d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Romania Basarabia "moldova"? > Ce Parere Ai Despre O Posibila Uniune?
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 85.00
Jun 17 2011 01:37am
Quote (the_rest @ Jun 16 2011 07:36pm)
io am intrat pe mIRC pe canalu #moldova si erau numa in romana, dar cateodata destul de rar scriau si in rusa. Presupun ca sunt si dinastia care vorbesc mai mult rusa, dar nu cred ca-i posibil sa isi lase ei limba stramoseasca de la Stefan cel Mare

Persoana cu care am avut eu contact o uitase de mult :rofl:
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 17 2011 04:03am
Quote (rams4aleks @ 17 Jun 2011 10:37)
Persoana cu care am avut eu contact o uitase de mult :rofl:

very sad. la fel ca romanii aia din ungaria, nu mai stiu romana deloc numa limba aia naspa ma-nerveaza cand aud maghiara ii cea mai naspa limba ... si wtf romanii din republica moldova cum au ajuns ei la limba rusa ce trist dar adevarat, nu s-a facut in scoli si rusificare etc dar dupa 1990 a continuat rusificarea.

si toata vina a a presedintelui moldovei, e fost general in armata rusa, si-a tradat poporu si limba pentru rusia. dar moldovenii tot de la prostie li se trage, am vazut odata la televizor cand erau alegeri in moldova: mergea unu pe strada cu steagu romaniei si striga: traiasca romania! dar il intreaba reporteru: cu cine votezi? cu generalu rus, da-l dreq ca am si uitat cum il cheama. oare cum il cheama ?
Member
Jun 17 2011 05:24am
Noi avem Romani in Romania care vorbesc limba maghiara :rof
Si sunt in unele zone unde vorbesc si rusa ;)
Member
Gold: 287.00
Jun 17 2011 06:13am
Quote (rams4aleks @ 17 Jun 2011 12:24)
Noi avem Romani in Romania care vorbesc limba maghiara :rof
Si sunt in unele zone unde vorbesc si rusa ;)

da mi sa intamplat si mie.. am fost in excursie acum mai multi ani.. am intrat intr'un magazin si nu mai stiu ce mi'am cumparat.. si aia nush ce mia zis pe ungureste.. si o intreb.. tanti esti romanca? si imi zice ca da.. si o intreb tanti da dc nu vorbiti romaneste.. si imi raspunde ca.. pai de ce sa vorbesc romaneste :blink:
Member
Jun 17 2011 07:18am
Quote (leXu @ Jun 17 2011 12:13pm)
da mi sa intamplat si mie.. am fost in excursie acum mai multi ani.. am intrat intr'un magazin si nu mai stiu ce mi'am cumparat.. si aia nush ce mia zis pe ungureste.. si o intreb.. tanti esti romanca? si imi zice ca da.. si o intreb tanti da dc nu vorbiti romaneste.. si imi raspunde ca.. pai de ce sa vorbesc romaneste  :blink:

Mai precis in Miercurea Ciuc ...Acolo se vorbeste ungureste. Ma refer la orash si multe din comunele care sunt in jurul lui: Odorheiu secuiesc,Targu mures,Hoghiz,Targu secuiesc. Astea sunt unele din sonele tari unde se vorbeste ungureste..
La fel ca si tine .Am ramas uimit .In propria mea tara si sa nu auzi limba romana <_<
Member
Gold: 10,650.29
Jun 17 2011 10:12am
Moldovenii vorbesc doua limbi pentru un singur motiv, mai exact:
- Cand Romania face ceva, toti sunt rusi -> vorbesc rusă.
- Cand Rusia face ceva, toti sunt romani -> vorbesc romana.

Futu-i în gură!

Plus ca urasc moldovencele, sunt cele mai jegoase şi cele mai încrezute şi cele mai curve femei ever.
În Rusia, in 197x o femeie costa cat o sticla de vodka.

