posturile tale de 2 kilometri si cu subpuncte aduc a rage mai degraba decat ale mele ... prea vrei cu totdinadinsul sa-mi dovedesti ca sunt un bubos agresat de taica-meu

ia zi , cu cine faceati voi caterinca seara ? draccu , cocalarul de ake , tu si inca vreo doi
auzi tu cine imi zicea mie fermierul vesel , akezatu , cel mai mare taran din chitila care se dadea bucurestean

cu cine eram eu prieten ? cu cei mai respectati jucatori care nu se bagau in kkturile voastre de glume de obositi , oly , lvk si old hc gang
cine mi-a scos mie lockurile de 2 ori ? nu strainul dupa ce am vb cu el pe mess ? bai tangaule ... mai scuteste-ma de kkturile tale ca mai ai mult ca sa ma ajungi din urma ...
ok , vinzi pixeli ca sa te duci la terasa

dinadins am pomenit de disco , ca sa vad cat de prost esti
rankul bo$$ l-am avut o seara ca mi-l pusese George dupa ce am iesit , acum ce sa zici si tu ... cocalar pampalau ce esti

PS : ma bucur ca ti-ai facut iesirea cu stil "eu nu mai raspund aici , ca sunt prea gentilom pentru fermierul de brain" a se citi "aoaleu ... ce mi-a zis-o sa moara mama , hai sa ma ascund cat mai repede ca altfel cine stie ce-si mai aduce aminte"