Quote (MrDjBthu @ May 20 2012 01:59am)
pai si dupa aia ce dracu fac ma?
o ard ca in wow ca bou prin oras toata ziua ? e laba treaba asta.
gandeste-te asa : in 2 luni, toata lumea o sa aiba cate un char din fiecare tip (sunt doar 5 sau 6 deci nu e problema sa le faci max) , o sa fim toti cu inferno terminat, si dupa aia ce ?
ai level maxim, ai tot contentu facut , facem ce ? mf , mf si iar mf ? zi-mi in toti anii tai de d2 cat mf ai facut tu personal, nu botu

macar in wow mai aveai acolo niste dailies , niste bgs sa iti ia gandu de la plictiseala, arena etc etc.
iar pana in 2.4.3 parca , sa faci un char pana la level 70 pai chiar ca iti lua o luna. dupa aia au scazut din xp necesar , au bagat la xp primit mai mult si multi din monstrii de erau elite inainte i-au facut normali deci au mai usurat contentu.
plm, au luat ce a fost mai prost din wow si din d2 si au facut d3.
cand mi-l iau o sa ma joc asa usor, sa fac questurile, sa ma bucur de el. ca dupa aia o sa fie trist.
scuze daca ma bag in discutie neinvitat dar...ceea ce dezvolti tu este o problema existentiala de fapt...

toate jocurile intr-un final devin ceva stupid, fara finalitate, fara savoare, fara motivatie...fiindca...sunt niste jocuri...si noi nu mai suntem copii, sa ne bucuram atit de mult de ele...

oricum nu avem atit de mult timp liber, job, obligatii familiale, sociale, etc. altfel ne-am satura rpd de joc si am realiza, inspaimintati, ce prostie si ce timp pierdut este sa tot dai click acolo, disperat ca trebuie sa mai omori un monstru...

dar realizezi tu ce nashpa ar fi sa realizam ce prostie este sa muncesti?....

si mai ales pentru altii?...

cit timp pierdem din viata facind asta?...lol...

eu m-am reapucat de catarat de ex.... stiu ca sunt o batoza deraiata pe un perete, dar e super fun sa stii....e greu, e munca, dar macar e satisfactie 100%...nu stiu cind o sa trec la urmatorul lvl la catarare, dar sincer, nu prea ma intereseaza, e fain oricum...dupa cum spun vechii chinezi, nu destinatia conteaza, ci drumul...