d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > 2012 - Sfarsitul Lumii > Voi Ce Credeti?
Prev1234
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 828.70
Apr 22 2009 03:58pm
Quote (Taiko @ Wed, Apr 22 2009, 09:57pm)
pentru ca vreau sa dau o laba in fata ei . lol , ce intrebare :rofl:

credeam k ai si u standarde mai high
chiar aia frate?
pe bune dak imi place ceva la ea

This post was edited by valykiller91 on Apr 22 2009 03:59pm
Member
Gold: 5,629.00
Apr 22 2009 04:03pm
Quote (valykiller91 @ Wed, Apr 22 2009, 11:58pm)
credeam k ai si u standarde mai high
chiar aia frate?
pe bune dak imi place ceva la ea

gay ?

ete aci

Quote (valykiller91 @ Thu, Apr 23 2009, 12:04am)
nu e cine stie ce
vrei o poza cu o femeie klumea?

stiu si eu sa folosesc google . apropo , vad ca sorbi subforumul asta . nici n-am dat bine refresh sa vad de-am scris corect , ca tu ai si postat deja .
stai si tu mai linistit , nu devi mai "cul" daca ai n'spe posturi pe zi :)))

Cat despre aia din aia din poza, Abramburica ii da clasa :)) . si mai foloseste butonul de edit .
noapte buna

This post was edited by Taiko on Apr 22 2009 04:09pm
Member
Apr 22 2009 04:04pm
Quote (Taiko @ Wed, Apr 22 2009, 10:03pm)
gay ?

ete aci

http://i18.photobucket.com/albums/b143/popalexandru/maxim_online_4794.jpg

nu e cine stie ce
vrei o poza cu o femeie klumea?
Apr 22 2009 04:06pm
Inappropriate Post Content
Member
Gold: 25.00
May 10 2009 11:14pm
de pe vremea cand s'au facut acele piramide si pana in ziua de astazi omenia a evoluat extrem de mult(stiintific)! dar la mentalitate nu sa scimbat deloc.. noi traim la fel ca acei oameni acum cateva mii de ani.. ei aveau zei pentru fiecare lucru (poate ca nu isi explicau de ce se intampla asa..).. noi avem doar un dumne"ZEU" .. dupa cum ziceam am evoluat si nu mai e nevoie sa sa zicem in fiecare dimineatza.. waa a iesit soarele .. de ce oare mereu iese la ora asta?.. e un zeeu! RAA... noi stim toate aceste lucruri si de asta nu avem nevoie de zei..
asta acum f mult timp.. dar acum cateva sute de ani cand biserica conducea lumea.. si lumea facea ce zicea popa.. papa si cine vreti voi.. "daca nu dai x% din recolta la biserica o sa ajungi in iad..." voi credeti ca puteau preotii atunci sa le zica la oameni.. faceti ce vreti voi ca dupa ce muriti va reincarnati in imparat... cu ceva trebuia sa ii tina din scurt.. tot cam asa se intampla si acuma..
adicetiva aminte inainte de 2000... wahahaaa sfarsitul lumii coaiee..
si ceva mai recent "cutremulul" anuntzat (din pacate nu mai stiu cand trebuia sa fie eu am ascultat la ZU de el :))
nu cred ca cine a facut video ala e taiksu' astronom sau om de stiinta ceva.. cred doar ca sa uitat prea mult la filme SF si crede ca in loc de 2013 o sa fie anu 0001 cu oameni care folosesc 30% din creier (zicea ca vibratiile creierului o sa fie mai intense) dar nu o sa avem nici macar curent electric...

NU SUNT INFORMAT DESPRE TREABA ASTA DAR ASTA E PAREREA MEA LA PRIMA VEDERE

:hello:
Member
Gold: 2.60
May 15 2009 01:35pm
Buna tuturor! Deci chestia cu Poli si ghetarii e cam dubioasa...chiar mai de mult a fost un documentar pe Discovery Channel despre aceias problema si calculele lor au iesti undeva la cateva sute de milioane de acum inainte cand se vor schimba poli si topirea ghetarilor si nimeni nu are de unde sa stie cand va veni SFARSITUL singurul cine stie e Dumnezeu pot fii calcule si calcule ca nu cred ca sa intalnit cineva cu Dumnezeu sau cine stie ce si cand vine Sfarsitul, daca o luam asa ce ziceti cand sa nascut ANTICRISTO precm multa lume a auzit si vb de ea dar e o chestie poate la misto deci nu va speriati ca daca e si maine poate veni sfarsitul cand vine vine si cu asta basta cand va veni o sa o facem singuri cu mainile noastre mai mult ca sigur.
Member
May 16 2009 07:03pm
Quote (DanyTheDog @ Fri, May 15 2009, 07:35pm)
Buna tuturor! Deci chestia cu Poli si ghetarii e cam dubioasa...chiar mai de mult a fost un documentar pe Discovery Channel despre aceias problema si calculele lor au iesti undeva la cateva sute de milioane de acum inainte cand se vor schimba poli si topirea ghetarilor si nimeni nu are de unde sa stie cand va veni SFARSITUL singurul cine stie e Dumnezeu pot fii calcule si calcule ca nu cred ca sa intalnit cineva cu Dumnezeu sau cine stie ce si cand vine Sfarsitul, daca o luam asa ce ziceti cand  sa nascut ANTICRISTO precm multa lume a auzit si vb de ea  dar e o chestie poate la misto deci nu va speriati ca daca e si maine poate veni sfarsitul cand vine vine si cu asta basta cand va veni o sa o facem singuri cu mainile noastre mai mult ca sigur.

e bn k esti optimist
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 17 2009 02:47am
mai taceti ma cu sfarsitul lumii, nu mai postati aici ca e topic gay.
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234
Closed New Topic New Poll