Quote (Taiko @ 24 Sep 2010 23:21)
am avut doar probleme minore cu tiganii . dar eu nu suport ideea de tigan . nu suport ideea de paduche in societate . nu suport faptul ca sanatosi fiind stau si cersesc sau fura cand tipa pamantul ca nu e lucrat . cand ajung eu dictator voi fi cel mai mare cosmar al lor . ii voi pune pe toti la munca :)))))
toata europa e revoltata de fututii de tigani pe care ii expulzeaza szarkozi din franta. dar bine zice taiko, de ce nu lucreaza pamantul ?
da' mi se pare foarte nerealist ce vor sa faca: sa ajute tziganii sa se integreze in societate, sa ii educe, etc. Dar ce kkt vor sa faca, sa ii faca amu pe toti domni boieri care sa stea in lux ?! la sapat pamantu cu ei!
si adevaru este ca politia nu-si face datoria, degeaba au facut azi greva ca ei nu au realizari in combaterea crimei. si aveau cel mai prapadit politist salar de 2000 de lei. numa stau pe cur si lasa ca pe oameni sa-i ajute Dumnezo'.
la tiganii din franta, trebuia nu numa sa-i expulzeze, trebuia si sa le traga o bataie cu batele, si sa ii bage si pe la inchisoare, la munca in folosul comunitatii !