Quote (the_rest @ Mar 27 2010 10:10pm)
io nu mai joc ladder. m-am gandit. io vreau sa petrec niste timp de calitate jucand diablo2, nu vreau sa joc ca disperatu dupa mf si sa fac leveluri si nu stiu ce. ala nu e joc ce e pe ladder, e prostie.
si de ce sa imi fac iara caractere noi ? ce e gresit la alea vechi ? si chiar daca e gresit ceva la alea vechi, acuma pot drege cu tokens.
asa ca io nu ma mai joc ladder, ca nu sunt snob. snobilor, jucati-va cum vreti pe rahatu vostru de ladder cu dropout gramada si dupes si preturi aiuristice!
doar pentru ca nu intelegi tu de ce jucam noi ladder, asta nu inseamna ca trebuie sa o arzi bou si ca o fetita de 5 ani care e suparata ca nu se joaca nimeni cu ea :). jucam ladder pentru simplu principiu ca la inceput de ladder in general e cel mai curat joc pe care il poti avea.fata de nonladder, unde vor fi prezente for ever and ever dupes-urile si preturile de rahat.unde cu 100 de fg daca vrei iti faci caracter cacator. nu te inteleg de ce esti singurul care urla pe aici ca e ladderul de cacat cand nimeni nu s-a plans de non-ladder. plm coaie, nu iti convine, lasa-ne pe noi asa, si ramai tu asa. avem cu totii caractere si nl si ladder.dar nu ne judeca.ca o arzi bou degeaba
This post was edited by noghri on Mar 27 2010 03:23pm