d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Best Uber Smiter > Va Rog
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 30.00
Jun 15 2010 12:48pm
Quote (Un_drogat @ 15 Jun 2010 20:41)
Versiunea mea de smiter este pt cei nici saraci nici bogati... medie sa zic... o spun decat pe aceasta mi-e lene sa le scriu pe restu:
Cap:Shako um/ber
Armura:Coh in oirce (250 sau 350 dmg to demons + strg+rezists)
Arma:Grief Pb(pb pt ca bag idexterity oricum sa faci ctb 75)/Heavean/s light 3skills 2 sokete cu 2x shael
Scut: Exile(singura sursa de lifetap)
Belt:Dungo ofc
Manusi: Laying of hands sau cum sen umesc alea de set bramble mitts unid de ce? 20 ias parca niste rezists si tot asa 250 sau 350 % + dmg demons
Boots:Gore
Torta annih bine inteles si daca vrei si inventar smcuri 20 life

Stats:
Strg: cat pt equip
Dex : cat sa faci ctb 75
Vita: Tot ce ramane
Energy : Zero
Skills:
smite full
fana full
holyshield full
Defiance full
1 salvation
1 redmeptetion
1 fire rez
Restul in light rezist

Cu gearu asta chiar faci rapid...Nu inteleg de ce va puneti voi si lw si exile si dracule... Oricum ai lifetap din una din ele.

Cam atat bafta..Apropo cine e dragut sa ma invite intr-un guild.. HERE i am

e fain si asa, dar nu inteleg dc iei shako inloc de guillaumes xD cu guillaumes faci mai multi dmg :P
Member
Gold: 8.83
Jun 15 2010 12:55pm
Quote (ShadowOf_Life @ 15 Jun 2010 21:22)
vreau sa vad cum faci tu solo cu un smiter organele + ueberii in mai putin de 41sec -.-

vezi frate k la asta pot sai dau vouch:)) si stiu asta ptr k acum ceva timp eu i'am cumparat smiteru..luasem tot eq...si la fel si eu rupeam...deci are dreptate daca ai iteme bune ii omori repede...
Member
Gold: 30.00
Jun 15 2010 01:14pm
Quote (AlexSwat @ 15 Jun 2010 20:55)
vezi frate k la asta pot sai dau vouch:)) si stiu asta ptr k acum ceva timp eu i'am cumparat smiteru..luasem tot eq...si la fel si eu rupeam...deci are dreptate daca ai iteme bune ii omori repede...

ueberii da, dar nu + lillith, duriel si izual... mai ales ca iti mai trb si un timp sa ajungi la ey...
Member
Gold: 287.00
Jun 19 2010 03:31pm
Quote (ShadowOf_Life @ 14 Jun 2010 14:20)
serios, dar tu ai auzit vreodata cv de "deadly strike" si "open wounds"? -.-

nu ai habar de un UEBERSMITER -.- si daca vrei sa stii, eu joc d2 de 8 ani...

i lol'd
Member
Gold: 210.00
Jun 24 2010 06:54pm
Ma bag si eu in seama, nu ca sa critic, ci sa adaug la ce s-a postat pana acum. Am avut multi smiteri, dintre care si pentru uberi. Concluzia -> Conteaza cat esti dispus sa investesti in el.
Eu, dupa ce am incercat toate gear-urile pe kre le-ati mentionat anterior, am preferat urmatoarea combinatie:

Helm: Guillaumes Um'ed. Nu e cazul sa vb de coa pt k resists ai deja stacked, fhr nu ai nevoie la uberi si dmg reduce nu e cazul
Armor: Coh. Daca nu ai organe si nu are cine sa te ajute atunci iti trebuie eni pt tele, dar coh e de baza in principiu
Weapon: grief. Last wish e un moft. Arata misto insa :D si o sansa in plus sa dai lifetap nu strica niciodata. In principiu e alternativ cu exile. Daca nu, dracs sunt ft bune si ele.
Shield: exile sau zaka
Inele: aici unu trebuie sa fie raven. Celalalt, la alegere. Dual stat ring e bun, un alt raven lafel merge, sau bk. Kiar si wisp e bun.
Belt: eu sincer prefer tg pt light absorb la meph. Str e intotdeauna un bonus, in special k acest build foloseste coh si nu eni. Alta varianta: verdungo, dar in principiu verd se foloseste la duel
Cizme: gores, clar
Amu: mara. Tot ce se vehiculeaza privitor la pragul de ias si ca trebuie sa porti highlord e o prostie. Ai max ias din grief pb. Oricum asta e prea putin important la uberi, unde conteaza in principiu sa nu morim nu sa ataci cat mai repede. Mara iti da 2 skills deci life din bo si resists, care conteaza cel mai mult.
Manusi: daca nu ai lifetap din lw sau exile, foloseste dracs. Altfel, poti sa pui d-alea 20 ias xx str xx dex. Insa, cel mai simplu e cu dracs. La uberi e simplu, dai lifetap, scapi usor. Nu dai...mori :D Conteaza ft mult si cat life ai, de preferat 2.5k + life
Switch CtA + spirit pt bo evident
in inventar sa ai cateva scs life k conteaza mult, kiar dk e vb de un uber smiter.

Ca sa fac cateva remarci la alte iteme mentionate:

Treachery e un item ft misto, dk nu iti permiti coh. Fade iti da resists si damage reduce.
Shako e inutil pe uber smiter. Sg considerent pt care poate fi luat in discutie este k iti da life, dar ai destul din puctul meu de vedere.
Coa e bun, dar nu neaparat necesar. Nu mai zic k iti trb ft mult str, iar build-ul pe kre il propun eu foloseste coh, si nu eni.

Member
Gold: 7,511.00
Jun 25 2010 03:04am
eeh, ce vremuri erau cand bateam uberii cu flail cu "thul io nef" si cu wand cu lifetap, cu manusi "laying of hands" cu duress..spirit, tg, guilly, goblin toe, hl :( :mellow:

acuma faceti nazuri :D ca nu vreau aia, dar de ce sa pun ala ca e prea ieftin pt mine :rofl:
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 26 2010 10:13am
daca duci last wish weapon, te-ai rezolvat cu: crushing blow destul, life tap, resistances (are chance sa faca fade la fel ca treachery)

nu mai trebe guillaume sau highlord sau coh sau dracul sau gore, poti duce chestii care iti dau skills si str si ias

ii mai scumpa, dar vezi cate inlocuieste ... si ce-i asa de special la grief ? acolo unpicutz de ias, care il recastigi cu ias gloves, poti pune LoH daca chiar vrei damage to demons

This post was edited by the_rest on Jun 26 2010 10:18am
Member
Warn: 10%
Jun 28 2010 01:14pm
Quote (ShadowOf_Life @ Jun 14 2010 02:04pm)
cica smiter pt oameni "saraci" xDD
Smiteru care a postat brainpower nu e pt oameni saraci ci pt uebertristram -..-
eu folosesc aproape aceasi equip

Casca : Guilleman's Face - 2PG
Amuleta : High Lord -  ist-hr
Arma : Grief PB -  4-5hrs
Armura : CoH - 2hrs
Scut : Zaka 1hr
Belt: Verdungo
Manusi : Draculs ist - hr
Inele : 1x raven +  raven/bk  (3-4hr cu bk, fara 1hr) :P
Cizme : Gorerider - hr
Torch / Anni (Torch am dat cateva la nijste prieteni free ca nu am la ce sal folosesc, anni poti sa iei la 3-4hr unu weak ;)

Cu equipu asta faci übertristram complet in 3-4min daca ai pe unu care face tele ;) (si nu mori nici macar odata daca stii sa joci)

Prosti cu "exil", "shako" "coa" sau nush ce, NU sunt pt uebertristram ci pentru pvp smiter -..- cu guillaumes faci mai mult dmg in ueber decat cu coa ;)

de acord cu u man ;)
sincer asa am si eu smiteru pt uberi :))
Member
Gold: 25.00
Jul 13 2010 03:11am
Quote (TheElderGod @ 15 Jun 2010 16:36)
... folosesti HL + Goblin Toe...

Lamuriti-ma si pe mine, caci nu cunosc raspunsul la aceasta intrebare...
De ce HL "e buna dar daca nu il folosesti cu Goblin Toe boots = 0 use" ?
Ce are in plus HL+Goblin fata de HL+Gore ?
Member
Warn: 10%
Jul 16 2010 05:34pm
ultimul meu smiter de acum 3 ani parca =

perf coa bered
perf draculs
perf dungo
perf gorre
2 x raven
eni mp