d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Intrebari De Fiecare Zi > Poate Si Raspunsuri
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 17,707.00
Jul 19 2011 03:56am
pt Ombladon : Cu focoasele e o poveste de copii : numai cine nu a facut armata serios ( e cineva pe aici ? ;) ) mai crede in povesti de adormit copiii.
Jenant si de necomentat. Fog of war pentru initiati . :)

Va rog lasati politica in topicul de aici.
De economic va rog chiar sa discutati - e cel mai important.

pt mmc01 : acum e usor de plecat - va inchipuiti cum era in 70-80 ? Fara alternative !
Nici nu apreciati ce va ofera viata acum. Cate oportunitati de invatat si de munca...cough cough. SRY ! :rolleyes:
Member
Gold: 1.39
Jul 19 2011 07:03am
ce mult a scazut lira sterlina :mellow:
Member
Gold: 8.43
Jul 19 2011 08:17am
Quote (FLOKING24 @ 19 Jul 2011 11:56)

pt mmc01 : acum e usor de plecat - va inchipuiti cum era in 70-80 ? Fara alternative !

Cine dorea sa plece in acei ani? Aveai de toate aici, trebuia doar sa te supui regimului.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 19 2011 10:06am
Quote (Ombladon @ 19 Jul 2011 11:07)
=)) loolz
si vrei sa spui ca ar trebui sa fie cam la fel?
baaa.. eba e fata lu bulibasha.. tu compari oierul cu aia?
app, cred ca avea la ea ce zice Florin, d'aia se ducea, sa se etaleze.
Flo, nu a fost "o proasta".. e proasta si atat.. face cat multe tzoape de pe la noi.. dar alea cel putin .. dar mai bine tac..
asta e tara pe care o meritam, si una dintre vini e a lui the_rest si a celor care nu ca au crezut si l-au votat IAR pe base, dar inca mai cred .. in pizelul albastru si ca nu o sa intram in criza, si ca trebuie regionalizare.. si ca trebuie modificata Constitutia, care si asa nu se respecta..
FLOKING24 ceva despre Focoase? :D

io nu l-am votat pe base, ca gunoierii din strainatate spala veceuri si voteaza cu base ... io am fost destiept ba si am stiut ca ii mitocan, si multi destepti au fost de aia a avut geoana 49.9% numa ca aia care daca sunt in italia si spala veceuri sau pe unde sunt si spala rahat si cufureala de la ingrijit batrani sau copii, carevasazica aia s-au ofticat si au votat base ca sa nu fie inapoi comunismu care ii tinea prizonieri la bogatie si respect.
Member
Jul 19 2011 02:38pm
Aia nu au fost interesati cu cine voteaza, au mers la vot, chipurile sa-si faca datoria fata de tara ca si tara si-a facut-o fata de ei, d'aia muncesc pe meleaguri straine (chiar daca spala wc-uri, sunt respectati si bine platiti, in tarile civilizate munca e apreciata indiferent ce forma imbraca, well, citind randurile tale iar imi aduc aminte cat de departe de civilizatie sunten, dar asta e alta poveste) doar li s-a spus pe cine sa voteze si asta a fost tot, au votat in scarba cum poate am fi facut oricare dintre noi daca ne-am fi aflat in locul lor.
Member
Gold: 2,001.95
Jul 19 2011 07:08pm
tara asta o sa ramana pustie
or sa vina altii smecheri
si o sa profite de ea
Member
Gold: 10,194.00
Jul 20 2011 02:38am
Pt floking.. n-am inteles ce vrei sa spui .. ce armata? si despre commenturile tale.. jen "De economic va rog chiar sa discutati - e cel mai important." sau "acum e usor de plecat - va inchipuiti cum era in 70-80 ? Fara alternative !
Nici nu apreciati ce va ofera viata acum. Cate oportunitati de invatat si de munca...cough cough. SRY !" .. Zi sa mori tu ca sunt oportunitati de invatat si de munca.. Si care economic? De economie vrei sa spui? economia cui? Nu vezi ca tot cade.. iar despre a noastra.. sa fim seriosi.. sau fii serios, ca nu e topic de bancuri tragi-comice presupun..
pt Rambo.. aka the_rest does not mean the best.. in cel mai rau caz firimitura de neuroni.. tu chiar crezi ca in 30 de minute au venit 300 de mii de voturi asa.. din afara de la "gunoierii din strainatate spala veceuri" (app.. ce draq e cu exprimarea asta? ori sunt gunoieri ori spalatori de WC-uri), de la aia din italia care "spala veceuri sau pe unde sunt si spala rahat si cufureala de la ingrijit batrani sau copii". bai.. ma mir ca existi.
bula lui bula: "io am fost destiept ba si am stiut ca ii mitocan" macar stii ce inseamna mitocan? destieptule care esti tu destiept :rofl:
Member
Gold: 17,707.00
Jul 20 2011 03:44am
E corect sa raspund :

Pt floking.. n-am inteles ce vrei sa spui .. ce armata?

pai este vorba de cum se transporta materialele militare - numai copiii mai cred ca se pot fura ! - efectiv nu se pot fura - nici nu se stiu rutele de plecare dar sa mai stii ce transporta !
Banuiesc ca acum ma intrebati : Pai...si atunci ...cum e ?
asa : Cu focoasele e o poveste de copii .
Poveste.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

.. Zi sa mori tu ca sunt oportunitati de invatat si de munca.. .

Eu vorbesc doar de cei care invata foarte bine si stiu cel putin o limba straina.
In max 6 luni gasesc cateva burse de studiu in strainatate.
Acolo daca esti foarte bun te cauta sa te angajezi nu ii cauti tu.
Dar este doar pentru cei care VOR sa invete mult si sa fie foarte buni.

In Romania toti fraierii termina liceul ( cu note luate le ochi frumoasi ) - fac o Facultate pe bani stand in cluburi si nu stiu nici bine sa vorbeasca.
Dar toti vor sa fie manageri. :)

Vrei sa vezi cum e ? - Fa un drum la un targ de joburi si ( sper ca ai macar 20 + ) te dai angajator si vorbesti cu cei de acolo.
Sa vezi fite si pregatire reala au ( nu foi de hartie si diplome ) si ce salarii vor la prima angajare.
Aia e realitatea.
Si e trista...

La economic povestea e lunga.
Doar ca idee : stii ce procente de profit isi pun firmele din comercial ?
toti vor sa se imbogateasca ( muncind daca se poate cat mai putin ) in 1-2 ani / vila, masini, bani multi
asta nu se poate corect si legal.

Stiu ca vedem exemple mereu in strada exact asa - a mers, mai merge dar nu o sa mai mearga mult.
Si atunci cine stie o sa mearga mai departe - smenarii o sa fie terminati.

mai vorbim :)

Member
Jul 20 2011 07:51am
Quote (FLOKING24 @ 20 Jul 2011 11:44)

La economic povestea e lunga.
Doar ca idee : stii ce procente de profit isi pun firmele din comercial ?
toti vor sa se imbogateasca ( muncind daca se poate cat mai putin ) in 1-2 ani / vila, masini, bani multi
asta nu se poate corect si legal.

Nu inteleg partea cu Bold, daca vrei sa explici, te rog.

Da, s-au facut averi care in alte tari se fac in 3-4 generatii daca nu mai mult, din fonduri europene si bani care trebuiau sa ajunga in alte locuri.

Mi-a placut averea de bun simt a guvernatorului BNR - Mugur Isarescu - cel mai destept om din stat:
http://www.econtext.ro/dosar--2/analiza/exclusiv-mugur-isarescu-are-o-avere-de-aproape-1100000-de-euro.html

Lasand la o parte evaluarea mai putin corecta, pot sa spun ca da, asta inseamna sa ai bun simt.
Member
Gold: 10,194.00
Jul 20 2011 08:17pm
FLOKING, cred ca n-ai aflat ca "oficial" zice-se ca niste pustani fortzosi le-au furat :rofl:
Si da, ai dreptate, dar trebuie sa inveti singur si sa faci fata si cretinismelor din invatamantul romanesc..
Oricum.. apocalipsa e aproape.. apocalipsa oamenilor.. adica ne cam luam adio de la viata. Deja s-a ajuns prea departe.. vezi tot felul de schimbari climatice, de fenomene naturale nemaivazute, de crize..
Omenirii (nu planetei) ii dau maximum 5 ani de vietzuire.. si nu va fi simpla deloc.

This post was edited by Ombladon on Jul 20 2011 08:20pm
Go Back To Romanian Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll