btw...ce plm faceti?....ma scuzati de limbajul inadecvat dar mi se pare ca pe forumull asta nu se misca nimic, asa ca am zis sa-i dau un refresh...viata asta este asa un cacat, eu sunt beat, dar sunt treaz, prea treaz poate, oamenii sunt adormiti si rutinati, si plafonati...pacat...traim degeaba...spune-ti ceva...nu lasa-ti cacatul asta de viata sa ne afunde in banal...in anonim....in vetust...in random...de citiva ani scriu pe jsp...e intr-un fel, forumul meu de suflet...am inceput din greseala sa joc diablo...aaapoi am descoperit ca-mi place...apoi am descoperit ca toti acei oameni care jucau ascundeau de fapt o sensibilitate sufletesca....ca nu e o cretinatate sa joci ceva....ca asta arata ca ai un suflet frumos....si atunci nu am mai cautat alte forumuri si topicuri....m-am pisat pe facebook...stiu ca ne vedem rar, si ca eu sunt beat...dar intr-un fel, ne apartinem unii altora...fiindca ne cautam...zi de zi...in topicuri...si cind ne tachinam...de fapt ne rasfatam...o seara frumoasa fratiorii mei, viata e frumoasa, si imi pare bine ca sunteti aici, si ca ma voi injura cu voi...fiindca sufletul...este mereu acelasi...un an nou fericit tuturor...si mai jucati si diablo...nu va plafonati...faptul ca este un joc vechi nu inseamna ca nu are parfumul lui...la fel ca o chansoneta de edith piaf...la vie en rose...fresh topic...new bump plz...