sa bagam q totzii la cap .. k a fost , va fii si va ramane un mister ... deci ... vorba lu only4fg BIG DEAL .. pulpa mea shi 4 bani .. ce ia fost lu mama sai fie shi lu tata ..
Member
Sep 22 2008 04:47pm
dupa cum am citit azi si am auzit masina aia a lor sa dus pe apa sambtei si dureaza 2 luni sa o refaca...deci o sa dureze..oricum nu ajung ei sa termine experimentul asta ...
Member
Sep 24 2008 05:48am
mii se oameni de stiinta lucreaza si ei acolo ceva sa se afle in treaba, nu fac mai nimica numa pierdere de vreme
ce castig eu ca universul s-a format nu stiu cum

de fapt, oricine stie cum s-a format universul: a fost tot timpul la fel, si dupa ce apare o nova se reface la loc sistemul solar care e explodat, si de la capat.
Go Back To Romanian Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll