5 dim trezirea-bag muzica rpd, citeva flotari si abdomene-nu , glumeam intru rpd pe jsp sa vad dc ma calomniat cineva

glumeam din nou
cind ma uit la ceas vad ca tb sa plec la serviciu adika 7.30-2.30 da, nu numai gravidele lucreaza 6-7 ore ci si baetii care au tras lozu'
dupa care cu un mare elan scap de toate frustrarile de la munca in piscina & jacuzzi sau sala & banda de alergat asta pina pe la 5
atunci intra in scena cosa nostra, famiglia sau cum vreti voi sa-i ziceti ma mai vad cu prietenii la o bere sau imi vizitez familia sau ies cu cineva in oras sau pur si simplu ma scot pe mine sa ma mir uitindu-ma la lume pe strada

usor dar sigur ma indrept spre depou unde primul lucru deschid calc si o bere- da, inca se mai poate, stau singur, nu ma piseaza nimeni la cap: muzica- jsp- d2- filme- youtube sau pur si simplu o carte
uneori seara e ocupata dar ce sunteti asa curiosi ce v-a intrebat cineva?

in weekend-paradoxal dc nu plec din bucuresti prefer sa zac in casa, sa nu fac nimic doar sa dorm si sa ma regenerez-un film, o plimbare, un sport ceva mai soft oricum nu sunt homofob dar chiar e obositor cu atita lume de proasta calitate si tigani care striga unii dupa altii pe strada sau in bus-mie mi se pare cel putin dubios ce saraci suntem si ce putin inventivi in privinta petrecerii timpului liber Nimic nu e mai deprimant decit sa vezi oameni abrutizati de munca mimind veselia si spiritul de distractie, ei imbracati la camasa alba ca niste chelneri si eventual dati cu jel prin par, ele machiate tipator ca niste prostituate, cu toace si in trening sau fuste incredibil de strimte si scurte-tot ca pe centura-rizind prosteste dezvelindu-si gaurile dintre dinti-mai bine un mobil de 15 milioane decit un dinte pus, in definitiv doare si nu ajuta la nimic-deci categoric ramin in casa ca sa nu ma deprim si eu pt ce mama masii traim punct
aaa si cind am ce mai gatesc...:) dar cred ca nu va pasioneaza sportul asta