Quote (Exstazy @ 31 Jan 2012 11:14)
nu stiu cum reusesc astia sa strice un joc si sa-l balacareasca, sa nu mai intelegi nimic din el. uite, de ex lineage2, era pina acum pe bani, 12 euro/luna. inghiteai in sec, plateai, si jucai. dar merita. grafica foarte frumoasa, questuri, nu te plimbi asa mult ca in wow, actiune inteligenta. acum lineage2 e free, nush pt cit timp, l-au mai upgradat un pic, dar s-au inmultit atit de mult jucatorii ca nici nu poti sa te conectezi pe server, si sunt vreo 5. deci din lac in put. cit despre d2, dc nu erau botii, sau lacomia jucatorilor, fiecare item era valoros si fiecare lvl obtinut pretuit cum se cuvine....asa...poti sa ai totul, dc ai fg sau dc te pricepi un pic la calculatoare...d3, am vazut personajele, grafica, arata superb, dar pina cind nu o sa-l vedem lansat pe piata, vorbim degeaba...nu stim cum va fi...noi o sa-l jucam oricum, macar din curiozitate...dar asa cum the_rest joaca de atitia ani pe softcore nonlader, probabil ca si noi, impatimitii hardcore, vom mai juca din cind in cind....
lineage 2 nu mai e ca inainte :)) am jucat cateva ore si sunt lvl 40 aproape :))) nu faceam asa nici cand jucam pe servere 10x 20x .. si l2 l'au stricat rau de toot acum e only pvp . nu ai ce face inafara de pvp in lineage. daca joc lineage 1 luna max sunt lvl 85 cu full R eq .. si plm jucam pe servere special bazate pvp cu rata mare drop exp si tot si in 1 luno tot nu aveam tot eq
This post was edited by leXu on Jan 31 2012 06:52am