Quote (davidthebest @ 22 Jul 2010 16:10)
culmea ca taicameu a avut B si a dat A, C, D si CE toate deoadata
si nu se stie niciodata ce faci cu categoria D, de exemplu taica-meu a fost cu autocarul unui prieten de3 ori in spania
Pentru A1 trebuie sa ai 16 ani.
Pentru B trebuie sa ai 18.
Dabea de la 21 de ani poti sa incepi sa iei C, D, D+E s.a.m.d.
Pentru B, de cateva luni, nu mai poti sa te duci la scoala, sa dai banu, faci 3 ore, apoi iei permisul. Timpul in care scoala trebuie sa fie terminata e de mai mult de 5 saptamani.
Nu stiu cum le iei tu pe toate o data, pentru ca, nu poti sa faci scoala pentru toate categoriile in acelasi timp.
Trebuie sa -> Faci o luna scoala, dai examen pentru B mai intai -> Inca o luna pentru scolarizarea pentru alta litera, iar examen -> Iar alta luna pentru litera urmatoare si tot asa.
Dar, e posibil sa ai dreptate, poate atunci cand tac'tu a luat permisu, sa fii fost altfel.
Quote (puyu @ 22 Jul 2010 23:07)
la 3 ani de carnet B pot conduce toate motociclete permise de A1.. dupa 2 ani de carnet pot da de A etc...
cred ca aprob .. am avut dudat in 2 din care una am gresit'o si una a fost bine..
cea in care am gresit intreba daca se poate conduce masina neavand originalul (carnet conducere) si am ales ca trebuia original. insa se putea fara original daca aveai o copie legalizata cu stampila .... problema e ca optiunea corecta punea : si , en caso de q sea una copia cotejada ... si eu nu stiam ce inseamna cotejada.. am vrut sa intreb , am dudat intre raspunsul bun si ce am pus..dar de idiot nu am intrebat.. as fi evitat o greseala dar asta e.. e ok ca nu am alte dude ... asa ca sper sa aprob.. maine am rezultatul :))
Nu te supara ca te intreb, nu incerc sa fiu rautacios, dar nu stiu ce inseamna dude/dudat/duda
This post was edited by Rizwan on Jul 22 2010 02:30pm