Quote (FLOKING24 @ 16 May 2010 11:26)
Poate incep un serial de topicuri...voi vedea in timp
Azi am vazut un spot publicitar Dr. Oetker
Poate l-ati vazut sau nu dar are un mesaj de genul :
Poti castiga mai multe premii printre care 2 excursii in ...Bulgaria ??
Ce nesimtire.
Folosesc cuvantul fara regrete.
Cum poti cere unui popor ( roman ) sa-ti cumpere produsele iar tu, cu banii castigati de la acest popor
sarac si amarat, sa oferi excursii in Bulgaria ??
Nu doresc sa discut Bulgaria acum dar...sunt lucruri de vazut si locuri de vizitat minunate in Romania.
Banii castigati aici, in Romania, sa fie trimisi sa sustina un turism in alta tara - e simpatic nu ?
Cand vinde in Austria Dr. Oetker sa ofere excursii in Romania - sa vedem ce o sa zica austriecii... cred ca i-ar rupe urechile

Sunt fapte, poate mici, dar care nu trebuie sa fie lasate asa.
Poate nu mai cumparam asa de mult Dr. Oetker si poate astfel invata ca nu trebuie sa-ti bati joc de cei de la care iei bani.
Si asa, poate in timp, mai inavta si altii cum sa se comporte cu cei de la care iau bani...

Nu ma uit la televizor -- mai ales la reclame. De-asta exista mai multe programe de vazut.
O firma alege destinatia si in fuctie de pret. Daca la noi nu se duc in excursie pentru ca ori au preturi mari ( tocmai pentru ca nu se duc multi), ori sunt conditii jalnice..ii trimit automat altundeva.
Da, stiu ca sunt destule locuri in care te poti duce si gratis, sau la preturi mici, dar firma e straina, suntem in UE si probabil cei care au facut campania nu s-au interesat destul despre excursii in Romania.
Cat despre produs in Romania si bani dusi in alta tara..ce zici despre romanii care se duc in strainatate si muncesc si vin acasa peste ani de zile sa traiasca bine ?
Am facut-o si noi, o fac si ei. Cam asta e uniunea, intercultura si economie.
Fara sa vrei, sunt alte produse de care ai nevoie si nu sunt produse neaparat in Romania.
Cand vinde in Austria, Dr.Oetker nu-i trateaza pe austrieci ca pe romani. Tu singur ai zis ca suntem un popor sarac si amarat.
Poate nu mai cumparam..desi nu cred, pentru ca strainul e obisnuit sa aduca cateva locuri de munca, sa dea afara pe cine nu-i convine ca nu e productiv, si suntem acelasi popor sarac si amarat.
Mai vorbea cineva de chimicale..stati linistiti ca si produsele romanesti au destule chimicale.
This post was edited by Alexandru on May 24 2010 09:58am