d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Prea Multe > Perfect Exile
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 350.00
Sep 7 2010 03:38am
[QUOTE=pta_liviu,6 Sep 2010 23:20]esti zob bro asa ca cilll.....[/QUOTE

daca tot ai vb pe topicu' meu macar da-ti cu parerea despre ce se intampla.nu ma cunosti sa vb asa.oare toti care sunt pe d2jsp din 2010 sunt asa de prosti...ma refer si la cei straini si la compatrioti
Member
Gold: 2,001.95
Sep 15 2010 02:06pm
Quote (the_rest @ Sep 6 2010 09:19pm)
platesc site-urile care baga si botzii ! si platesc si ai care vor sa fie cei mai jmecheri, bogatani care nu le pasa de dolari !

am vazut atunci cand era inceputu de ladder, ca tot cadeau jocurile din cauza la programele de roll-back. Am dat si io search la program dinala, pe site-uri de torrente ... si chiar s-a gasit programu ala ! si zicea la comments o povestire faina despre blizard, ca ii doare-n curu lor gras de bugu ala, ca aia vor numa sa faca bani buni din vanzarea de hack-uri proprii, etc etc.

si wtf am vazut chiar la inceput cand era mania cu hybrid runewords, cica 500$ un beast/grief ba perf pe ladder. era unu pe forums care se lauda ce are, si a postat screenshoturi si mai multe rws hibride (hibrid enigma/bone, grief/doom, dragon/ancients pledge, etc). si tipu zicea ca le-a cumparat cu 500$ bucata de la ceva item shop, cu link la item shop unde se gaseau la pretu ala. apoi ala si-a luat mai multe ... sunt oameni bogati care joaca diablo2, si ii doare-n cot ca dau cateva mii de dolari pe iteme, ei is milionari wtf, si daca ii sa dea inca 500$ pe un program de dupe crezi ca nu dau ?!

ai dreptate pe lanaga aia sunt copii de bani gata care dau bani in stanga si dreapta vor totu dea gata
si mie a vrut unu sa-mi vand program de dupat pe 400 euro
i-am zis nu mersii eu vreau sa ma joc nu sa pierd timpu sa dupez pt niste fgs e un joc nu ai nimica teoretic
fun nenica asta e joc
play it untill d3 release
Go Back To Romanian Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll