Quote (Taiko @ Sat, 30 May 2009, 11:08)
hai s-o zicem , suntem un popor prost , luati de-antregul . ne batem joc de noi , ca na .. si cei din frunce tot romani is , iar noi , pleava stam si inghitem . comunismul a facut un lucru rau , ne-a marit toleranta la lucruri ce le putem inghiti . inghitim extrem de multe taxe spunand doar "hai ba . iara taxe ? " , inghitim minciuni si demagogie si incet incet devenim imuni la viata . uitam ca exista , e doar un vis ce se intampla la altii . vom lucra pana la 70 de ani , vom scoate cate-un plod ca nu ne permitem mai mult , si vor plati si ei datoriile ce le facem noi la banci . Pana ne unim . Pana intra in noi instinctul de oaie nu doar la inghitit , ci si la behait , si chiar mai bine, la intepat ciobanu' . pana nu-s demonstratii , sange , haos , pana nu ne facem auziti nu se va intampla nimic. dar ce sa faci , totusi, cand ei vin cu tancuri iar tu cu flegme si injuraturi ?
Salariile ? Eu am . nu e mare , nu e mic. Pot sa strang din el , dar daca vreau sa-mi iau casa tot tre sa iau de la banci . asta este . . stiu cine-mi manca salariul , stiu pe ce se duce , stiu cum se fura , dar ce pot sa fac ? capitalismul nostru e clar comunism , dar in forma agravanta .
imi place optimismul tau
are mai mari sanse sa "lucreze" pana la varsta respectiva un arborigen care se ocupa cu vanatul leilor (si arborigenii e care vorbesc eu au o speranta maxima de viata de maxim 45 ani

)
that one cracked me up.
cat despre subjugarea poporului roman , suntem rumegatoare Alex , nu pradatori , vezi cazurile Costesi sau orice alta "mineriada"
nu e cel mai bun exemplu' dar e primul care mi-a venit la mansarda acum . ce sa mai vorbim de greve si petitii