Eu ce treaba mai am prin topicu' asta?
Razvan, daca asa te cheama, MrDjBthu, nu te cunosc, nu vreau sa te cunosc, si nici nu te voi cunoaste. Cat despre mine, cum am primit eu tagul, ti separe cumva ca l-am cersit pe undeva? I-am trimis intr-o zi un pm lui Andrei sa-l intreb daca ar fi folositor un guide in romana despre nu-mai-stiu-ce, si el mi-a raspuns "da". Apoi am vazut ca sunt prea putine ghiduri in romana, si m-am gandit ca ar fi o idee buna sa le traduc. Nu puteai face si tu acelasi lucru? Era greu, nu? E mai usor sa critici pe altii spunand ca s-au dat bine pe langa moderatori.
Inainte sa il cunosc pe Andrei, eram in guild la EvilSpoon, si jucam LS cu ei, apoi mi-a trecut prin cap ideea cu tradusul. Si dupa ce le-am tradus, l-am intrebat pe Andrei daca pot intra in Infinity, si a spus ca da. Si de aici toate au urmat.
Te rog frumos, Razvan, daca asa iti e numele, arata-mi tu mie undeva unde m-am dat eu bine pe langa cineva.
Dar stai asa, tu esti cumva suparat ca nu poti obtine un amarat de tag? Ti-l dau cu placere pe al meu, daca asa te face sa te simti mai bine.
Iti e greu sa faci ceva folositor pentru site-ul asta? Daca iti e greu, de ce mai vorbesti de altii care au facut si vor si pot face ceva.
Cam acelasi lucru scrie si in ghidul ala pe care cred ca l-ati citit de ţâşpe mii de ori, ala de la Help, in care spune ca trebuie sa le arati moderatorilor ca poti face ceva folositor pentru site.
Sa presupunem ca pe tine nu te intereseaza tagul, insa de ce esti asa suparat ca alti au?
Ti se pare cumva ca i-am dat miliarde de dolari lu' paul sa primesc tagul asta? Prefer sa-mi cumpar ceva folositor mie decat sa ii arunc pe-nu-stiu-ce-gold.
Astept raspunsul tau, pentru ca vad ca esti foarte preocupat sa vezi cum mi-am primit eu tagul.
Edit: si cat despre guild. Unde vrei tu sa ma duc ca sa nu mai zici ca stau in guild cu Sabine doar sa cersesc.
Pe mine putin ma intereseaza guildul, pot sa stau si fara, insa in Eternity sunt cativa pe care ii cunosc, si cu care am ceva de vorbit, de ce sa ma duc undeva unde nu cunosc pe nimeni si stau efectiv DEGEABA.
da-l in ma-sa de site si telenovelele lui . ce conteaza atata un rahat de tag.. ca pana la urma cu tag-ul ala numa-ti complici existenta aci si vor unii altii cate ceva . parca vine si salariu odata cu tag-ul ala, atata se tot vorbeste de el .
Complet de acord.
MrDjBthu nu inteleg de ce te agiti asa.
Edit2: acum o sa incepi sa vorbesti si despre Radu (spyzimbru) care de asemenea este cu mine in guild. Cand isi va primi tagul, daca il va primi, vei spune acelasi lucru? Ca s-a dat bine pe langa un moderator si gata, "a bagat manuta in borcanul cu miere" cum spui tu?
This post was edited by rizwan on Nov 21 2008 10:08am