Cand le văd, pe moldovence, tunse cu tunsoarea aia specifică, 2 cu maşina în părţi şi sus din foarfecă şi cu permanent dăla, imi vine să le tund. Le vedeti peste tot, n-aveţi cum să nu le ştiţi. 80% din femeile peste 40 de ani se tund asa. Tata le zice pulă cu cercei.
Le mai aud în mijloacele de transport vorbind moldoveneste după ce au plecat jde mii de ani d'acolo, ele inca vorbesc asa, căcam-aş în limba lor.

This post was edited by Rizwan on Jun 17 2011 10:15am
Member
Gold: 287.00
Jun 17 2011 10:51am
Quote (Rizwan @ 17 Jun 2011 17:12)

Futu-i în gură!

Plus ca urasc moldovencele, sunt cele mai jegoase şi cele mai încrezute şi cele mai curve femei ever.

Cand le văd, pe moldovence, tunse cu tunsoarea aia specifică, 2 cu maşina în părţi şi sus din foarfecă şi cu permanent dăla, imi vine să le tund. Le vedeti peste tot, n-aveţi cum să nu le ştiţi. 80% din femeile peste 40 de ani se tund asa. Tata le zice pulă cu cercei.
Le mai aud în mijloacele de transport vorbind moldoveneste după ce au plecat jde mii de ani d'acolo, ele inca vorbesc asa, căcam-aş în limba lor.

si eu sunt in spania de 5 ani dar asta nu inseamna ca tre sa vb numai spaniola.. sau sa nu vorbesc romana .. mi sa zis si cand am venit aici ca spaniolii sunt cei mai intelegatori si cei mai pasivi in privinta strainilor.. nu ii deranjeaza, nu ii intereseaza ce vorbesti, ce limba vorbesti.. nu ii intereseaza daca esti tuns ca o pula cu cercei sau ca un cercel cu pula..
Member
Gold: 10,194.00
Jun 19 2011 12:36pm
The rest iesi afara pe Dambovita(pe canalul ei si baga graffiti nou ca ala s-a cam spalacit. Poate scapam de nostalgiile Romaniei Mari si retarde.. Lasa asa, mica si varza.. iti mai trebuie si moldovenii pe cap, ca altfel nu te simti bine in baie, ca nu e Basarabia pamant romanesc. Hai siktir.

P.S. Therest se crede noul Tolomac. Pardon, tolontan si alte specimene. D'aia nu poate el sa doarma noaptea ca nu mai stiu romana aia plecati in ungaria.. Prietene, ca sa nu iti zic altfel, sunt multi romani care nu stiu sa "vorveste corect" romaneste.. Asa ca dizerteaza si imprumuta o lama.. de buldozer.

This post was edited by Ombladon on Jun 19 2011 12:39pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 19 2011 02:23pm
Quote (Ombladon @ 19 Jun 2011 21:36)
The rest iesi afara pe Dambovita(pe canalul ei si baga graffiti nou ca ala s-a cam spalacit. Poate scapam de  nostalgiile Romaniei Mari si retarde.. Lasa asa, mica si varza.. iti mai trebuie si moldovenii pe cap, ca altfel nu te simti bine in baie, ca nu e Basarabia pamant romanesc. Hai siktir.

P.S. Therest se crede noul Tolomac. Pardon, tolontan si alte specimene. D'aia nu poate el sa doarma noaptea ca nu mai stiu romana aia plecati in ungaria.. Prietene, ca sa nu iti zic altfel, sunt multi romani care nu stiu sa "vorveste corect" romaneste.. Asa ca dizerteaza si imprumuta o lama.. de buldozer.

I lol-ed. get a real life, loser.
Member
Jun 19 2011 02:56pm
Quote (Rizwan @ Jun 17 2011 04:12pm)

Futu-i în gură!

Nu te pot contrazice in nici un fel ... Ai PERFECTA dreptate..
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll