d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > D2jsp In Romana > ^^
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,151.00
Nov 20 2007 12:41am
Să ştiţi că eu apreciez şi prefer ca jsp-ul să fie în lb. româna. Mi se pare mult mai frumos si mai uşor, e ceva nou după atâta limbă engleză!
Ei, şi acum indicaţii tongue.gif
1) Înapoi La Lista De Topicuri Din Romanian icon_pointr.gif schimbă-l cu română
2)
Grup: Members
Posturi: 4,798
Înregistrat: Nov 6 2005
Gold: 23.00
Trader: Not Rated
Guild: X
Warn: 0%

Nu cred ca alex a ţinut 4798 de posturi! Pune şi tu postări (sau replici, daca preferi asa...), că mi se pare mai inteligibil, cu toate ca nouă ne e mai simplu aşa, în vorbirea curentă.

Cred că şi warn şi data postării ar putea fi traduse.
Ce nu merge tradus mi se pare corect să rămână în engleză, decât să sune aiurea. Ghildă, sectă şi alte traduceri la guild mi se par idioate.

În rest, ai făcut o treabă foarte bună şi fără greşeli gramaticale şi de ortografie!!!
Member
Gold: 1,034.21
Nov 20 2007 10:53am
Quote (RO_Marci @ Tue, 20 Nov 2007, 08:41)
Să ştiţi că eu apreciez şi prefer ca jsp-ul să fie în lb. româna. Mi se pare mult mai frumos si mai uşor, e ceva nou după atâta limbă engleză!
Ei, şi acum indicaţii tongue.gif
1) Înapoi La Lista De Topicuri Din Romanian icon_pointr.gif schimbă-l cu română
2)
Grup: Members
Posturi: 4,798
Înregistrat: Nov 6 2005
Gold: 23.00
Trader: Not Rated
Guild: X
Warn: 0%

Nu cred ca alex a ţinut 4798 de posturi! Pune şi tu postări (sau replici, daca preferi asa...), că mi se pare mai inteligibil, cu toate ca nouă ne e mai simplu aşa, în vorbirea curentă.

Cred că şi warn şi data postării ar putea fi traduse.
Ce nu merge tradus mi se pare corect să rămână în engleză, decât să sune aiurea. Ghildă, sectă şi alte traduceri la guild mi se par idioate.

În rest, ai făcut o treabă foarte bună şi fără greşeli gramaticale şi de ortografie!!!

primul om cu sugestii, ma bucur ca sunt persoane care folosesc limba si sunt si atente.
ideea e urmatoarea:
1. la faza cu forumul asta, ca banuiesc ca despre el te referi la Romanian e pur si simplu numele subforumului. daca asa l-a numit njaguar eu nu am cum sa-l schimb. e facut ca in C++ cum ar veni, cand e o chestie tipica de-a forumului e pus grupul "%s" care inlocuieste practic partea ce va urma ce nu este tradusa. in cazul de fata avem asa:
Înapoi La Lista De Topicuri Din %s , unde acest %s aici este Romanian , dar in alte locuri poate fi Europe Softcore Ladder Trading , General Help , Love Line si altele.
sunt standard si nu am ce sa-i fac decat daca e sa-l rugam pe njaguar sa schimbe Romanian cu Română ca denumire a subforumui.

2. la treaba cu posturi cred ca ar merge si postări, nu e prea mare diferenta, dar ar merge.
iar la warn am zis sa-l las asa, ca mi-era ca daca-l traduceam Avertisment(e) ar suna si arata cam naspa, dar nu stiu, daca voi vreti si va place mai mult asa se poate face.
mie nu mi-a placut.

da-ti-va si voi cu parerea ca de asta am facut topicul acesta si dupa schimbam smile.gif
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Nov 20 2007 11:59am
1# Love Line rofl.gif rofl.gif tare..tare d tot..
2# ..partea cu avertismente..suna k instiintare d la organu' ..adik agentul d circulatie..sec si fara noima.. da asta e parerea mea
3# postari..suna ...interesant..totusi..dupa cum ziceai Razvan..diferenta e minima tongue.gif

in rest..nu prea am avut observatii la traduceri sau chestii d acest gen..pt simplul fapt k ..oricum e bine (iar o sa zici k nu apreciem k e ROMANA wub.gif )
dar la drept vorbind...mi-e = k scrie warn sau avertisment biggrin.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll