d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ce Film Ati Mai Vazut Recent?
Prev1234567Next
Add Reply New Topic New Poll
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jun 6 2010 03:06pm
weekend-ul asta :

Shutter Island - merita vazut
The butterfly Effect 3 - beton
Prince of Persia - bine facut , astept continuarile
Solomon Kane - mi-a placut

O sa vizionez si Dark relic cand am timp, daca tot il am, dar din cate-am citit e nasol ..
Member
Gold: 7,472.69
Jun 6 2010 03:10pm
Quote (the_rest @ May 30 2010 04:59pm)
hai ma ca e naspa flash forward. ii place la vreo 10 tipi din america si doi din romania. apoi pentru aia nu se mai produce !

daa.. frumoasa statistica si frumos argument ai dat . :thumbsup:

daca nu`ti place tie nu inseamna ca nu e tare serialu :)
mie sincer mi se pare interesant :D, vouch astia la care le place ff (flashforward)
Member
Jun 6 2010 03:11pm
Quote (Arx_X @ Jun 6 2010 09:06pm)
weekend-ul asta :

Shutter Island - merita vazut
The butterfly Effect 3 - beton
Prince of Persia - bine facut , astept continuarile
Solomon Kane - mi-a placut

O sa vizionez si Dark relic cand am timp, daca tot il am, dar din cate-am citit e nasol ..

pana la urma tu ce zici ? el e nebun sau femeia aia ? :)

eu sunt in mare dilema :)
Member
Gold: 330.00
Jun 6 2010 03:31pm
ultimul film pe care l-am vazut este filmul mizeriei si batjocoririi nationale, condus de un ministru pechinez si un presedinte pirat-chior...sau ZEUS, cum ii spun unii...R U S I N E !!!!!
SA LE FIE RUSINE! UUUUOOOO!
Daca mai aveau o sansa legionarii mai bine dadeam 25% acolo ca sa-i arda pe toti, javre nenorocite
Cu banii Sacrificiului National ei o sa mai ia INCA o transa de la FMI, Camatarul International de care fug toate tarile, un fel de Nutzu Camataru, pe linga care acesta este un adevarat heruvim
Si ce credeti ca o sa faca cu inca o transa FMI? uitati-va la transele anterioare: ne vor jefui pina la piele, bani investiti pe investitii fantomatice si pe facturi umflate, pe salarii si cheltuieli de lux
Avea dreptate cineva cind spunea ca asta e Tradare Nationala...sa le fi vazut masinile "ALESILOR" la ultima intilnire de taina de la snagov...MODESTE X5, AUDI A4, A8, ETC, ca ce pula mea, doar e buget de austeritate...da lasa ca a venit Primul Circar cu Loganul...pe cine credea ca pacaleste cu asta? poate pe muista de fiesa care are un amarit de land rover, luat pe inteligenta ei sclipitoare desigur...ce tara, ce rusine...ne meritam soarta...
Member
Jun 6 2010 03:46pm
Quote (onlythebrave @ Jun 6 2010 09:31pm)
ultimul film pe care l-am vazut este filmul mizeriei si batjocoririi nationale, condus de un ministru pechinez si un presedinte pirat-chior...sau ZEUS, cum ii spun unii...R U S I N E !!!!!
Daca mai aveau o sansa legionarii mai bine dadeam 25% acolo ca sa-i arda pe toti, javre nenorocite
Cu banii Sacrificiului National ei o sa mai ia INCA o transa de la FMI, Camatarul International de care fug toate tarile, un fel de Nutzu Camataru, pe linga care acesta este un adevarat heruvim
Si ce credeti ca o sa faca cu inca o transa FMI? uitati-va la transele anterioare: ne vor jefui pina la piele, bani investiti pe investitii fantomatice si pe facturi umflate, pe salarii si cheltuieli de lux
Avea dreptate cineva cind spunea ca asta e Tradare Nationala...sa le fi vazut masinile "ALESILOR" la ultima intilnire de taina de la snagov...MODESTE X5, AUDI A4, A8, ETC,  ca ce pula mea, doar e buget de austeritate...da lasa ca a venit Primul Circar cu Loganul...pe cine credea ca pacaleste cu asta? poate pe muista de fiesa care are un amarit de land rover, luat pe inteligenta ei sclipitoare desigur...ce tara, ce rusine...ne meritam soarta...

R u trippin ? :blink: wtf m8..
Member
Jun 6 2010 04:51pm
N-ai inteles nimic...probabil inca "ViseZi"...mai baga o liniuta acolo si va fi "mai bine"...cel mai bun exemplu ca romanii isi merita soarta si nu se vor trezi niciodata...ms pt alocutiune desigur

This post was edited by onlythebrave on Jun 6 2010 04:52pm
Member
Gold: 0.00
Jun 6 2010 06:30pm
Quote (onlythebrave @ 6 Jun 2010 23:31)
Avea dreptate cineva cind spunea ca asta e Tradare Nationala...sa le fi vazut masinile "ALESILOR" la ultima intilnire de taina de la snagov...MODESTE X5, AUDI A4, A8, ETC,  ca ce pula mea, doar e buget de austeritate...da lasa ca a venit Primul Circar cu Loganul...pe cine credea ca pacaleste cu asta? poate pe muista de fiesa care are un amarit de land rover, luat pe inteligenta ei sclipitoare desigur...ce tara, ce rusine...ne meritam soarta...

Quote (ViseZ @ 6 Jun 2010 23:46)
R u trippin ? :blink: wtf m8..

Quote (onlythebrave @ 7 Jun 2010 00:51)
N-ai inteles nimic...probabil inca "ViseZi"...mai baga o liniuta acolo si va fi "mai bine"...cel mai bun exemplu ca romanii  isi merita soarta si nu se vor trezi niciodata...ms pt alocutiune desigur

:unsure:

e topic despre filme
Member
Jun 6 2010 07:07pm
my apologies then...

This post was edited by onlythebrave on Jun 6 2010 07:08pm
Member
Jun 7 2010 04:13am
Quote (onlythebrave @ Jun 7 2010 01:07am)
my apologies then...

sincer imi pare rau pt tine..
mai bine mai tarziu decat niciodata ^_^
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 100%
Jun 7 2010 05:24am
Eu am vazut Splice. Cel mai prost sci-fi horror ever made.
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234567Next
Add Reply New Topic New Poll