d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Maine La 10 Dau Examenu Pt Scoala De Sofer :) > Invat Acuma , Am Intrat Doar Sa Dau 2-3
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.39
Feb 4 2008 01:51pm
Quote (b1dani @ Mon, Feb 4 2008, 09:42pm)
nici nu ma gandesc sa dau bani eu .. e o prostie !

vouch miai zis k mi dai mie tongue.gif
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Feb 4 2008 02:01pm
Quote (goldbranch @ Mon, Feb 4 2008, 09:34pm)
Normal ca a fost o gluma.
Toți știm ca sunt mulți incompetenti care se bucura la câteva sute de euro si nu se gândesc la consecințe. Mai si scapă basma curată dacă s-ar sesiza unele formațiuni superioare. Trăim in România, ce dracu, asta e realitatea.

sper k nu te-ai suparat Andrei..stiu k a fost o gluma..dar eu spun lucrurilor p nume..nu ma feresc...
si ai dreptate..traim in romania ..nu , nu se scrie cu R , asta ar insemna sa respecti ceea ce este azi tara asta sad.gif

e pacat , la noi mai ales "formatiunile superioare" sunt putrede..noi astia mai mici suntem doar fazanii lor in caz ca ceva merge prost...

/e : uite k am deviat d la subiect ..pune mana si invata ca doar asa treci examenul..nu e greu..trebuie putina vointa..gandeste-te..e k si cum ti-ai propune sa faci mf pana cand pica perf coa la rakanichu in normal difficulty rofl.gif (glumesc..e chiar easy)

This post was edited by Arx_X on Feb 4 2008 02:05pm
Retired Moderator
Gold: 1.02
Feb 4 2008 02:13pm
Nu m-am supărat. Ba din contra, sunt dispus la orice discuție pe orice tema. Mai degrabă aș intra in polemici pe subiecte reale decât sa citesc înjurături si sa ma preocupe închisul topicurilor. laugh.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Feb 4 2008 02:15pm
3 k posts smile.gif)

dak ar fii asa cum zici tu sa ca iau examenul ca si cum ar pika perf coa la rakamishu in normal atunci nu o sa il iau in veci =)))

ofc peste 3 saptamani il dau iar deja de maine incep sa invatz calumea ca pana ieri am invatat asa sa zic 70 % din carte , acuma invat pt 99-100% smile.gif)
Retired Moderator
Feb 4 2008 02:29pm
Hehe... Țin minte când am dat si eu de permis. Eram încă la academie si a trebuit sa ma chinui sa obțin o zi liberă când eram programat pentru examen. Făceam scoala la o vecina numai in hârtii ca nu aveam timp din cauza cursurilor. Am zis ca dacă nu iau din prima, pieton ma voi numi in viitor. Pana la urma, orele de legislație rutieră s-au dovedit a fi benefice.
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Feb 4 2008 02:34pm
da..am si eu un vecin..care intamplator e profesor d legislatie in oras..dar acum 4 ani cand am facut eu scoala..era ceva mai mic tongue.gif
inca ma rade cand ne intalnim si e cu "elevi" ..imi zice ..ei..ai aflat c ai gresit atunci la sala? ast apt k eu l-am intrebat "oare ce intrebare am gafat.. " si a ras bine atunci

am glumit la faza cu rakanichu tongue.gif , desigur k probabilitatile nu sunt nici pe departe apropiate valoric... pune mana acolo si invata..si vedem noi ce iese
spor si bafta

sper ca in 3 sapt sa faci un topic..am luat permisul , dau de baut..bere fara alcool rofl.gif

era sa uit " Am zis ca dacă nu iau din prima, pieton ma voi numi in viitor" eu nu vad asa lucrurile..cred in ghinion..asa k "if at first you don't succed , dust yourself up and try again " wink.gif
atata timp cat nu aduce un mare prejudiciu unei persoane..orice esec e pardonabil , implicit apare a 2-a sansa...poate si a 3-a si a 4-a..d asta exista sesiuni extraordinare la faculta rofl.gif

This post was edited by Arx_X on Feb 4 2008 02:36pm
Member
Gold: 551.00
Feb 4 2008 02:53pm
Quote (b1dani @ Mon, 4 Feb 2008, 20:15)
3 k posts smile.gif)

dak ar fii asa cum zici tu sa ca iau examenul ca si cum ar pika perf coa la rakamishu in normal atunci nu o sa il iau in veci =)))

ofc peste 3 saptamani il dau iar deja de maine incep sa invatz calumea ca pana ieri am invatat asa sa zic 70 % din carte , acuma invat pt 99-100% smile.gif)

Imi pare rau sa aud ca ai picat ...dar nu te nelinisti...considera ca a fost asa , sa te familiarizezi cu atmosfera. Nu vreau sa par ca itzi dau io sfaturi...io marele invatzat...smile.gif da' vreau sa iti spun ce am facut eu (si a mers smoothly):
Am invatzat fiecare capitol in parte....dupa culori. Dupa fiecare capitol am facut intrebarile atribuite pentru capitolul respectiv. Am citit iar sa vad unde am gresit si dc. Si tot asa...Cand am terminat am facut de cateva ori exact chestionarele care pot sa-ti pice la examen si asta a fost tot. Timpul in care s-a desfasurat activitatea asta a durat 5 zile...jur!!! In ultima zi seara nu am pus mana pe nimic iar dimineatza inainte de examen m-am trezit pe la 5 am si am mai citit odata cartea. Asta a fost tot...prima data cand am invatzat si a doua oara cand am dat...smile.gif
Daca ai nevoie de chestionarele care le dau ei la sala pm me cu id de mess si tzi le trimit.

Spor la treaba wink.gif
Member
Gold: 0.00
Feb 5 2008 01:57am
stai linistit Dani ca il iei data viitoare
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 5 2008 06:17am
dani io cred ca andrei a trimis pe cineva sa iti schimbe chestionarul dry.gif

sa fie sigur ca pici rofl.gif
Retired Moderator
Feb 5 2008 02:13pm
Quote (GriffonsEye @ Tue, Feb 5 2008, 03:17pm)
dani io cred ca andrei a trimis pe cineva sa iti schimbe chestionarul dry.gif
sa fie sigur ca pici rofl.gif

Any proofs ? huh.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll