Quote (davidthebest @ Apr 27 2010 05:28pm)
da cine plm e mandru de tara asta si sa imi zica si de ce ?
toata lumea fura si inseala da voi marii patrioti sunteti mandrii
mergeti ma in plm de aici
pe scurt...tara asta are multe BOGATII...nu va dati seama ca asta defapt este cea mai bogata tara avand sfarsitul Carpatilor si sfarsitul Dunarii? romanii ar putea fi putred de bogati daca ar sti cum..cat despre tigani...nu suntem chiar toti..pacat este ca romii..care sunt tot un fel de romani...ne fac de rahat prin toata lumea..de ce?..hmm...pai..se duc in Italia , Franta , etc etc si incep sa fure si multe altele...si noi , romanii , de aceea ii marginalizam...de exemplu Romanian forum..de ce nu poate fi civilizat? de ce mereu trebuie sa existe "bagamias , scoteamias , fu**** , sugi ****" ?
daca nu s'ar mai comite infractiuni , omoruri , furturi etc...poate romania ar fi un loc mai bun...am 14 ani si stiu ce inseamna un furt...pentru ca am trecut prin asa ceva si este fff neplacut...dar nu asta conteaza...
si cei care ziceti ca TOTI suntem tigani...va inselati...dupa parerea mea tigani sunt cei care FURA , OMOARA , si..injura mereu...
am o rugaminte la toti romanii de pe D2Jsp...puteti macar va rog..sa facem un test..in care o saptamana sau doua...sa nu se mai injure nimeni pe aici?
sa nu mai auzim injuraturi intre kelzo si nu stiu cine...sa nu mai fie amenintari...ce ziceti? puteti incerca?
sa vedem rezultatele...daca putem in timp schimba situatia pe jsp...cred ca in timp se va rezolva si in intreaga tara...
asta e doar parerea mea... sincer ... mi'as dori sa nu se mai injure nimeni aici niciodata...
respect ,
AlexSwat
/e: in loc sa lasam americanii si multi altii sa vina aici in Romania facand bani...eu cred ca daca nu am fi lenesi am putea face noi acei bani in loc sa ii faca ei...
This post was edited by AlexSwat on Apr 27 2010 01:27pm