d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Suntem In Plina Vara...
Prev1234567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 21,100.00
Jul 3 2012 06:06am
Quote (mmc @ 3 Jul 2012 10:33)
N-avem masina, eu n-am carnet, prietena are dar nu conduce. Mergem cu transportul in comun, ce exista pana acolo.

Din ce am citit mancarea e ieftina si buna in Praga.

ai tren din Praga la Karlovy Vary
mancarea e ok si ar fi si ieftina daca salariul tau ar fi ca in vest :P
Member
Gold: 8.43
Jul 3 2012 12:07pm
Fast food si ne mai rasfatam la un restaurant o data pe zi, oarecum :P
Member
Gold: 2,052.00
Jul 3 2012 01:51pm
ce-ti mai place shaorma cu de toate... :D
eu am dat like pe facebook la shaormeria dristor kebap. asa de suferinta... :D
in alta ordine de idei, brinza cu rosii e sfinta pe vremea asta... :)
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Jul 4 2012 01:45am
de pe 18 iulie noua mea casa :D , Bruxelles , Belgia

si pe 30 iunie am facut o urcare pana la 7 scari !! frumos frumos :D

This post was edited by TheElderGod on Jul 4 2012 01:52am
Member
Jul 4 2012 02:07am
Quote (Exstazy @ 3 Jul 2012 22:51)
ce-ti mai place shaorma cu de toate... :D
eu am dat like pe facebook la shaormeria dristor kebap. asa de suferinta... :D

Shaorma de la Maverick mi se pare cea mai buna din ce am mancat pana acum in Bucuresti, nu-s mare amator still.
Member
Aug 1 2012 09:17am
M-am intors, frumos oras dar:
- no euro, fucking coroane si casele lor de schimba valutar, comision peste tot si curs de schimb mic;
- nu accepta plata cu cardul doar decat in putine locuri cu precadere magazine de haine;
- mancare proasta, putina si scumpa;
- la KFC daca-ti iei bautura poti umple paharul de cate ori doresti fara sa platesti;
- Vlatava e extraordinara, plimbarea cu vaporul si hidrobicicleta te relaxeaza la maxim
- Femeile sunt <3 desi nu-ti dai seama cat sunt localnice si cat "turiste" orasul era plin de turisti
- multe intrari la muzee, biserici, cartierul evereiesc sunt cam scumpe pentru ce ofera (la cimitirul evereiesc ti se cere 40 coroane sa faci poze, altfel n-ai voie, dar tot am facut doua, ha!)
- micul dejun la hotel a fost plin de tot ce-ti poti manca dimineata, la discretie, imi faceam plinul aici si mai mancam pe la 3-4 seara, n-aveai frate ce sa mananci in ditamai orasul, KFC-ul nu avea paine, iar crispy nu-mi placea;
- per ansamblu, un oras curat, agitat doar de trecatori, merita vazut cu minusurile si plusurile lui.
Member
Gold: 2,052.00
Aug 1 2012 10:56am
multumim pt vesti! sa ne spui si noua cum se cheama hotelul ala cu breakfast baban, fiindca nu poti trai doar cu lapte de la turistele alea... :D
cit despre pozele alea cu lefkada ale sefului de trib, eu am pus-o pe aia din mijloc pe desktop... :)
si nu in ultimul rind, poate cel mai important, cum era dom'le berea????.... :baby:
Member
Gold: 1,034.21
Aug 1 2012 06:43pm
Quote (mmc @ 1 Aug 2012 18:17)
M-am intors, frumos oras dar:
- no euro, fucking coroane si casele lor de schimba valutar, comision peste tot si curs de schimb mic;
- nu accepta plata cu cardul doar decat in putine locuri cu precadere magazine de haine;
- mancare proasta, putina si scumpa;
- la KFC daca-ti iei bautura poti umple paharul de cate ori doresti fara sa platesti;
- Vlatava e extraordinara, plimbarea cu vaporul si hidrobicicleta te relaxeaza la maxim
- Femeile sunt <3 desi nu-ti dai seama cat sunt localnice si cat "turiste" orasul era plin de turisti
- multe intrari la muzee, biserici, cartierul evereiesc sunt cam scumpe pentru ce ofera (la cimitirul evereiesc ti se cere 40 coroane sa faci poze, altfel n-ai voie, dar tot am facut doua, ha!)
- micul dejun la hotel a fost plin de tot ce-ti poti manca dimineata, la discretie, imi faceam plinul aici si mai mancam pe la 3-4 seara, n-aveai frate ce sa mananci in ditamai orasul, KFC-ul nu avea paine, iar crispy nu-mi placea;
- per ansamblu, un oras curat, agitat doar de trecatori, merita vazut cu minusurile si plusurile lui.

