d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Diablo Ii > Discutii Legate De Joc
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 17 2010 03:46pm
Cel mai scump item gasit a fost un skullder in pit pe care l-am vandut pe 110 fg
In rest , nimicuri.

Joc fara mh / fara bot.

Am un sorc meteorb cu iteme care valoreaza maxim 20 fg.Totusi , curata hell-ul fara probleme.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 17 2010 04:03pm
Quote (leXu @ Apr 17 2010 07:14pm)
cand ai sa ajungi sa iti imbraci tu un hammer la 2 sapt de la reset numai cu ce ai gasit para boti si fara poker in primul rand!! atunci vorbeste! vezi ca dai pe afara si incepe lumea sa te miroase

ce conteaza.. am auzit ca ai fost imprumutat cu fg .. de ti'ai imbracat hammer = nu l'ai imbracat singur in 2 saptamani de la reset..

eu nu am jcuat prima saptamana dar.. oricum nu ai char ca sa imi bati barbarul... si stii asta

in rest.. de miros... mi'e indiferent sincer...

cine stie cunoaste ...

la reset e vorba doar de noroc ... cand folosesti jsp... tu ai avut bulan la ber a doua zi parca .. eu am avut bulan 4 zile pe canal cerand un wp .... (supusilor romani care faceau topicuri de hai baieti sa jucam team etc...)
am inceput hc si am crapat aiurea.. etc..

dar cum a zis cineva chiar la 2 sau 3 zile de reset : cei din urma vor fi cei dintai .
Quote (quicksand @ Apr 18 2010 01:07am)
Hmm....ce caracter sa fac sa-ti bat barbarul ala celebru :P

nush .. acum esti in locul meu .. ladderul trecut am facut vreo 4-5 caractere sa'ti bat asasina :))

This post was edited by ThE_BvC on Apr 17 2010 04:11pm
Member
Gold: 0.00
Apr 17 2010 04:07pm
Hmm....ce caracter sa fac sa-ti bat barbarul ala celebru :P

Edit : corect , mare tam-tam a fost cu echipa.Nu s-a facut nimic , fiecare cu **** lui.
Dupa cateva zile deja botii erau la ordinea zilei.
Se stiu cei in cauza , oricum , v-am zis ca o rad cu gura pana la urechi cand luati ban :)

This post was edited by quicksand on Apr 17 2010 04:09pm
Member
Gold: 330.00
Apr 17 2010 05:50pm
probabil, dar nu e f sigur, ca dupa ce fiecare o sa-si umple punga cu fg o sa-i joace la poker si o sa-i piarda, incet si sigur..sau o sa-si imbrace gosu vreun caracter si o sa-l duca spre 98...oricum ar fi, va fi o pierdere de vreme...timp f..tut, ochi f..tuti, incercanati si inrositi, mina fripta de tigarile sudate una dupa alta hahaha...
Acest inceput de lader, pe care il asteptam cu emotie, fiind primul fresh start la care participam, a fost o mare dezamagire...o mare bashina...in prima seara, am jucat intr-adevar in echipa...dupa care, ne-am impartit pe bisericutze, fiecare tinjind dupa portioara lui de mf...si curind de tot, au inceput sa apara botii...eu credeam ca o sa jucam in team, o sa facem mf si lvl in team, o sa avem baba de bo, ele dudu cu oak sage, java, auradin etc...am avut pooola...fiecare cu pisicii masii, pe poala lui...si am ajuns la concluzia cuiva de aici care de mult timp nici macar nu mai citeste ce e scris pe romanian subforum: romanii nu merita...se pare ca asta este oricum si concluzia sociala...dc intrebi un roman plecat in strainatate de ce si de cine sa se fereasca, raspunsul vine invariabil...feriti-va de romani, ca sunt rai si invidiosi...si neseriosi...am jucat mai mult cu straini, au un simt al abnegatiei special, ei nu sunt asa disperati dupa tone de fg, ei joaca de placere, stiu sa ajute, sa se distreze si sa scoata si cistig...lacomia romanilor ii face sa uite ca acesta este un simplu joc si ca frumusetea acestui d2 consta tocmai in echipa, nu in mf-ul disperat si robotic de unul singur, sau in ceea ce se cheama bot...imi pare bine ca pe acest forum mai posteaza si oameni cu bun simt si cu open mind, dar, din pacate, traim in romania si asta..ne ocupa tot timpul...happy boting...cind oamenii vor face totul constient si cu placere, poate ca vom trai intr-o lume mai buna...pina atunci se vor caca beti in trombon si vor zice ca wc-ul are peretii de aur...life it's shit, make it longer...

This post was edited by onlythebrave on Apr 17 2010 05:53pm
Member
Trader: Scammer
Warn: 10%
Apr 17 2010 07:06pm
Quote (onlythebrave @ Apr 18 2010 01:50am)
probabil, dar nu e f sigur, ca dupa ce fiecare o sa-si umple punga cu fg o sa-i joace la poker si o sa-i piarda, incet si sigur..sau o sa-si imbrace gosu vreun caracter si o sa-l duca spre 98...oricum ar fi, va fi o pierdere de vreme...timp f..tut, ochi f..tuti, incercanati si inrositi, mina fripta de tigarile sudate una dupa alta hahaha...
Acest inceput de lader, pe care il asteptam cu emotie, fiind primul fresh start la care participam, a fost o mare dezamagire...o mare bashina...in prima seara, am jucat intr-adevar in echipa...dupa care, ne-am impartit pe bisericutze, fiecare tinjind dupa portioara lui de mf...si curind de tot, au inceput sa apara botii...eu credeam ca o sa jucam in team, o sa facem mf si lvl in team, o sa avem baba de bo, ele dudu cu oak sage, java, auradin etc...am avut pooola...fiecare cu pisicii masii, pe poala lui...si am ajuns la concluzia cuiva de aici care de mult timp nici macar nu mai citeste ce e scris pe romanian subforum: romanii nu merita...se pare ca asta este oricum si concluzia sociala...dc intrebi un roman plecat in strainatate de ce si de cine sa se fereasca, raspunsul vine invariabil...feriti-va de romani, ca sunt rai si invidiosi...si neseriosi...am jucat mai mult cu straini, au un simt al abnegatiei special, ei nu sunt asa disperati dupa tone de fg, ei joaca de placere, stiu sa ajute, sa se distreze si sa scoata si cistig...lacomia romanilor ii face sa uite ca acesta este un simplu joc si ca frumusetea acestui d2 consta tocmai in echipa, nu in mf-ul disperat si robotic de unul singur, sau in ceea ce se cheama bot...imi pare bine ca pe acest forum mai posteaza si oameni cu bun simt si cu open mind, dar, din pacate, traim in romania si asta..ne ocupa tot timpul...happy boting...cind oamenii vor face totul constient si cu placere, poate ca vom trai intr-o lume mai buna...pina atunci se vor caca beti in trombon si vor zice ca wc-ul are peretii de aur...life it's shit, make it longer...

Adevar graiesti:>
Venind vorba de straini, am un amic din anglia, l-am rugat sa imi dea o runa hel, omul mi-a dat am spus multumes , iar el a raspuns : "No problem SIR,if u have any problem just whisper me",pe moment am inceput sa rad cand am vazut ca mi-a zis sir , dar apoi mi-am dat seama ca omul chiar avea bun-simt !!! In fine sutn si lucruri furmoase la romani si in tara noastra .

Sa spun si eu ce am si ce am avut si bla bla bla....
Pai in primele ore de la reset eram level 76 cu nimic pe mine(in curu gol), si ce credeti... era prea mare monotonia si mi-am bagat poooola in el de joc 2 saptamani, iar apoi am revenit, si am revenit cu noroc, un amic roman a pus ca da jah pe un coh... si i-am propus sa imi dea jah ber gasite de el si ca ii fac eu rost si de coh si de ce mai avea nevoie 2xbk arach mara torta assa si ce mai avea el nevoie, zis sifacut :) am gasit un mp 14/15 3 sok si am dat enigma "unid"pe 1.650 fg(Cea mai mare suma ce am avut-o) , mi-am imrbacat sorca decent(hoto cta torta annih ,invetar si restul) , am facut mf, am gasit cateva shakos occ si dastea basic....deja preturile scazusera, un BER in travincal si un cham la Andy vex,ohm la mephi si mal mal ist um pul prin act 3.Dar nu in ultimul rand un Death Fathom ,din pacate de 16(degetele mi-au lauto inainte si l-au identificat:( ) am ajutat un prieten l-am imbracat totatl( anni torta mercenar hoto cta mara invetar) si ghiciti ce? am plecat de la zero fg si am ajuns cu 100 +sorca imbracata decent + mervcenar imrbacat decent ( forti eth perfect 3.5k defense sa sufar si eu un pic:)) ) +cativa prieteni, dar nu il ultimul rand am descoperit ca cd-keyruile banate se deblccheaza dupa luni , asa ca am doant 2 cdkeyuri unor amici depe serverele romanesti:) .... Sorca este level 93 , si mai am un hammer level 1=)),
Member
Gold: 287.00
Apr 18 2010 05:17am
Quote (ThE_BvC @ 17 Apr 2010 23:03)
ce conteaza.. am auzit ca ai fost imprumutat cu fg .. de ti'ai imbracat hammer = nu l'ai imbracat singur in 2 saptamani de la reset..

eu nu am jcuat prima saptamana dar.. oricum nu ai char ca sa imi bati barbarul... si stii asta

in rest.. de miros... mi'e indiferent sincer...

cine stie cunoaste ...

la reset e vorba doar de noroc ... cand folosesti jsp... tu ai avut bulan la ber a doua zi parca .. eu am avut bulan 4 zile pe canal cerand un wp .... (supusilor romani care faceau topicuri de hai baieti sa jucam team etc...)
am inceput hc si am crapat aiurea.. etc..

dar cum a zis cineva chiar la 2 sau 3 zile de reset : cei din urma vor fi cei dintai .

nush .. acum esti in locul meu .. ladderul trecut am facut vreo 4-5 caractere sa'ti bat asasina :))

vrei sa iti zic de ce m'am imprumutat?=)) ca aveai tu sa imi dai 500 fg ca eu aveam exact 2k in momentul ala!!!cand mi'ai dat inapoi aia 500 am si platit pe spy inapoi!!
Member
Warn: 20%
Apr 18 2010 09:46am
Quote (onlythebrave @ Apr 17 2010 11:50pm)

mai disperat :D cu mf tau in team... 2 ai drepate stai calm ca nu ai pierdut nimica

alti se rezuma la d2/jsp ptr ca nu au un job ( ei stau pe d2/fac fg ptr ca nu au o slujba ) tu ai slujba care ar trebuii sa fi mandru etc , d2 numai sa fie un relax de 1h maxim . stai calm ca nu ai pierdut nimica dp d2 nici satisfactia aia pe care o aveai la inceput acu cativa ani , nu mai are nici un rost :D 10 years old game .... B) :thumbsup: ETC ......... :C cand dam o patina???

This post was edited by kelz0 on Apr 18 2010 09:47am
Member
Warn: 20%
Apr 18 2010 09:49am
Quote (sNaKeBiTe1308 @ Apr 18 2010 01:06am)
Adevar graiesti:>
Venind vorba de straini, am un amic din anglia, l-am rugat sa imi dea o runa hel, omul mi-a dat am spus multumes , iar el  a raspuns : "No problem SIR,if u have any problem just whisper me",pe moment am inceput sa rad cand am vazut ca mi-a zis sir , dar apoi mi-am dat seama ca omul chiar avea bun-simt !!! In fine sutn si lucruri furmoase la romani si in tara noastra .

Sa spun si eu ce am si ce am avut si bla bla bla....
Pai in primele ore de la reset eram level 76 cu nimic pe mine(in curu gol), si ce credeti... era prea mare monotonia si mi-am bagat poooola in el de joc 2 saptamani, iar apoi am revenit, si am revenit cu noroc, un amic roman  a pus ca da jah pe un coh... si i-am propus sa imi dea jah ber gasite de el si ca ii fac eu rost si de coh si de ce mai avea nevoie 2xbk arach mara torta assa si ce mai avea el nevoie, zis sifacut :)  am gasit un mp 14/15 3 sok si am dat enigma "unid"pe 1.650 fg(Cea mai mare suma ce am avut-o) , mi-am imrbacat sorca decent(hoto cta torta annih ,invetar si restul) , am facut mf, am gasit cateva shakos occ si  dastea basic....deja preturile scazusera, un BER in travincal si un cham la Andy vex,ohm la mephi si mal mal ist um pul prin act 3.Dar nu in ultimul rand un Death Fathom ,din pacate de 16(degetele mi-au lauto inainte si l-au identificat:(  ) am ajutat un prieten l-am imbracat totatl( anni torta mercenar  hoto cta mara invetar)  si ghiciti ce? am plecat de la zero fg si am ajuns cu 100 +sorca imbracata decent + mervcenar imrbacat decent ( forti eth perfect 3.5k defense sa sufar si eu un pic:))  )  +cativa prieteni, dar nu il ultimul rand  am descoperit ca cd-keyruile banate se deblccheaza dupa luni , asa ca am doant 2 cdkeyuri unor amici depe serverele romanesti:) .... Sorca este level 93 , si mai am un hammer level 1=)),

nice story bro ;)
Member
Gold: 1.39
Apr 18 2010 12:59pm
azi am gasit un ber si un sur :))
amandoaua la stashu ala din partea de sus la mephi :D
Member
Gold: 330.00
Apr 18 2010 01:34pm
Quote (FloRin @ Apr 18 2010 06:59pm)
azi am gasit un ber si un sur :))
amandoaua la stashu ala din partea de sus la mephi :D