d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Merry Christmas Dudes
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Dec 25 2011 09:32am
Quote (TheElderGod @ 25 Dec 2011 18:14)
vrei sa te ajut ?

Aho, aho, forumisti frati,
Utilizatori logati,
Stati putin si nu postati,
La cafenea v-adunati
Si mesaju-mi lecturati!
Netu-i full, serverul mare,
Semne bune anul are,
Materiale de postati,
Cu totii vom fi mai bogati!
Ia logati-va cu toti, logon, mai! Hai, Hai!

Ia mai da un leu the_rest
ca de nu ma pis pe usa.

:blink:
Member
Gold: 1,337.00
Dec 26 2011 03:57pm
Quote (the_rest @ Dec 25 2011 01:29pm)
Isus nu exista. dar tu poti sa crezi in el, ca muierile.

(la fel cum nici Mos Craciun nu exista, dar pruncii cred in el)

Iisus, ca si D-zeu de altfel, nu are nevoie de tine ca sa existe. Daca niciodata nu te-ai intrebat, spre exemplu, de ce exista lumina descompusa in curcubeu, cum de este corpul uman atit de complex, ce este iubirea, empatia, telepatia, ce este mintea, ce este universul, ce este ordinea si haosul, ce este miscarea browniana, ce este poezia, ce este sufletul si de ce este viata atit de mareata dar plina de rahat in acelasi timp, atunci tu nu ai nevoie nici de D-zeu, nici de spirit, nici de intrebari si cred ca nici de tine. Dar stai linistit, tu nu existi fiindca vrei asta, ci fiindca asa trebuia sa se intimple, si vei exista, chiar daca te vei impotrivi, si nu vei intelege niciodata sensul vietii, sau iti va fi lene, sau jena sa iti pui aceste intrebari. Asa cum stii sa respiri chiar daca nu ai invatat niciodata, asa cum crezi ca gindesti, cind de fapt mintea te gindeste pe tine, si nu tu doresti, ci dorintele te devoreaza, incet, incet, pina cind te vei stafidi, si creierul se va deshidrata de atita oboseala.
Member
Dec 27 2011 01:24am
Quote (Exstazy @ 27 Dec 2011 00:57)
Iisus, ca si D-zeu de altfel, nu are nevoie de tine ca sa existe. Daca niciodata nu te-ai intrebat, spre exemplu, de ce exista lumina descompusa in curcubeu, cum de este corpul uman atit de complex, ce este iubirea, empatia, telepatia, ce este mintea, ce este universul, ce este ordinea si haosul, ce este miscarea browniana, ce este poezia, ce este sufletul si de ce este viata atit de mareata dar plina de rahat in acelasi timp, atunci tu nu ai nevoie nici de D-zeu, nici de spirit, nici de intrebari si cred ca nici de tine. Dar stai linistit, tu nu existi fiindca vrei asta, ci fiindca asa trebuia sa se intimple, si vei exista, chiar daca te vei impotrivi, si nu vei intelege niciodata sensul vietii, sau iti va fi lene, sau jena sa iti pui aceste intrebari. Asa cum stii sa respiri chiar daca nu ai invatat niciodata, asa cum crezi ca gindesti, cind de fapt mintea te gindeste pe tine, si nu tu doresti, ci dorintele te devoreaza, incet, incet, pina cind te vei stafidi, si creierul  se va deshidrata de atita oboseala.

cool story bro. du-te la biserica si roaga-te pentru sufletu meu ok ?
Member
Gold: 8.43
Dec 27 2011 02:44am
Orice topic chiar si cel de urari voi reusiti sa-l transformati in flame fest care mai apoi devine locked. Talent nu altceva.

An nou fericit, cam tarziu sa mai urez Craciun fericit, sper ca ati avut parte de unul.
Member
Dec 27 2011 02:46am
Quote (the_rest @ Dec 27 2011 08:24am)
cool story bro. du-te la biserica si roaga-te pentru sufletu meu ok ?

