d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Congratz Rizwan > T.t
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,584.00
Jul 18 2008 04:34pm
Imi voi da si eu cu parerea smile.gif

-Dane (Arx) , ai un spirit al corectului dezvoltat , respect asta , dar sa nu uitam ca e un forum virtual, si suntem aici sa ne ditram otzara , nu sa strigam la unul la altul sau sa punem la inima ca nu mai vorbeste cineva cu noi in ultima vreme, etc.

-Despre subforumul romanesc , eu personal aplaud pe cei care au avut initiativa sa se faca , si si-au pus osul virtual la munca smile.gif . Nu mise pare deloc ca ar fi multe thread-uri trase de par , multi care spameaza , etc. Eu cand intru pe subforum vreau sa mai vad din cand in cand cate o cearta , cate-onjuratura, pt ca pana la urma tot ne intelegem noi cumva smile.gif . Ce mai .. dupa ce termin de citit cacan-ul , intru aici smile.gif . Degeaba ii admonestam pe acestia , pt ca fara ei ar fi plictiseala mareee biggrin.gif

-Bommel e roman si punct smile.gif. Fie ca stie , crede sau nu smile.gif

-Despre moderatori\TT romani care isi fac\nu-si fac treaba , eu ii felicit . Au reusit sa se faca respectati pe unul din cele mai mari forumuri din lume. Dragii mei , faceti ce vreti si cat vreti . In marele angrenaj al vietii , jsp e o rotita insignifianta smile.gif .

-Pt njuggar, jsp este cu adevarat doar o afacere . Am vazut pe pielea mea atitudinea lui fata de membri forumului. Face doar ce vrea pula lui , si nu-i pasa nici de regulile lui daca nu are chef in momentul acela . De-aia mie personal nu-mi mai pasa de regulile lui , daca am chef sa scriu sau sa fac ceva pe site fac . Din pacate , nu am avut ocazia sa fac nimic "ilegal" ..... inca devil.gif

-Va pup pe toti .

Spor
Member
Gold: 1.39
Jul 19 2008 01:49am
Quote (Taiko @ Sat, Jul 19 2008, 12:34am)
Imi voi da si eu cu parerea smile.gif

-Dane (Arx) , ai un spirit al corectului dezvoltat , respect asta , dar sa nu uitam ca e un forum virtual, si suntem aici sa ne ditram otzara , nu sa strigam la unul la altul sau sa punem la inima ca nu mai vorbeste cineva cu noi in ultima vreme, etc.

-Despre subforumul romanesc , eu personal aplaud pe cei care au avut initiativa sa se faca , si si-au pus osul virtual la munca smile.gif . Nu mise pare deloc ca ar fi multe thread-uri trase de par , multi care spameaza , etc. Eu cand intru pe subforum vreau sa mai vad din cand in cand cate o cearta , cate-onjuratura, pt ca pana la urma tot ne intelegem noi cumva smile.gif . Ce mai .. dupa ce termin de citit cacan-ul , intru aici smile.gif . Degeaba ii admonestam pe acestia , pt ca fara ei ar fi plictiseala mareee biggrin.gif

-Bommel e roman si punct smile.gif. Fie ca stie , crede sau nu smile.gif

-Despre moderatori\TT romani care isi fac\nu-si fac treaba , eu ii felicit . Au reusit sa se faca respectati pe unul din cele mai mari forumuri din lume. Dragii mei , faceti ce vreti si cat vreti . In marele angrenaj al vietii , jsp e o rotita insignifianta smile.gif .

-Pt njuggar, jsp este cu adevarat doar o afacere . Am vazut pe pielea mea atitudinea lui fata de membri forumului. Face doar ce vrea pula lui , si nu-i pasa nici de regulile lui daca nu are chef in momentul acela . De-aia mie personal nu-mi mai pasa de regulile lui , daca am chef sa scriu sau sa fac ceva pe site fac . Din pacate , nu am avut ocazia sa fac nimic "ilegal" ..... inca devil.gif

-Va pup pe toti .

