d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Jsp Incepe Sa Arate Bine
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Apr 30 2011 11:27am
Nu ma supar stai calm :) .. da ai dreptate , oricum eu wow nu am jucat pana acum si nici de acum in colo !!

La partea cu terminatu ma refeream asa la sa vad cum e jocu :D .. ma nu stiu, daca tu zici ca ar fii smecher poate asa e atunci ... oricum sa vedem intai cand are de gand sa il lanseze :)
Member
Gold: 10,194.00
Apr 30 2011 11:50am
No S#it :)
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 50%
Apr 30 2011 12:05pm
Napsterzor , itemele soulbound in wow au chichirezul lor , pentru ca acolo e cu raid system and shit ... acolo sunt "plate" , "cloth" si iteme class only . In diablo nu exista asa ceva , itemele se impart dupa stats , si un item este bun pentru 5 clase , de-aia trebuie sa nu fie souldbound , ca sa poata sa se dea la trade daca nu ti se potriveste tie .

Intr-un raid daca nu ti se potriveste tie , se potriveste 99% altcuiva din ceilalti 24 . De-aia sper ca in d3 sa nu fie souldbound and shit , pentru ca ar fi lame sa faci mf si sa gasesti numai iteme de sorc cand tu esti paladin , si sa-ti bagi penisul in el de joc .
Member
Gold: 0.00
Apr 30 2011 12:23pm
Quote (naikon @ Apr 30 2011 08:05pm)
Napsterzor , itemele soulbound in wow au chichirezul lor , pentru ca acolo e cu raid system and shit ... acolo sunt "plate" , "cloth" si iteme class only . In diablo nu exista asa ceva , itemele se impart dupa stats , si un item este bun pentru 5 clase , de-aia trebuie sa nu fie souldbound , ca sa poata sa se dea la trade daca nu ti se potriveste tie .

Intr-un raid daca nu ti se potriveste tie , se potriveste 99% altcuiva din ceilalti 24 . De-aia sper ca in d3 sa nu fie souldbound and shit , pentru ca ar fi lame sa faci mf si sa gasesti numai iteme de sorc cand tu esti paladin , si sa-ti bagi penisul in el de joc .

frate d3 o sa fie un joc facut special sa storca jucatorii de bani
fratimiu lucreaza in domeniu it.. mai de mult mia zis ca sa intalnit cu unu care lucrase ca programator la blizzard...ia zis ca acolo lucreaza mai multi psihologi decat programatori... jocurile sunt facute special sa dea dependenta si toate sunt facute peprincipiul "cusca lui skinner"

asa ca plm eu nu o sa mai joc... cat despre wow nu se compara cu d2.. in d2 exista foarte multa matematica... si niciodata nu o sa fi un jucator bun daca nu gandesti/sti matematica buildului/setupului cu care joci indiferent cati bani bagi pe cand in wow bani sa ai si esti "seful sefilor stanca stancilor"
Banned
Apr 30 2011 12:30pm
Quote (LincolnHawk @ Apr 30 2011 06:23pm)
frate d3 o sa fie un joc facut special sa storca jucatorii de bani
fratimiu lucreaza in domeniu it.. mai de mult mia zis ca sa intalnit cu unu care lucrase ca programator la blizzard...ia zis ca acolo lucreaza mai multi psihologi decat programatori... jocurile sunt facute special sa dea dependenta si toate sunt facute peprincipiul "cusca lui skinner"

asa ca plm eu nu o sa mai joc... cat despre wow nu se compara cu d2.. in d2 exista foarte multa matematica... si niciodata nu o sa fi un jucator bun daca nu gandesti/sti matematica buildului/setupului cu care joci indiferent cati bani bagi pe cand in wow bani sa ai si esti "seful sefilor stanca stancilor"

esti beat ... in special la chestia bolduita . Cele mai bune iteme in wow sunt din instante / pvp . Itemele pe care le poti cumpara din AH sunt ori 2nd rate , pentru beginners , ori pentru style (gen mount mai bengos , dar cu acelasi speed , etcetc). O exceptie o fac boots si alte iteme craftate cu primordial saronite , dar gasesti similare si prin instante .
Member
Gold: 0.00
Apr 30 2011 12:33pm
Quote (naikon @ Apr 30 2011 08:30pm)
esti beat ... in special la chestia bolduita . Cele mai bune iteme in wow sunt din instante / pvp . Itemele pe care le poti cumpara din AH sunt ori 2nd rate , pentru beginners , ori pentru style (gen mount mai bengos , dar cu acelasi speed , etcetc). O exceptie o fac boots si alte iteme craftate cu primordial saronite , dar gasesti similare si prin instante .