Dupa cum ai observat, nu am mentionat deloc numele acelei institutii (biserica). Ea nu mai reprezinta de mult omul, ci doar ambalajul, si atunci e normal sa gindesti asa. mai scoate si tu capul dintre urechi, si uita-te in jurul tau, sunt o gramada de lucruri interesante de aflat, si e putin probabil ca ele exista pe lume doar random...uite, corpul uman, este atit de complex, cu atitea mecanisme extrem de inteligente de functionare, cu mecanisme de reglare si adaptare atit de fine, incit amaritii astia de americani de la NASA de-abia, de-abia reusesc sa faca citiva robotei amariti care sa imite citeva functii de baza...si e imposibil sa crezi ca toate astea au aparut din nimic.
Member
Gold: 0.00
Dec 27 2011 04:20am
Quote (Exstazy @ Dec 27 2011 10:46am)
Dupa cum ai observat, nu am mentionat deloc numele acelei institutii (biserica). Ea nu mai reprezinta dei mult omul, ci doar ambalajul, si atunci e normal sa gindesti asa. mai scoate si tu capul dintre urechi, si uita-te in jurul tau, sunt o gramada de lucruri interesante de aflat, si e putin probabil ca ele exista pe lume doar random...uite, corpul uman, este atit de complex, cu atitea mecanisme extrem de inteligente de functionare, cu mecanisme de reglare si adaptare atit de fine, incit amaritii astia de americani de la NASA de-abia, de-abia reusesc sa faca citiva robotei amariti care sa imite citeva functii de baza...si e imposibil sa crezi ca toate astea au aparut din nimic.

iti tocesti tastatura degeaba...
jsp nu este locul unor astfel de discutii

This post was edited by LincolnHawk on Dec 27 2011 04:20am
Member
Dec 27 2011 07:47am
Quote (Exstazy @ 27 Dec 2011 11:46)
Dupa cum ai observat, nu am mentionat deloc numele acelei institutii (biserica). Ea nu mai reprezinta de mult omul, ci doar ambalajul, si atunci e normal sa gindesti asa. mai scoate si tu capul dintre urechi, si uita-te in jurul tau, sunt o gramada de lucruri interesante de aflat, si e putin probabil ca ele exista pe lume doar random...uite, corpul uman, este atit de complex, cu atitea mecanisme extrem de inteligente de functionare,  cu mecanisme de reglare si adaptare atit de fine, incit amaritii astia de americani de la NASA de-abia, de-abia reusesc sa faca citiva robotei amariti care sa imite citeva functii de baza...si e imposibil sa crezi ca toate astea au aparut din nimic.

nu am citit nimica ce scrii ba, ce crezi ca-s tampit sa-mi pierd vremea cu scriitori ?!

Quote (LincolnHawk @ 27 Dec 2011 13:20)
iti tocesti tastatura degeaba...
jsp nu este locul unor astfel de discutii

io chiar speram ca sa apara un credincios dinasta sa ma faca sa ma amuz.

This post was edited by the_rest on Dec 27 2011 07:49am
Member
Gold: 0.00
Dec 27 2011 09:34am
Quote (the_rest @ Dec 27 2011 03:47pm)
nu am citit nimica ce scrii ba, ce crezi ca-s tampit sa-mi pierd vremea cu scriitori ?!
http://www.paracetalol.ro/wp-content/uploads/2011/11/Give-A-Fuck-O-Meter.gif

io chiar speram ca sa apara un credincios dinasta sa ma faca sa ma amuz.

eu nu
oricum sarbatori fericite si pt tine the_rest
Member
Dec 28 2011 07:15pm
Member
Dec 29 2011 04:01am
si acest forum ca si altele, e doar un experiment, si un loc in care poti sa observi, plin de amuzament, circul nesfirsit al penibilitatii umane. cit despre tastatura, era deja tocita de la diablo, incercam doar sa schimb un pic registrul si tastele, ca alea de skill sunt deja tocite.... :D
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll