d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Maine Plec La Greci Xd
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,034.21
Jul 3 2010 02:08am
la fel s-a intamplat si la mine cand am baut prima si singura oara. culmea e ca inainte de aia am incercat o bautura din kumquat care era si aia proasta, dar nu asa de proasta. iar dupa imediat am bagat ouzo. chiar ca era sa-l dau afara instant. bine ca am avut niste bacardi langa si am dat instant sa se duca gustul.

trebuie sa fi mancat tzatziki, oricum ala e sos care nu se mananca singur, dar mai mult ca sigur era in componenta altor mancaruri.

in principiu la greci poti sa te plangi de multe, dar niciodata ca mancarea este proasta. nu de alta dar asta e motivul pt care marea majoritate a grecilor sunt supraponderali :D
Member
Gold: 0.55
Jul 3 2010 03:13am
Quote (MrDjBthu @ 3 Jul 2010 09:08)
1. ouzu ala este o porcarie, nu stiu cum cineva ar putea sa bea asa ceva.
2. in vama nu ar fi trebuit sa stai mai mult de 5 minute cat zambeai la nenea vames cand se uita la tine si la moaca de pe buletin si pa pa pa, hai ca m-ai plictisit.
3. naspa partea cu accidentele, pana la ferry de thasos mai mult de 12 ore nu trebuia sa fi facut. daca ati mers pe sofia a fost teapa, trebuia sa mergeti direct in jos de la giurgiu pe la veliko tarnavo si stara zagora si sa iesiti pe la svilengrad acolo la granita dintre bulgari, greci si turci, iar dupa mergeati prin nordul greciei pe autostrada. am facut eu drumul pana acolo la granita aia si a durat cam 7 ore, ceva in genu si cu niste peripetii pe drum, iar de acolo pana la kavala mai faceai 3 ore. iar pe deasupra evitai si conflictul de la granita.

oricum e bine ca te-ai distrat, macar 3 zile :P

1 la mana , am mers cu 2 masini , una din ele era o duba , nu am mers mai mult de 90 km/h

2 la mana , cartusele erau pe scaunu din fata .... nu a avut ala ce sa mai faca ... s'a si tiganit cu vamesu .. si daia am stat atat

si sa mor eu , bau uzo dola 24/7 ... e prea bun :) ... nu stiu de ce nu va place :)

This post was edited by alexcata2004 on Jul 3 2010 03:15am
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Jul 3 2010 04:08am
Quote (alexcata2004 @ Jul 3 2010 11:13am)
1 la mana , am mers cu 2 masini , una din ele era o duba , nu am mers mai mult de 90 km/h

2 la mana , cartusele erau pe scaunu din fata .... nu a avut ala ce sa mai faca ... s'a si tiganit cu vamesu .. si daia am stat atat

si sa mor eu , bau uzo dola 24/7 ... e prea bun :) ... nu stiu de ce nu va place :)

=)))
Member
Gold: 5,104.00
Jul 3 2010 04:23am
Quote (MrDjBthu @ 3 Jul 2010 10:08)
la fel s-a intamplat si la mine cand am baut prima si singura oara. culmea e ca inainte de aia am incercat o bautura din kumquat care era si aia proasta, dar nu asa de proasta. iar dupa imediat am bagat ouzo. chiar ca era sa-l dau afara instant. bine ca am avut niste bacardi langa si am dat instant sa se duca gustul.

trebuie sa fi mancat tzatziki, oricum ala e sos care nu se mananca singur, dar mai mult ca sigur era in componenta altor mancaruri.

in principiu la greci poti sa te plangi de multe, dar niciodata ca mancarea este proasta. nu de alta dar asta e motivul pt care marea majoritate a grecilor sunt supraponderali :D

*cough.
Hai sa bem apa plata cu lamaie, ca curvele. Lasa bacardi-u`, ca`i pentru aia mai (ne)ciopliti. Si tzatziki nu se mananca sigur singur ?
Member
Gold: 1,034.21
Jul 3 2010 04:32am
Quote (B4al @ 3 Jul 2010 13:23)
*cough.
Hai sa bem apa plata cu lamaie, ca curvele. Lasa bacardi-u`, ca`i pentru aia mai (ne)ciopliti. Si tzatziki nu se mananca sigur singur ?

nu
Go Back To Romanian Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll