da baieti, apropo, aratati-mi si mie din marile realizari ale guvernelor postrevolutionare, ce au mai construit ei, de mare iubire de tara, cite locuri de munca au facut, ce mult v-au ridicat salariul, ce au facut ei CONCRET pentru tara asta in afara de propriile privilegii si hotii. Hai spuneti-mi va rog, de ce trebuie sa blamati comunismul care a construit TOATA TARA ASTA, cu blocuri, cu fabrici pe care ei le-au bagat in faliment si vindute pe nimica, cu hidrocentrale, baraje, sosele, etc. si toata lumea statea o luna la mare si o luna la munte si avea din ce trai. unde va e demnitatea de romani? sau nu stiti ce e aia? hai, generatia internet, cautati rpd pe google un raspuns, ca voi nu ati trait vremurile alea. stiti ca am vb cu zeci de oameni care au fost martori cu ochii lor la sabotajul economic, distrugerea si vinzarea pe nimic a tot ce era valoros si mergea in tara asta? stiti ca la modul intentionat au fost vindute motoare si matrite care valorau milioane de dolari pe atunci, si au fost vindute la fier vechi? stiti ca tot ce vedeti voi in jurul vostru a fost facut de comunisti si ca astia nu sunt in stare nici macar sa le intretina, dimpotriva le distrug si ne aduc la sapa de lemn???? stiti ca in fiecare fabrica si institut erau dotari de milioane de dolari, si tehnologie de multe ori peste europa? ca am avut parteneriate economice de la egal la egal la nivel international? ca nu aveam datorii externe si de-aia l-au linsat pe ceausescu? ca acum avem datorii de zeci de miliarde de euro pe care le vom plati in 100 de ani? asta daca nu cumva , neputind sa le platim, o sa ne vinda si tara, cu toate bunurile ei, si pe noi ca sclavi? ce oare sunt multinationalele decit o imensa retea de sclavi? va mai amintiti ca sportul romanesc era la cele mai inalte culmi? ca aveam genii in toate domeniile tehnice? ca nu plateam atitia politicieni care nu fac nimic? ca cea mai scumpa masina de protocol era volga nu audi, bmw, mercedes etc, numai parcul auto al alesilor se ridica la sume ametitoare de zeci si sute de milioane de euro? ca platim din impozitele noastre, de fapt suntem jefuiti, ca sa hranim niste paraziti? ca ei prospera si se intind la fel ca un cancer? ca toti sunt la fel si la chefuri se bat pe umar? si ca fiecare parlamentar are in spate mafia locala pe judetul respectiv altfel nu este in acel loc?
si ca daca voi nu o sa realizati ce inseamna sa apartii unei culturi, unei tari, si unei civilizatii, sunteti sortiti pieirii? ca sunteti ZERO daca nu apartineti unui ideal, unei credinte, unui singe, asa amestecat cum este el? sau voi ati aparut din neant si o sa va duceti in neant, asa, ca tranzitul intestinal si rezultatul lui? astea sunt valorile voastre? casa, masina, copil, bani si nevasta curva proasta? da, asta e un obiectiv singular, si tocmai de aceea a ajuns in halul asta tara, ca fiecare trage pentru el, si nu mai are un punct de reper o tara, o cultura, un Dumnezeu, o mama. iubiti-va tara, si nu faceti ca ei. nu o batjocoriti. ca sa puteti fi aratati cu mindrie drept OAMENI. si in particular, ca ROMANI.
This post was edited by Exstazy on Jan 21 2013 05:20am