Spor

Mie mia luat donors forum ca am facut topic ca la lockat degeaba pe Klaudiu.
Ofc k pt el este o afacere.. akm la pus pe gary admin k sa stea el cu p**a in sus primind banii..
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jul 19 2008 09:07am
Quote (mmc01 @ Sat, Jul 19 2008, 01:09am)
Partea bolduita de unde ai scos-o?

aha, deci tie ti se pare ca Blizzard face tot ce face pentru noi, gamerii, nu ca le intre lor ************ $ in cont.
Hai sa-ti explic de unde mi-a venit ideea , sa zicem ca a existat o firma care a facut Warcraft (I) , Starcraft si alte mici programele care ne-au bucurat enorm..ne adunam si faceam ceva acolo..la gramada.Sa mai zicem ca firma aia mica si necajita a castigat de pe urma vanzarilor; pana aici nu-i nici o problema, dar cand au devenit romani (sau ceea ce cred altii despre poporul nostru) adik ..cand primeste un deget , iti ia si sufletul , nu doar toata mana , s-a stricat lucrurile frumoase ......
Asa si firma asta..s-au gandit sa scoata bani mai multi , au inventat p2p (WoW) , probabil si D3 . Ar fii ceva normal daca ar avea respect si pt micile chestii care i-au lansat , sigur WoW le aduce bani , se ocupa de el , dar d2le-a adus incasari uriase , si inca le mai aduce..se ocupa de d2? la nici 2 saptamani dupa reset la ladder vad hrs, enigma's hoto si tot ceea ce e "de calitate"
Si , cand am zis "ca si blizzard" ma refeream pur si simplu la faptul ca multi uita de unde pleaca, au aspiratii mai mari, fac prieteni noi si uita pe cei care le-au fost alaturi pentru ceea ce erau , nu pentru putere, drepturi decizionale, bani s.a.m.d

Quote (Taiko @ Sat, Jul 19 2008, 01:34am)

Da , se pare ca ai dreptate..am dovedit-o si cu cateva randuri mai sus ;
dar , daca tot facem ceva, si avem un forum , sa-l facem si sa-l intretinem cum trebuie..nu asa de "dorul lelii" .
Virtual sau nu, aduce oameni impreuna, oameni care pot decide, schimba si construi (sau opusul tuturor celor enumerate)

/e (nr#3) No comment asupra utilitatii financiare a acestui forum pentru o anumita persoana..nu are rost

This post was edited by Arx_X on Jul 19 2008 09:09am
Member
Gold: 20,791.15
Jul 19 2008 09:31am
Quote (goldbranch @ Fri, 18 Jul 2008, 20:45)
Bravo Razvan! thumbsup.gif

Mada, ce faci ma baiete?
Long time no see... biggrin.gif

shhttttttttt , ma faci sa rosesc blush.gif blush.gif blush.gif

Sal @flo

edit: Eu il admir pe Paul , chiar daca e corect, sau nu...sa faci lumea sa investeasca $$$ ,doar pe niste banii virtualii ... ( si uite cati membri are..368,394 ) , asta pt mine ar fi ceva smile.gif.
And about bommel.. nu stiu dc luati foc toti.. am zis , si imi sustin pararea !!! EU , nu il consider roman.Da stiu.. sa implicat la inceput .. a facut.. bla bla bla.. Gratz for him , dar sa vazut.. dupa ce a fost promovat... a disparut din decor.

le2: Sa revenim la subiectul topicului :>

This post was edited by napsterz0r on Jul 19 2008 09:42am
Member
Gold: 1.39
Jul 19 2008 10:15am
Quote (napsterz0r @ Sat, Jul 19 2008, 05:31pm)
shhttttttttt , ma faci sa rosesc blush.gif blush.gif blush.gif

Sal @flo

edit: Eu il admir pe Paul , chiar daca e corect, sau nu...sa faci lumea sa investeasca $$$ ,doar pe niste banii virtualii ... ( si uite cati membri are..368,394 ) , asta pt mine ar fi ceva smile.gif.
And about bommel.. nu stiu dc luati foc toti.. am zis , si imi sustin pararea !!! EU , nu il consider roman.Da stiu.. sa implicat la inceput .. a facut.. bla bla bla.. Gratz for him , dar sa vazut.. dupa ce a fost promovat... a disparut din decor.

le2: Sa revenim la subiectul topicului :>

sorry dar mai mult tt-i au facut asta
iau tinut forumu in timp ce el era jker cu bani sleep.gif
ca a facut toate chestiile cu java si etc asta e alta treaba
Member
Gold: 8.43
Jul 20 2008 03:23am
Quote (Arx_X @ Sat, 19 Jul 2008, 18:07)
aha, deci tie ti se pare ca Blizzard face tot ce face pentru noi, gamerii, nu ca le intre lor ************ $ in cont.
Hai sa-ti explic de unde mi-a venit ideea , sa zicem ca a existat o firma care a facut Warcraft (I) , Starcraft si alte mici programele care ne-au bucurat enorm..ne adunam si faceam ceva acolo..la gramada.Sa mai zicem ca firma aia mica si necajita a castigat de pe urma vanzarilor; pana aici nu-i nici o problema, dar cand au devenit romani (sau ceea ce cred altii despre poporul nostru) adik ..cand primeste un deget , iti ia si sufletul , nu doar toata mana , s-a stricat lucrurile frumoase ......
Asa si firma asta..s-au gandit sa scoata bani mai multi , au inventat p2p (WoW) , probabil si D3 . Ar fii ceva normal daca ar avea respect si pt micile chestii care i-au lansat , sigur WoW le aduce bani , se ocupa de el , dar d2le-a adus incasari uriase , si inca le mai aduce..se ocupa de d2? la nici 2 saptamani dupa reset la ladder vad hrs, enigma's hoto si tot ceea ce e "de calitate"
Si , cand am zis "ca si blizzard" ma refeream pur si simplu la faptul ca multi uita de unde pleaca, au aspiratii mai mari, fac prieteni noi si uita pe cei care le-au fost alaturi pentru ceea ce erau , nu pentru putere, drepturi decizionale, bani s.a.m.d

P2p nu cred sa fi fost inventat de Blizzard dupa cum nici ei nu au inventat MMO-urile. Iar apoi P2p nu e un lucru rau, mai ales in cazul wow-ului care fara o subscriptie lunara nu ar fi fost ceea ce este azi in materie de mmo.
De d2 se ocupa in masura posibilitatilor, au fost scoase N patch-uri de cand a fost lansat jocul si cateva improvment-uri (diablo clone si old tristram). Daca ar fi fost un joc hacks free cu siguranta nu ar mai fi avut atat de multi jucatori si probabil nici site-ul asta nu ar mai fi existat.
O dovada ca le pasa de gamerii sunt continuarile la starcraft respectiv diablo care vor fi scoase in viitorul indepartat smile.gif Altfel, n-ar fi avut nicio jena sa le mai continuie si sa ramana la principala lor sursa de venit - wow.
Retired Moderator
Jul 20 2008 05:31am
cat crezi ca o sa dureze treaba cu wow?
si nu pentru noi scot continuari la d2 si starcraft..tot pentru ei. Ideea e simpla, daca wow functioneaza, de ce sa nu mai faca 2-3 la fel?

cat despre patchurile si treburile legate de d2 ..hai inapoi pe pamant, mai tot ce au facut recent e doar ceata pentru ochii multora (mare branza..noul patch are exact abilitatea de a juca fara cd , ceea ce era posibil de ..oho multa vreme, cu 2 mpq-uri) si nu zice ca nu e hacks free ..nu stiu cat d2 mai joci, de cand si cum, dar de 2 sezoane ma scarbeste prezenta high-end items inca din saptamana 2 de reset(sa nu mai zic de hacks ..mh, pk si rahaturi generale) ..zi-mi ca astea-s toate facute "pe bune" si termin polemica pe acest subiect

parerea mea personala, proprie si neimpartita e ca nu au nici cea mai mare grija de gameri (si nu sunt importiva p2p , dimpotriva , da daca tot exista altele care le-au adus venituri pana la aparitia p2p , si continua sa hosteze servere, sa le faca cum trebuie)
Member
Gold: 5,104.00
Jul 20 2008 10:14am
gZzZ
Member
Gold: 8.43
Jul 20 2008 03:40pm
Quote (Arx_X @ Sun, 20 Jul 2008, 14:31)
cat crezi ca o sa dureze treaba cu wow?
si nu pentru noi scot continuari la d2 si starcraft..tot pentru ei. Ideea e simpla, daca wow functioneaza, de ce sa nu mai faca 2-3 la fel?

Nu-s la fel, sunt alte genuri si daca chiar nu le-ar fi pasat ar fi aruncat cate un joc/continuare pe an nu la intervale de ani lumina cum le scot dupa teste si teste.
Retired Moderator
Jul 21 2008 02:20am
pai asta e idee , blizzard chiar scoate un joc pe an wink.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll