d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Jsp Incepe Sa Arate Bine
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 30 2011 08:49am
Quote (napsterz0r @ Apr 30 2011 04:38pm)
Soulbound / Bind to acc e deja la modul @ blizzard deci te poti astepta la asta. Defapt chiar sa speram!

da fraila chiar sa speram sa fie lumea nevoita sa cumpere iteme de pe shopurile lor

wow
Member
Gold: 20,791.15
Apr 30 2011 08:52am
Quote (LincolnHawk @ 30 Apr 2011 15:49)
da fraila chiar sa speram sa fie lumea nevoita sa cumpere iteme de pe shopurile lor

wow

Dc te bucuri atat? Ala na jucat in viata lui pe Europa, majoratatea care au legaturi cu siteurile inca is fac datoria fara nici o problema!!! Deci probabil lockul a fost dat pt alte motive.
Member
Apr 30 2011 08:56am
Quote (napsterz0r @ Apr 30 2011 04:52pm)
Dc te bucuri atat? Ala na jucat in viata lui pe Europa, majoratatea care au legaturi cu siteurile inca is fac datoria fara nici o problema!!! Deci probabil lockul a fost dat pt alte motive.

:) eram sigur plm oricum vindea fg asta stiu 100%

iar despre faza cu iteme care nu le poti da la trade lol... mi se pare o ineptie

This post was edited by LincolnHawk on Apr 30 2011 08:57am
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Apr 30 2011 09:42am
Quote (LincolnHawk @ Apr 30 2011 04:56pm)
:) eram sigur plm oricum vindea fg asta stiu 100%

iar despre faza cu iteme care nu le poti da la trade lol... mi se pare o ineptie

unii zic ca e singura sansa sa inchida magazinele astea si sa nu distruga d3 dar mie mii se pare o mare prostie
Member
Apr 30 2011 09:54am
Quote (TheElderGod @ Apr 30 2011 05:42pm)
unii zic ca e singura sansa sa inchida magazinele astea si sa nu distruga d3 dar mie mii se pare o mare prostie

ce ai zice de o lege asupra itemelor virtuale?
Member
Apr 30 2011 10:30am
Quote (TheElderGod @ 30 Apr 2011 16:42)

Dc? vrei sa fi cool? sa ai iteme? sa suferi in "trophy room" , atunci munceste frate pentru ele , dute batel pe baal , mephisto si te imbraci. Defapt ce va roade la soulbond este faptul ca nu veti avea timp de hard gaming dar , de asta exista casual gaming.. enjoy the game , bucurate cand gasesti o casca , sufera cand gasesti cel mai tare inel pentru ca atunci iti permiti.

ps> Nu ma intelege gresit, am profitat la greu de pe urma la d2, dar n-am avut niciodata parte de sadisfactie pentru ca toate itemele/ trofee care le-am detinut ( si am avut/am ceva pe colo) au fost cumparate dp jsp sau gasite cu nenea botuleanu!Bineinteles aici vorbesc doar din perspectiva mea dar, cand ai pretenti ca boti / duperi sa dispara ca tu sa-ti poti cumpara itemele de pe jsp e ..............
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Apr 30 2011 10:35am
eu zic ca nu ma cunosti inca destul de bine :) nu am suferit niciodata si ce am avut am donat ...

e/: dar sa raspund la faza cu bound item, in primul rand nu vreau din cauza ca o sa ma oblige sa joc mai mult si o sa ma faca sa imi pierd mai mult din timpul meu liber ca sa ma joc , iau eu unu am trecut de faza a pierde ore in sir sa fac level sau sa caut iteme .. si in nici un caz nu vreau sa ma enervez cu d3 ... o sa vreau sa il incerc nu sa ma disper ca sa il termin

Quote (LincolnHawk @ Apr 30 2011 06:38pm)
tu da bro  :wub: pe tine toti te iubesc (non gay ofc)

cat despre mura.. ce sa zic... cei care o sa joace d3 o sa fie dependenti de shopuri :) pt la 2 shopuri sunt 100% legale (cele de iteme ma refer) ale baietilor de la blizzard

o sa vezi cum altii care or sa dea sute poate chiar mii de $$ or sa aiba super mega iteme iau tu degetu mare in gura :)

:love:

This post was edited by TheElderGod on Apr 30 2011 10:40am
Member
Apr 30 2011 10:38am
Quote (TheElderGod @ Apr 30 2011 06:35pm)
eu zic ca nu ma cunosti inca destul de bine :) nu am suferit niciodata si ce am avut am donat ...

