d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Avem Alegeri > Cu Cine Votati ?
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Nov 27 2009 03:42am
Quote (noghri @ 27 Nov 2009 10:28)
http://www.youtube.com/watch?v=f2zszwFq6gs

mda . super.

asta se intampla foarte des cu aproape toate institutiile din romania.

anul asta am vazut ce paote romania cand am incercat ceva cu schcoala. habar n'au cum au ajuns acolo , si mai ales habar nu au de ce sunt acolo !!!

sa nu mai zic de un anumit liceu unde in secretariat se fuma si se bea cafea. am intrebat ceva in legatura cu un transfer pt verisoara si cu fumul in gura JUR CA NU MINT , cu fumul in gura mi'a raspuns ca nu stie . 2 secretare
iar la inspectorat asemanator dar fara cafea si tigare: ma trimite sotia inspectorului general (ca ii picasem bine) la barbacsu. asta mi'a vb 10 secunde sau 15 zicandu'mi sa caut la alta usa. in fine am cautat ce am cautat si pana al urma sa imi zica ca nu exista ceea ce cautam eu. si sa mai astept un an ca nu'i bai. moment in care m'am suparat si le'am zis: am pierdut un an din cauza voastra cu echivalarea , mai pierd 1 ? le'am trantit usa si am plecat. dar momentul meu de ''iritaie'' nu mi'a folosit la nimic. ei vor continua sa isi primeasca salariul degeaba in timp ce noi ii platim ca prostii prin taxe si impozite de 200+%

edit : iar m'am suparat ca mi'am adus aminte. ma duc la duell cu barbarul.

This post was edited by puyu on Nov 27 2009 03:48am
Member
Gold: 135.50
Nov 30 2009 06:34am
basescu
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll