Quote (noghri @ Jul 20 2010 09:58pm)
daca vorbesti frumos, primesti lamuriri politicoase. but then again, internetul nu e locul.ramai cu parerea ta

de vazut, am vazut la fata locului. momentan sunt in state, si au bagat pre-order la diablo si la best-buy si la game-stop, 2 lanturi de magazine destul de cunoscute in toate statele. am avut aceeasi curiozitate, cum de au bagat pre-order de pe acum...si mi-au zis ca "zvonurile" venite de sus ar presupune lansare in decembrie...sau cel mai probabil prin primavara lui 2011. uite, de curiozitate o sa ma duc azi sa imi iau pre-orderul si ii trag o poza aici ca sa nu fie dubii.
ps: tot @ mayhem, referitor la starcraft 2, e cat se poate de terminat, si lansarea aici are loc pe 27 iulie. deja toate magazinele au sold out la pre-orders si se lasa cu corturi in fata magazinelor in noaptea dinainte probabil.
Nu contest lansarea Starcraft 2. Insa niciodata o firma normala nu va lansa o pleiada de jocuri diferite in scurt timp.
Quote (mmc01 @ Jul 20 2010 10:10pm)
Preorderul nu inseamna neaparat ca urmeaza o lansare apropiata a jocului, practic e o strategie de marketing, magazinul in cauza baga preorder pentru a lua niste bani in avans de care se foloseste pe parcurs. De exemplu Cataclysm (al treilea expansion pentru World of Warcraft) a fost anuntat oficial undeva prin August anul trecut, preorderul a inceput sa apara undeva prin septembrie-octombrie acelasi an, iar jocul va aparea pe piata anul asta prin Noiembrie (inca nu e oficial, dar asa se presupune).
Ditto.
Parerea mea, D3, cel devreme decembrie 2011.