Quote (TheElderGod @ 30 Apr 2011 17:35)
eu zic ca nu ma cunosti inca destul de bine

nu am suferit niciodata si ce am avut am donat ...
e/: dar sa raspund la faza cu bound item, in primul rand nu vreau din cauza ca o sa ma oblige sa joc mai mult si o sa ma faca sa imi pierd mai mult din timpul meu liber ca sa ma joc , iau eu unu am trecut de faza a pierde ore in sir sa fac level sau sa caut iteme .. si in nici un caz nu vreau sa ma enervez cu d3 ... o sa vreau sa il incerc nu sa ma disper ca sa il termin

Era un random reply, in mare parte aveam impresia ca i-am dat lu` Iulian.Probabil nai jucat wow sa vezi carei chestia cu soulbond dar , daca vei juca o sa vezi de ce e asa ciumeg.Ce bine ar fi daca toate jocurile ar avea aceasi trade sistem ca d2,dai fg iti imbraci caracterul , termini contentul si apoi vi pe jsp si suferi cat de mare e cucu tau pentru ca tras altu pentru tine ))) ( again... vorbesc despre un lucru universal)
Quote (LincolnHawk @ 30 Apr 2011 17:38)
tu da bro

pe tine toti te iubesc (non gay ofc)
cat despre mura.. ce sa zic... cei care o sa joace d3 o sa fie dependenti de shopuri

pt la 2 shopuri sunt 100% legale (cele de iteme ma refer) ale baietilor de la blizzard
o sa vezi cum altii care or sa dea sute poate chiar mii de $$ or sa aiba super mega iteme iau tu degetu mare in gura 
Every game got a looser category aswell...you cant win everytime! Deja cunosc situatia dar , aici nu intelegi.. diablo2 va muri , nu va mai fi chestia universala Enigma / Hammer/ level 99/ !
ex: In wow sansa sa ai mega iteme este aprope nulla! dc? pentru ca mereu apar altele mai bune , alea vechi devin 'useless' , levelul nu se reseteaza, deci nu incepi de la zero la fiecare patch.
ps> teg-ule , faza cu no lifer and waste of time sa devi cine stie ce gozi gozi e doar pt aia care vor sa termine jocul (edited> sau sa zicem se aplica celor care
spera sa termine jocul), daca te joci d2 / wow sa termini jocul iti sugerez sa incerci mario , pentru ca primele 2 exemple nu le vei termina niciodata.. mereu e ceva care lipseste , mereu e ceva de imbunatatit.
Ps2> Asta a fost ultimul reply in acest topic , deoarece am impresia ca anumite persoane au luato personal , ceea ce am zis e doar o chestie universala vazuto prin ochii mei.
This post was edited by napsterz0r on Apr 30 2011 11:20am