d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Sondaj De Vot > Cineva Trebuia Sa Faca
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Dec 6 2009 07:14am
stau acasa
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Dec 6 2009 07:29am
Quote (puyu @ Dec 6 2009 03:14pm)
stau acasa

dute la vot :D ca te bat :P
Member
Warn: 20%
Dec 6 2009 10:46am
viva el comandante :)) Buena Vista Social Club - Compay Segundo - Comandante Che Guevara.mp3
Member
Dec 6 2009 11:08am
Quote (TheElderGod @ 6 Dec 2009 14:29)
dute la vot :D ca te bat :P

am stat acasa. daca mergeam lasam vot nul. dar nu am fost pana acum si nu voi merge pana nu voi simti ca ma atrage vre'un politician din romania. o singura data am votat in viata (asta se intampla in spania)

Basescu e un terminat chior + alchoolist. , caracteristici tare urate pt un presedinte al unei tari europene. poate nu e controlat, adevarul e ca e o mare curva si el e cel care ii cam controleaza, dar s'a cam saturat si partidul de el. din cate am inteles a fost atacat din interior cu video + accident etc..

Geoana e mult mai prost ca basescu, de fapt e prost rau. nu are nici o ideie despre ce face insa este dirijat din spate (mai mult ca sigur exterior decat interior). asa ca de ce as vota americanii ? (probabil, cunoscund istorialul lui Geaoana).

sincer Basescu are mai mult drept la presedentie in fata lui Geoana deoarece a fost cineva , insa Geoana a fost treptat aruncat de colo colo aiurea de altii. Asta da Geoana cel putin are un aspect mai palcut dar nu'i in satare sa lege 2 cuvinte.

Iar Basescu ce'i drept, nu e bagat de nimeni in seama. cu rusu glumeste si obama il trimite la plimbare prin ``vb dupa alegeri`` (adica dupa ce nu vei mai fi presedinte``.

in aceste circumstante , intreb eu : Merita sa merg la vot ? paote ca trebuia, ca sa nu iasa Geoana deoarece ne va vinde total, dar pe Basescu nu'l inghit. si el ne'a vandut americanilor si altora .
in fine.. am ramas acasa. acum, dupa ce am scris taote acestea sincer ma gandesc ca as fi mers sa votez pe Base, cu taote ca eram contra lui si vroiam geoana.

mai am timp ? merge doar cu buletinul ? cartea de alegator o am pe la parinti..

This post was edited by puyu on Dec 6 2009 11:16am
Member
Dec 6 2009 11:55am
yo ho ho, daca iese basescu apoi sa vedeti ce bine va trai presa cu stiri zilnice de genu: nou premier, nou premier nevotat, inca un nou premier, iara nevotat, alegeri anticipate, scandal dupa reducerea de parlamentari, etc

This post was edited by the_rest on Dec 6 2009 12:04pm
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Dec 6 2009 12:09pm
Quote (puyu @ Dec 6 2009 07:08pm)
am stat acasa. daca mergeam lasam vot nul. dar nu am fost pana acum si nu voi merge pana nu voi simti ca ma atrage vre'un politician din romania. o singura data am votat in viata (asta se intampla in spania)

Basescu e un terminat chior + alchoolist. , caracteristici tare urate pt un presedinte al unei tari europene. poate nu e controlat, adevarul e ca e o mare curva si el e cel care ii cam controleaza, dar s'a cam saturat si partidul de el. din cate am inteles a fost atacat din interior cu video + accident etc..

Geoana e mult mai prost ca basescu, de fapt e prost rau. nu are nici o ideie despre ce face insa este dirijat din spate (mai mult ca sigur exterior decat interior). asa ca de ce as vota americanii ? (probabil, cunoscund istorialul lui Geaoana).

sincer Basescu are mai mult drept la presedentie in fata lui Geoana deoarece a fost cineva , insa Geoana a fost treptat aruncat de colo colo aiurea de altii.  Asta da Geoana cel putin are un aspect mai palcut dar nu'i in satare sa lege 2 cuvinte.

Iar Basescu ce'i drept, nu e bagat de nimeni in seama. cu rusu glumeste si obama il trimite la plimbare prin ``vb dupa alegeri`` (adica dupa ce nu vei mai fi presedinte``.

in aceste circumstante , intreb eu : Merita sa merg la vot ? paote ca trebuia, ca sa nu iasa Geoana deoarece ne va vinde total, dar pe Basescu nu'l inghit. si el ne'a vandut americanilor si altora .
in fine.. am ramas acasa. acum, dupa ce am scris taote acestea sincer ma gandesc ca as fi mers sa votez pe Base, cu taote ca eram contra lui si vroiam geoana.

mai am timp ? merge doar cu buletinul ? cartea de alegator o am pe la parinti..

poti sa te duci , din cate stiu e pana la 21 daca nu ma insel
Member
Dec 7 2009 01:20am
nu mai are rost. A fost noapte grea pt basescu. a stat sa ii fure caciula lui Geoana. se pare ca mai sunt 2 h dar nu cred ca geoana mai are ce sa faca.

Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Dec 7 2009 01:34am
ieeeee

basescu r pro.
Member
Gold: 0.55
Dec 7 2009 02:07am
a iesit panarama de basescu =))

nu imi vine sa cred :P

cand am dat acu dimineata drumu la tv si am citit pe net mi'a stricat toata ziua :(
Member
Dec 7 2009 04:13am
gusa : au lucrat la ce se pricep mai bine : frauda :P

Basescu : a fost un fleac , i'am ciuruit

cu respect profesoarelor de matematica , dar ne'au invatat gresit.

50.37 + 49.62 = 100 !!! eeh ?

cum sa castige Basescu ? cu tot sprijinul care l'a avut geoana si toate contrele care le'a avut base in ultimul timp ?

This post was edited by puyu on Dec 7 2009 04:17am
Go Back To Romanian Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll