Quote (LincolnHawk @ Apr 27 2011 04:21pm)
naikon zicea ca e usor sa te lasi de fumat... numa sa ai vointa
vointa da vointa... intradevar vointa... dupa 2 zile sa ai mintea intunecata, sa tremuri tot, sa iti sara tandara din orice +++ multe alte ganduri si trairi
intradevar naikon ai dreptate bati din degete si pam-pam teai lasat
cand vrei sa te lasi de fumat trebuie sa te gandesti de fapt sa fi constient ca nu ai nevoie de ele de aceea nu se lasa oameni de fumat le e frica se gandesc daca nu fumez ce fac chestii dastea
mai intai tr sa iti pui in cap ca nu ai nevoie de ele si e adevarat aduti amiinte cand erai mai mic si nu fumai si ceilalti fumau tu nu pofteai la asa ceva te jucai foarte frumos nu aveai nevoie de tigari chestii dastea
si o sa vezi ca te poti lasa incearca sa faci si anumite activitati iesite din comun tie pt ca tu esti obinuit sa fumezi cand faci anumite activitati cu care esti foarte obisinuit zici ce ar mai merge o tigare dar daca faci altceva creieru nu e obisnuit sa fumeze cand faci acitivatatea aia noua uite eu de exemplu cand ma uit la film nu fumez ore in sir chiar si 8-9 dar cand stau la calculator fumez daca te obisnuiesti la o activitate anume sa nu fumezi nu vei fuma niciodata cand faci aceea activitate dar ideea e sa nici nu incerci sa fumezi in timpu ala
exemplu alearga dute cu bicicleta dar cand faci pauze nu fuma o sa poti credema stiu ce zic eventual nu iti lua tigarile la tine
daca iti pui asta in cap ca nu ai nevoie de tigari sa te poti bucura de activitatile tale zilnice dupa 2 maxim 3 saptamani nici nu o sa mai ai nevoie de tigara pur si simplu nu iti cere creieru o sa vezi o sa stai pe langa altii care fumeaza si tie o sa iti fie mila de ei ca ei fumeaza si pe tine o sa te doara in cur si in 6 luni 2 ani corpul se regenereaza adica acum cand fumezi obosesti repde chestii dastea in orice caz o sa fi alt om dupa ce te lasi de fumat si trece 1-2 ani sa zic asa maxim
eu stiu foarte bine chestia asta am fkt sport 9 ani si ma gandesc ca ma distram si faceam tot fara tigari si era mult mai frumos ca dde bani de pe tigari imi luam dulciuri mancare si altele
iar acum ca fumez sunt cam varza cand ies cu bicla obosesc si imi aduc aminte cand ieseam inainte stateam cu orele si nu aveam nimica pur si simplu
deci ca sa te lasi tr sa fi constient ca nu ai nevoie de ele si asa si este
sper ca ai inteles si o sa te lasi nu exista o sa incerc sa ma las
daca vrei hai sa vedem care se lasa primu?