pai daca nu ai intrebat, iti raspundeam la toate astea:
- partea cu schimbu valutar la mine a fost foarte simplu, mers cu cardu la bancomat si scos de acolo cat am considera ca voi sparge. comisionul este de 10 lei pe tranzactie + % cat iti zice la cardu de ro de la banca , iar cursul este cel de la visa (banuiesc ca visa ai)
- plata cu cardul nu am avut probleme prin malluri sau alte magazine mari. la alea mici din centru de acolo nu o sa vezi, aia este.
- la partea cu mancarea iti cam dau dreptate , eu unu nu m-am impacat prea bine cu mancarurile lor si daca ai mancat prin centru atunci clar ai platit pretul de centru. ce puteai sa fi atent era sa ceri meniul zilei daca te duceai la pranz. nu este pus niciodata pe meniul de engleza si in mare doar cehii stiu de el. e cam la jumatate de pret fata de ce aveai tu scris pe meniu in engleza. daca vroiai mai multe detalii era baiatu ala de pe softpedia care spune unde sa mananci si ca mancare buna si ca preturi ok.
sper ca macar ai fost in berariile lor sa bei niste bere facuta inhouse.
- pe vlatava nu am fost, doar mi-am rupt picioarele prin oras.
- femei erau ok dar nu fenomene din cate am observat la vremea aia. bine eram si cu prietena si nu prea eram atent la asa ceva.
- intrarile nu mi s-au parut mai scumpe decat la vienna , poate doar la castel sa fi fost mai mare , in rest erau decente. acolo cativa euro pana in 5.
- per total mie mi-a placut maxim, castelu cu vitus , podul , portile , turnu din centru si thynu + multe altele la care te poti duce. am fost si la zoo si era chiar tare, imensa gradina si din spusele oamenilor mai frumoasa decat la vienna (daca asta e vreun etalon)

toate ca toate dar, ti s-a parut orasul trist cum zice lumea ? :D
Member
Aug 2 2012 01:21am
Am baut o singura bere, de curiozitate, mi s-a parut cam slaba, poate de asta se bea mult acolo fara sa-i vezi pe trei carari, nu-s bautor de alcool si nu-mi pot da cu parerea aici, in schimb starbucks la greu + free wi-fi <3
Am avut niste euro pe care i-am schimbat la un exchange fara comision si un curs bun 25 koroane/euro, m-a trimis de la banca carepe langa 24.24 koroane/euro imi luau si comision, bine ca mi-a spus dinainte.

Nu-i trist orasul, cel putin pe timp de vara, se canta live pe pod si-n piata la fiecare ora din zi, iar aplaudatul multimii dupa ora exacta din turn e extraordinar.

Ce rol aveau negrii din bulevardul Vaclav, seara dupa 9-10?
Member
Gold: 1,034.21
Aug 3 2012 04:17am
ma nu stiu care sunt negrii aia si acum nici nu imi aduc aminte care era bulevardu vaclav.

incerc sa-mi aduc aminte daca am vazut asa ceva pe acolo dar nu prea. nu erau d-aia de vindeau diverse fake-uri ?

Go Back To Romanian Topic List
Prev1234567Next
Add Reply New Topic New Poll