tu da bro :wub: pe tine toti te iubesc (non gay ofc)

cat despre mura.. ce sa zic... cei care o sa joace d3 o sa fie dependenti de shopuri :) pt la 2 shopuri sunt 100% legale (cele de iteme ma refer) ale baietilor de la blizzard

o sa vezi cum altii care or sa dea sute poate chiar mii de $$ or sa aiba super mega iteme iau tu degetu mare in gura :)
Member
Apr 30 2011 11:17am
Quote (TheElderGod @ 30 Apr 2011 17:35)

e/: dar sa raspund la faza cu bound item, in primul rand nu vreau din cauza ca o sa ma oblige sa joc mai mult si o sa ma faca sa imi pierd mai mult din timpul meu liber ca sa ma joc , iau eu unu am trecut de faza a pierde ore in sir sa fac level sau sa caut iteme .. si in nici un caz nu vreau sa ma enervez cu d3 ... o sa vreau sa il incerc nu sa ma disper ca sa il termin

:love:

Era un random reply, in mare parte aveam impresia ca i-am dat lu` Iulian.Probabil nai jucat wow sa vezi carei chestia cu soulbond dar , daca vei juca o sa vezi de ce e asa ciumeg.Ce bine ar fi daca toate jocurile ar avea aceasi trade sistem ca d2,dai fg iti imbraci caracterul , termini contentul si apoi vi pe jsp si suferi cat de mare e cucu tau pentru ca tras altu pentru tine ))) ( again... vorbesc despre un lucru universal)

Quote (LincolnHawk @ 30 Apr 2011 17:38)
tu da bro  :wub: pe tine toti te iubesc (non gay ofc)

Every game got a looser category aswell...you cant win everytime! Deja cunosc situatia dar , aici nu intelegi.. diablo2 va muri , nu va mai fi chestia universala Enigma / Hammer/ level 99/ !

ex: In wow sansa sa ai mega iteme este aprope nulla! dc? pentru ca mereu apar altele mai bune , alea vechi devin 'useless' , levelul nu se reseteaza, deci nu incepi de la zero la fiecare patch.

ps> teg-ule , faza cu no lifer and waste of time sa devi cine stie ce gozi gozi e doar pt aia care vor sa termine jocul (edited> sau sa zicem se aplica celor care spera sa termine jocul), daca te joci d2 / wow sa termini jocul iti sugerez sa incerci mario , pentru ca primele 2 exemple nu le vei termina niciodata.. mereu e ceva care lipseste , mereu e ceva de imbunatatit.

Ps2> Asta a fost ultimul reply in acest topic , deoarece am impresia ca anumite persoane au luato personal , ceea ce am zis e doar o chestie universala vazuto prin ochii mei.

This post was edited by napsterz0r on Apr 30 2011 11:20am
Member
Apr 30 2011 11:20am
Quote (napsterz0r @ Apr 30 2011 07:17pm)
Era un random reply, in mare parte aveam impresia ca i-am dat lu` Iulian.Probabil nai jucat wow sa vezi carei chestia cu soulbond dar , daca vei juca o sa vezi de ce e asa ciumeg.Ce bine ar fi daca toate jocurile ar avea aceasi trade sistem ca d2,dai fg iti imbraci caracterul , termini contentul si apoi vi pe jsp si suferi cat de mare e cucu tau pentru ca tras altu pentru tine ))) ( again... vorbesc despre un lucru universal)

Every game got a looser category aswell...you cant win everytime! Deja cunosc situatia dar , aici nu intelegi.. diablo2 va muri , nu va mai fi chestia universala Enigma / Hammer/ level 99/ !

ex: In wow sansa sa ai mega iteme este aprope nulla! dc? pentru ca mereu apar altele mai bune , alea vechi devin 'useless' , levelul nu se reseteaza deci nu incepi de la zero la fiecare patch , doar poate se mareste max level cap s.a.m.d.

ps> teg-ule , faza cu no lifer and waste of time sa devi cine stie ce gozi gozi e doar pt aia care vor sa termine jocul, daca te joci d2 / wow sa termini jocul iti sugerez sa incerci mario , pentru ca primele 2 exemple nu le vei termina niciodata.. mereu e ceva care lipseste , mereu e ceva de imbunatatit.

Ps2> Asta a fost ultimul reply in acest topic , deoarece am impresia ca anumite persoane au luato personal , ceea ce am zis e doar o chestie universala vazuto prin ochii mei.

dinpotriva... chiar daca replicile par dure aveam de invatat fiecare din experienta celuilalt
Go Back To Romanian Topic List
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll