d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Un Adevarat Roman
Prev1234568Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,104.00
Jul 15 2010 03:42pm
Quote (davidthebest @ 15 Jul 2010 23:24)
:cry: foarte frumos spus

te felicit si tot respectul :thumbsup: :hug:

Cand zici tot respectu` si n`argumentezi, io tind sa cred ca nu esti capabil sa emiti un rationament propriu, si pici in felatie la primu` (rationament) sosit.
First come, first served. Bun, tine`o tot asa, o sa votezi cu base si cand vei fi mare.
Quote (onlythebrave @ 15 Jul 2010 23:16)
imperatorii romani dadeau plebei piine si circ...singele gladiatorilor in arena si piine aruncata din niste cosuri in tribune la sfirsitul jocului...cine facea asta era tare iubit...acum avem pro-tv si basescu...poporul, aka prostimea, l-a iubit si il iubeste pe basescu pt ca El este ca ei: betiv nenorocit, dar cica elegant cu nevasta, desi pe ascuns o bumbaceste, curvar ordinar, hot ordinar fara scrupule, dar se plimba cu loganul, in cizme de cauciuc si tricou de 10 ron din europa, in timp ce inculta de fiesa are land rover si amanta posete louis vuitton, injura ca un birjar si bate pe umar boii care l-au votat, rizind impaciuitor, ca un copil handicapat cu sindromul down...cum sa nu-l iubesti? cum sa nu-i mai dai niste voturi lui Dorel? Dorele, cit era ma sobolanul ala numit coruptie?...Uite-asa avea o coada!... doar El, Zeus, se lupta cu coruptia, dar aratati-mi mie macar 1 (una ) ancheta finalizata si vreun bogatan chelit de bani...si acum va fute in gura cu toata pula si va intreaba: "mai vreti?" si voi, cu ochii mari si umezi, dati din cap, aprobator...mi-e scirba, prostia nu pute, pur si simplu a imputit creierele unora dintre noi...e EXACT ca faza din tacerea mieilor cind ii da Hannibal agentului FBI sa guste din propriul creier, intrebindu-l daca e bun...e bun PDL-ul domnilor? e bun guvernul? e buna Elena Udrea? e bun Basescu?...mai gustati o farima din impozitele pe care le platiti ca niste sclavi si care ar fi trebuit DE MULT sa se reintoarca sub forma legitima a drepturilor voastre sociale...dar boii nu au coaie, asa ca inhamati-va la jug, pregatiti pt o noua bita pe spate...viitorul este inainte, este ditamai ogorul...numai ca surpriza: nu arati pt voi...

Nu intelegi politica, de ce incerci ?
Member
Gold: 330.00
Jul 15 2010 04:04pm
cine incearca, nu va reusi niciodata...eu nu incerc, eu vin, ca un barzaune in mintea incetosata a celor mai mult sau mai putin abulici...tot incercind sa alunge biziitul, poate vor observa ca acel bizit de fapt le venea din interior...oamenii trebuie indreptati spre miezul fiintei...atunci vor descoperi cu adevarat lumea si o vor cuceri...atunci va inceta biziitul...eu am prins europa libera...cica se transmitea clandestin la radio pe vremea lui pericle...chiar si dupa ce opream radioul, acel zgomot de fond, acel bruiaj, inca imi mai raminea in minte...era zgomotul rezistentei, care crestea in noi, cei care vroiam sa ne exprimam liber...acuma cine mai vrea sa se exprime liber cu adevarat? paradoxul libertatii: prelungeste lantul suficient de mult si ciinele se va crede liber...
Member
Gold: 20.00
Jul 16 2010 12:01am
Quote (B4al @ Jul 15 2010 01:42pm)
Cand zici tot respectu` si n`argumentezi, io tind sa cred ca nu esti capabil sa emiti un rationament propriu, si pici in felatie la primu` (rationament) sosit.
First come, first served. Bun, tine`o tot asa, o sa votezi cu base si cand vei fi mare.

Nu intelegi politica, de ce incerci ?

am zis eu ca base e bun ? nici vorba .... dar nici vadim nu e cu nimic mai bun ........ si nici geoana

poate ca as fi votat cu crin antonescu , finndca PNL-ul inca nua fost la putere :D
Member
Jul 16 2010 12:06am
si atat mai lipseste in topicul asta , sa ziceti ca si becali ar fi un presedinte bun ,fiindca ala care spune o asemenea prostie, chiar ca e retardat
Member
Jul 16 2010 12:53am

cred ca piesa asta se potriveste cu topicul
Member
Gold: 3,537.10
Jul 16 2010 12:59am
Quote (davidthebest @ Jul 16 2010 08:53am)
http://www.youtube.com/watch?v=QHpVTgX2kRQ

cred ca piesa asta se potriveste cu topicul

:rolleyes:
Member
Gold: 1.39
Jul 16 2010 01:03am
lolz la tibi :))

si krek aceasta melodie se potriveste cu topicu

This post was edited by FloRin on Jul 16 2010 01:04am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jul 16 2010 01:17am
rahat, incepusem sa scriu..am scris o poveste lunga si m'am intors fara sa vreau la pagina anterioara..am pierdut tot...

ideea era ca toti ne dam cu parerea cine si ce si cum ..dar cand mergem la vot (aia care merg) un 99.99% nu au idee de ideologia celui pe care il vor vota, de credinta lui, de trecutul lui , de ceea ce ar putea face, daca e capabil pt un asemenea post.., ce idei are pt viitor, ce intentii si planuri are pt a progresa si a ridica economia .... etc..etc..etc..

cum spune Alex, sunt iubiti cei care tin puporul fericit din cand in cand cu mici distractii.. Basescu ? , DA ! Basescu e perfect, mai ajunge beat acasa, (mai radem putin ) , mai danseaza pe manele , mai face un accident si in 24 ore are masina idenntica in fata casei, mai ii cade peruca ..si tot asa.. avem de ce rade. dar daca noi ne distram pe seama propriului presedinte , vocea persoanei care reprezinta Romania, cei de afara ce vor face ?

in fine. Becali in veci nu va ajunge presedinte :LOL: si daca s'ar intampla asta , eas fi sigur ca Romania e un popor idiot ! care iubeste idiotenia !

Si nimeni nu zice nimic, nimeni nu face nimic ........

Intr'un sistem atat debine organizat
Am invatat ,
,sa traim cu frica de banca si de stat.

This post was edited by puyu on Jul 16 2010 01:19am
Member
Jul 16 2010 01:17am
sincer, pe mine chiar nu ma intereseaza ce se va alege de tara asta, deoarece am de gand sa plec dupa ce termin liceul. am vrut sa dau in romania la aviatie civila in bucuresti , dar am inteles ca ai nevoie de multe relatii ca sa intri la stat, asa ca mi-a pierit gandul. dupa ce termin liceul, vreau sa ajung in america, la matusa mea si sa incerc sa imi construiesc viitorul acolo, deoarece in romanica nu poti face nimic daca nu stii sa minti, sa furi, sa dai spaga si alte chestii.
si apropo, taiko, nu se poate face nimic in legatura cu romania, e un caz pierdut, de aceea am si postat piesa de mai de sus, care dupa cum spune la sfarsit, nu ar mai trebui sa existe dupa 20 de ani, dar vor mai trece 20 si inca 20, iar in romania situatia va fi la fel, fiindca romanul are o conceptie proasta : de ce sa fac eu, de ce nu face altul ..... daca altul distruge mediul, de ce sa nu-l distrug si eu ? ...... si de aceea situatia va ramane asa mult timp de acum inainte
si inca o idee, eu nu imi amintesc cum era pe vremea taranistilor, fiindca eram prea mic, dar imi amintesc foarte bine de vremea in care iliescu era presedinte si prin comparatie, pot sa spun ca era mai bine decat acum. si atunci se fura mult, dar macar oamenilor li se dadea voie sa traiasca, acum insa se si fura mult, dar taxele cresc, salarile scad, si oamenii ajung la gesturi sinucigase intr-un final din cauza ratelor si a grijilor..........dar asta e tara in care traim si din pacate nu o putem schimba
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jul 16 2010 01:32am
Quote (davidthebest @ 16 Jul 2010 09:17)
sincer, pe mine chiar nu ma intereseaza ce se va alege de tara asta, deoarece am de gand sa plec dupa ce termin liceul. am vrut sa dau in romania la aviatie civila in bucuresti , dar am inteles ca ai nevoie de multe relatii ca sa intri la stat, asa ca mi-a pierit gandul. dupa ce termin liceul, vreau sa ajung in america, la matusa mea si sa incerc sa imi construiesc viitorul acolo, deoarece in romanica nu poti face nimic daca nu stii sa minti, sa furi, sa dai spaga si alte chestii.
si apropo, taiko, nu se poate face nimic in legatura cu romania, e un caz pierdut, de aceea am si postat piesa de mai de sus, care dupa cum spune la sfarsit, nu ar mai trebui sa existe dupa 20 de ani, dar vor mai trece 20 si inca 20, iar in romania situatia va fi la fel, fiindca romanul are o conceptie proasta : de ce sa fac eu, de ce nu face altul ..... daca altul distruge mediul, de ce sa nu-l distrug si eu ? ...... si de aceea situatia va ramane asa mult timp de acum inainte
si inca o idee, eu nu imi amintesc cum era pe vremea taranistilor, fiindca eram prea mic, dar imi amintesc foarte bine de vremea in care iliescu era presedinte si prin comparatie, pot sa spun ca era mai bine decat acum. si atunci se fura mult, dar macar oamenilor li se dadea voie sa traiasca, acum insa se si fura mult, dar taxele cresc, salarile scad, si oamenii ajung la gesturi sinucigase intr-un final din cauza ratelor si a grijilor..........dar asta e tara in care traim si din pacate nu o putem schimba

Se poate schimba orice !!!! Romania inca nu e pierduta , !!! Dar poporul e atat de ignorant si PROST , da, PROST pt ca accepta situatia asta ...

Cu Iliescu era bine pt ca Tara era bogata de pe urma lui Nea Nicu. atata tot , dar ce a strans Nicu s'a dus pe pula cu timpul ,... si acum sunt multi care au ajuns tarziu si nu mai au ce sa ia.... dar tot se continua cu obisnuinta, hai sa mai luam putin ca nu se simte, oricum e distrusa tara.

O revolutie ar fi buna ! Da , un razboi civil .. dc nu... sa ne cerem dreptul de a trai nu de a supravietuii. sa daramam actualul guvern , sa refuzam plata taxelor !!!!, sa refuzam plata luminii, gazului, apei, sa refuzam absolut tot. un colaps total al platilor, ar fi o lovitura enorma pt orice companie care isi desfasoara activitatea in Romania. daca o comite 1 o beleste, dar daca o comitem toti nu au ce sa faca.
sa ne retragem banii care ii avem prin conturi la bancile principale`precum bcr ajutand'o sa ajunga la ruina. ... dar asta e greu sa se intample in aceasta tara.... nu avem initiativa, avem doar idei, si daca nu o face altul inainte noi nu o facem.... vom continua sa ii lingem in cur pe cei de sus multi ani ... vom continua sa ajungem la sfarsitul lunii platind datoriile si zicand : bun , am reusit sa platesc tot , acum merg sa cumpar 1 kg de cartofi ca sa mananc ca nu imi permit altceva.. off si au ridicat pretul pe kv la curent , uff si apa s'a scumpit... nu mai vb de caldura in iarna cand intretinerea ne lasa cu buzunarle mai mult ca rupte.. si tot asa.... ASta e Romanul , Asa vom continua , Asa vom ramane .. si printre alte prostii VOM CONTINUA SA ASCULTAM MANELE !!! macar ne mentine prostia ocupata, cu stomacul lipit de sira spinarii incep sa strig : EU SUNT NR 1 . Eu sunt ADRIAN !! :=)))

TRAIASCA ROMANIA !
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234568Next
Closed New Topic New Poll