Quote (mmc01 @ Sat, Jul 19 2008, 01:09am)
Partea bolduita de unde ai scos-o?
aha, deci tie ti se pare ca Blizzard face tot ce face pentru noi, gamerii, nu ca le intre lor ************ $ in cont.
Hai sa-ti explic de unde mi-a venit ideea , sa zicem ca a existat o firma care a facut Warcraft (I) , Starcraft si alte mici programele care ne-au bucurat enorm..ne adunam si faceam ceva acolo..la gramada.Sa mai zicem ca firma aia mica si necajita a castigat de pe urma vanzarilor; pana aici nu-i nici o problema, dar cand au devenit romani (sau ceea ce cred altii despre poporul nostru) adik ..cand primeste un deget , iti ia si sufletul , nu doar toata mana , s-a stricat lucrurile frumoase ......
Asa si firma asta..s-au gandit sa scoata bani mai multi , au inventat p2p (WoW) , probabil si D3 . Ar fii ceva normal daca ar avea respect si pt micile chestii care i-au lansat , sigur WoW le aduce bani , se ocupa de el , dar d2le-a adus incasari uriase , si inca le mai aduce..se ocupa de d2? la nici 2 saptamani dupa reset la ladder vad hrs, enigma's hoto si tot ceea ce e "de calitate"
Si , cand am zis "ca si blizzard" ma refeream pur si simplu la faptul ca multi uita de unde pleaca, au aspiratii mai mari, fac prieteni noi si uita pe cei care le-au fost alaturi pentru ceea ce erau , nu pentru putere, drepturi decizionale, bani s.a.m.d
Quote (Taiko @ Sat, Jul 19 2008, 01:34am)
-Dane (Arx) , ai un spirit al corectului dezvoltat , respect asta , dar sa nu uitam ca e un forum virtual, si suntem aici sa ne ditram otzara , nu sa strigam la unul la altul sau sa punem la inima ca nu mai vorbeste cineva cu noi in ultima vreme, etc.
Da , se pare ca ai dreptate..am dovedit-o si cu cateva randuri mai sus ;
dar , daca tot facem ceva, si avem un forum , sa-l facem si sa-l intretinem cum trebuie..nu asa de "dorul lelii" .
Virtual sau nu, aduce oameni impreuna, oameni care pot decide, schimba si construi (sau opusul tuturor celor enumerate)
/e (nr#3) No comment asupra utilitatii financiare a acestui forum pentru o anumita persoana..nu are rost
This post was edited by Arx_X on Jul 19 2008 09:09am