Ma bag si eu in seama, nu ca sa critic, ci sa adaug la ce s-a postat pana acum. Am avut multi smiteri, dintre care si pentru uberi. Concluzia -> Conteaza cat esti dispus sa investesti in el.
Eu, dupa ce am incercat toate gear-urile pe kre le-ati mentionat anterior, am preferat urmatoarea combinatie:
Helm: Guillaumes Um'ed. Nu e cazul sa vb de coa pt k resists ai deja stacked, fhr nu ai nevoie la uberi si dmg reduce nu e cazul
Armor: Coh. Daca nu ai organe si nu are cine sa te ajute atunci iti trebuie eni pt tele, dar coh e de baza in principiu
Weapon: grief. Last wish e un moft. Arata misto insa

si o sansa in plus sa dai lifetap nu strica niciodata. In principiu e alternativ cu exile. Daca nu, dracs sunt ft bune si ele.
Shield: exile sau zaka
Inele: aici unu trebuie sa fie raven. Celalalt, la alegere. Dual stat ring e bun, un alt raven lafel merge, sau bk. Kiar si wisp e bun.
Belt: eu sincer prefer tg pt light absorb la meph. Str e intotdeauna un bonus, in special k acest build foloseste coh si nu eni. Alta varianta: verdungo, dar in principiu verd se foloseste la duel
Cizme: gores, clar
Amu: mara. Tot ce se vehiculeaza privitor la pragul de ias si ca trebuie sa porti highlord e o prostie. Ai max ias din grief pb. Oricum asta e prea putin important la uberi, unde conteaza in principiu sa nu morim nu sa ataci cat mai repede. Mara iti da 2 skills deci life din bo si resists, care conteaza cel mai mult.
Manusi: daca nu ai lifetap din lw sau exile, foloseste dracs. Altfel, poti sa pui d-alea 20 ias xx str xx dex. Insa, cel mai simplu e cu dracs. La uberi e simplu, dai lifetap, scapi usor. Nu dai...mori

Conteaza ft mult si cat life ai, de preferat 2.5k + life
Switch CtA + spirit pt bo evident
in inventar sa ai cateva scs life k conteaza mult, kiar dk e vb de un uber smiter.
Ca sa fac cateva remarci la alte iteme mentionate:
Treachery e un item ft misto, dk nu iti permiti coh. Fade iti da resists si damage reduce.
Shako e inutil pe uber smiter. Sg considerent pt care poate fi luat in discutie este k iti da life, dar ai destul din puctul meu de vedere.
Coa e bun, dar nu neaparat necesar. Nu mai zic k iti trb ft mult str, iar build-ul pe kre il propun eu foloseste coh, si nu eni.