d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Banc :) > Poate Il Stiti Dar Mie Mi Se Pare Tare
Prev1234531Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4,477.69
Aug 18 2010 05:05am
:rofl: :rofl: bun bun, mai zi
Member
Gold: 10,650.29
Aug 18 2010 10:40am
Quote (bitza @ 18 Aug 2010 13:21)
Soțul și soția servesc masa. Deodată, ușa e trântită de perete și patru securiști dau buzna. Se reped la soț și, spre disperarea soției, îl iau pe sus și-l urcă într-o mașină neagră. Trec zile, trec săptămâni și omul nu mai apare acasă. Disperată, soția reușește să obțină o audiență.
- Vai, ne pare rău, dar soțul dvs. a murit de pneumonie.
- Nu se poate, spune plângănd soția, soțul meu nu era bolnav când l-ați arestat, cum se poate să fi făcut pneumonie?
- Ei, doamnă, a încercat să fugă, a alergat, și știți cum este, el transpirat, glontele rece…

hahhahaha :))))))))))
Member
Gold: 287.00
Aug 18 2010 11:05am
Quote (bitza @ 18 Aug 2010 11:21)
Soțul și soția servesc masa. Deodată, ușa e trântită de perete și patru securiști dau buzna. Se reped la soț și, spre disperarea soției, îl iau pe sus și-l urcă într-o mașină neagră. Trec zile, trec săptămâni și omul nu mai apare acasă. Disperată, soția reușește să obțină o audiență.
- Vai, ne pare rău, dar soțul dvs. a murit de pneumonie.
- Nu se poate, spune plângănd soția, soțul meu nu era bolnav când l-ați arestat, cum se poate să fi făcut pneumonie?
- Ei, doamnă, a încercat să fugă, a alergat, și știți cum este, el transpirat, glontele rece…

asta da :))
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 18 2010 11:29am
S.U.A. Statul Montana. Iarna. Undeva in munti, pe o sosea ruleaza un camion urmat la mica distanta de o masina de lux.
La un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si striga soferului din camion:
- Hei, sunt blonda Julie, vezi ca-ti cade marfa din camion in spate.
Soferul nimic.
Se repeta faza de cateva ori, cu acelasi rezultat.
La un moment dat, camionul trage pe dreapta la un fast food.
Blonda Julie, vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, merge direct la tip:
- Auzi, sunt blonda Julie si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul ?
- Sunt John, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, imprastiu sare pe drum.
Member
Gold: 1.39
Aug 18 2010 11:49am
Quote (the_rest @ Aug 18 2010 07:29pm)
S.U.A. Statul Montana. Iarna. Undeva in munti, pe o sosea ruleaza un camion urmat la mica distanta de o masina de lux.
La un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si striga soferului din camion:
Soferul nimic.
Blonda Julie, vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, merge direct la tip:
- Auzi, sunt blonda Julie si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul ?
- Sunt John, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, imprastiu sare pe drum.

doamne looool :))
Member
Gold: 10,650.29
Aug 18 2010 12:00pm
Quote (the_rest @ 18 Aug 2010 20:29)
Soferul nimic.

:))))))
Member
Gold: 20.00
Aug 18 2010 12:57pm
Quote (the_rest @ Aug 18 2010 07:29pm)
Soferul nimic.

asta-i tare :lol:
Member
Gold: 2,131.60
Aug 19 2010 06:04am
rofl.. am ras cu lacrimi mai :))=))) :rofl:
Member
Gold: 8.43
Aug 19 2010 06:06am
Un poliţist în faţa unui dozator, cu un zâmbet larg de satisfacţie, băga moneda, lua cafeaua, băga moneda, lua cafeaua… până când o doamnă cu o vârstă onorabilă ce stătea la coada destul de lungă care se facuse în spatele lui, îl apostrofă:
− Dar bine, domnule, vrem să bem şi noi cafeaua de dimineaţă…
La care gaborul, vădit iritat:
− Ce-i babo, ţi-e ciudă că câştig?
Member
Gold: 2,131.60
Aug 19 2010 06:10am
Quote (mmc01 @ Aug 19 2010 02:06pm)
Un poliţist în faţa unui dozator, cu un zâmbet larg de satisfacţie, băga moneda, lua cafeaua, băga moneda, lua cafeaua… până când o doamnă cu o vârstă onorabilă ce stătea la coada destul de lungă care se facuse în spatele lui, îl apostrofă:
− Dar bine, domnule, vrem să bem şi noi cafeaua de dimineaţă…
La care gaborul, vădit iritat:
− Ce-i babo, ţi-e ciudă că câştig?

:rofl: :rofl: :rofl: OMFG :rofl: :rofl: :rofl:
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234531Next
Closed New Topic New Poll