Quote (shobo187 @ 2 Sep 2010 10:08)
Face de mancare, spala, face curat

Quote (the_rest @ 2 Sep 2010 13:13)
si io am placa integrata ! hehehehe ce prosti ma, ei au placa video de sute de dolari ma, oricum nu-s banii lor ca-s a parintilor hahahahahaha ce penal ! si cu placa aia de 500$ se joaca diablo2 ! hahahahahahahaha
exact la asta ma refer.. eu am luat pc cu monitor 19 inci la 500€ si in urmatorii 2 ani nu o sa fiu nevoit sa bag bani in el sa schimb vreo placa sau ceva pentru ca sunt foarte bune pentru ce am eu nevoie.. si pot spune ca la jocuri de multe ori las 2 boti d2, 2 jocuri perfect world cu shop (am multi prieteni care au lag numai cu 1 joc deshis) si uneori mai am si Battle Of immortals on.. si nu face nici o figura calculatoru

iar voi dati atatia bani pe placi video ca sa jucati ce? .. diablo sau wow? jaja
edit: packard bell iMedia 6550 AIO e calculatorul in caz ca sunteti curiosi..
alt edit: haha cand l'am cumparat l'am intrebat pe ala de acolo ce placa de sunet are plm ce sistem imi suporta.. ala cik poi.. e integrata .. suporta 2.1 normal.. mda bine asta e am zis la pretu asta e bun si asa.. ajung acasa si mare mia fost surpriza cand am vazut ca are iesire de 7.1 :))
This post was edited by leXu on Sep 2 2010 07:45am