poate la chestia bolduita... am vazut la cativa prieteni care joaca si mi se pare un joc infect :)

cat despre restu esti fie naiv fie "prostut"

iar cu chestia cu psihologii e 100% adevarata :)

e asa a fost si l.ewt shop la inceput vindea kkturi unice si rare toti ziceau ca tot itemele craftate sunt cele mai bune... ehhh acum au bagat baietii

asa o sa bage si la wow... inca nu e lumea suficient de entuziasta... poate daca sar baga ce zici tu acolo ar muri prea repede jocul... de asta nici la d2 nu au aparut mega iteme acu ceva timp.. le baga inainte sa moara jocu pentru a atrage noi cumparatori din teapa celor care nu au avut niciodata un superitem/charl

Quote (Ombladon @ Apr 30 2011 08:36pm)
d3 va fi pe bani soto!

poate nu va fi pe bani in sensul de abonament... dar va fi foarte mare discrepata intre cei care baga bani si cei care nu au bani ( da ar vrea sa bage)

This post was edited by LincolnHawk on Apr 30 2011 12:39pm
Member
Apr 30 2011 12:36pm
d3 va fi pe bani soto!
Banned
Apr 30 2011 12:42pm
Quote (LincolnHawk @ Apr 30 2011 06:33pm)
poate la chestia bolduita... am vazut la cativa prieteni care joaca si mi se pare un joc infect :)

cat despre restu esti fie naiv fie "prostut"

iar cu chestia cu psihologii e 100% adevarata :)

ma , daca la tine matematica savanta inseamna sa stii sa-ti pui stats dupa iteme ca sa nu termini cu 300 strenght si 400 dex , atunci iti multumesc ca ne arati desteptaciunea ... si in wow sunt stats gen deadly strike si alte cele , pe itemele de pvp . Doar ca nu sunt in procente ca sa vada tot prostul ci integer si depind de nivelul caracterului .

Diferenta intre wow si diablo este ca in Diablo sunt o multime de builduri care depind de skillul principal , iar in wow sunt cam 3 builduri principale pe clasa , cu mici mari variatiuni . Acolo nu omori in 3 hits ci iti trebuie skill rotation , de-aia trebuie sa bagi cam in toate cele .
Banned
Apr 30 2011 12:45pm

asa o sa bage si la wow... inca nu e lumea suficient de entuziasta... poate daca sar baga ce zici tu acolo ar muri prea repede jocul... de asta nici la d2 nu au aparut mega iteme acu ceva timp.. le baga inainte sa moara jocu pentru a atrage noi cumparatori din teapa celor care nu au avut niciodata un superitem/charl

esti prost cu spume ... avand in vedere ca nu Blizzard vinde ingame gold , ci "farmerii chinezi" , ar fi o idiotenie din partea celor 10 000 de psihologi sa faca ce zici tu acolo . Blizzard face bani CACALAU din monthly fee , de ce ar goni jumate din jucatori care dau 15$ pe luna doar ca sa multumeasca 10 000 de donor dogs ?

Member
Apr 30 2011 12:46pm
Quote (naikon @ Apr 30 2011 08:45pm)
esti prost cu spume ... avand in vedere ca nu Blizzard vinde ingame gold , ci "farmerii chinezi" , ar fi o idiotenie din partea celor 10 000 de psihologi sa faca ce zici tu acolo . Blizzard face bani CACALAU din monthly fee , de ce ar goni jumate din jucatori care dau 15$ pe luna doar ca sa multumeasca 10 000 de donor dogs ?

:rofl:
Go Back To Romanian Topic List
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll