Quote (the_rest @ Jan 30 2011 05:43pm)
duamne ce prost, are cultu lu alupigus. hahahahahaha duamne, daca nu l-ar chema alupigus as intelege ca esti prost ca toti prostii, mai sunt oameni prosti care au cultu lu altu om, dar il cheama alupigus ! hahahahahaha te ca*i pe tine cu stropi
si nici n-ai fg, tu nici nu poti sa iti imaginezi cat fg ii ala 21k, pruncule, saracu de tine (cuvantu cheie fiind -->sarac lipit--<-)
in primul rand nu am mai vb cu el de anu trecut asta ca vad ca tot o tii ca cica m-a chemat el
al doilea rand tu nu poti purta o discutie rationala cu cineva esti copil incepi pur si simplu sa te ataci aiurea si sa o iei spre calea injuraturilor ca si cum tu ai fi mare nu stiu ce
uite in melodia asta inlocuieste cuvantul bucuresti cu cuvantu d2jsp si vezi cum e
http://www.youtube.com/watch?v=AG56t8t9iW890% de pe net ca si tine cand le zice omu ceva incep sa injure ideea e ca sunteti in lumea voastra
ps:cand o sa inveti sa porti o conversatie te astept cu cea mai mare placere la 1 bere ceva fac eu cinste
si daca nu am fg care e treaba ?
Quote (dead_mayhem @ Jan 30 2011 06:40pm)
eu cred ca tu esti mare mare MARE
MARE fan gigi becali daca gandesti asa

chiar nu am nici o treaba cu becali nu tin nici cu steaua si nici nu ma intereseaza
This post was edited by seby_2007 on Jan 31 2011 08:37am