Stiu exact cine spune la altii "incult": aia care se duc la concerte de opera si sau 100 de dolari pe scaun.
TheElderGod daca esti asa de cult, cand ai fost ultima data la opera la concert de vioara ? Cred ca niciodata eventual ?
Asa ca scuza-ma ca-s incult ca nu dau 100 de dolari pe scaun pentru 1 ora de vioara live, si pentru ca am downloadat videoclipurile lui Lady Gaga gratis.
edit: videoclipuri Lady Gaga gratis

forever, vioara concert 100 dolari

1 hour.
edit2: pentru TheElderGod si altii care-s asa de culti: voi santeti ca aia care stiu fotbal de rupe! va uitati la meci de la televizor si din tribuna si stiti numele fiecarui jucator de la Steaua. Aia se cheama ca stii fotbal. Da' cand ai jucat fotbal efectiv ? La fel, cand ati fost ultima data la concert de vioara, cultilor ? Daca niciodata, apoi da-o dreq de treaba. Io n-am fost la concert de vioara niciodata, dar macar nu sunt un prefacut.
Nu ma intereseaza fotbalul sau orice din care sa distrus spiritu de joc pentru bani din cauza oamenilor inculti care cer OTV si manele si lady gaga ! Eu zic ca tu calci pe un domeniu unde nu ai nici o treba ! Ramai la lady gaga si cei trei manelisti ai tai si lasa opera si teatrul pentru noi ca sigur e mai bine asa !