d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Bad Day For Socketing > Diablo 2
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 6 2010 07:19am
Quote (the_rest @ 6 Jan 2010 12:56)
io nu citesc ce abureli debitezi, plus ca ai aratat ca habar n-ai de ce ar face oamenii socketuri cu cubu.
daca vrei sa scrii atata ca un scriitor, pai fa-te scriitor ! ca am vazut odata la librarie carti scrise de iliescu, asa ca ai avea si tu sanse.

bai the rest...... de ceva timp m'am reapucat de d2.. jsp etc....

nu am vazut topic pe romania forum in care tu sa nu critici.. orice ar fi tu critici... dar tu ce .... esti ??

la topicuri de glume tu sari : a e vechi.. si etc etc..

nu poti sa stai in banca ta ?? cauti anturaj pe jsp ? vrei sa te dai mare cu ceva ? sincer nu te inteleg.... dar incepi sa'mi pari mai antipatic ca oricare altu de pe aici.

strabunica zicea: priveste gunoiul din okii tai apoi cel din okii celorlalti.....

Member
Jan 6 2010 08:40am
Quote (puyu @ 6 Jan 2010 16:19)
bai the rest...... de ceva timp m'am reapucat de d2.. jsp etc....

nu am vazut topic pe romania forum in care tu sa nu critici.. orice ar fi tu critici... dar tu ce .... esti ??

la topicuri de glume tu sari : a e vechi.. si etc etc..

nu poti sa stai in banca ta ?? cauti anturaj pe jsp ? vrei sa te dai mare cu ceva ?  sincer nu te inteleg.... dar incepi sa'mi pari mai antipatic ca oricare altu de pe aici.

strabunica zicea: priveste gunoiul din okii tai apoi  cel din okii celorlalti.....

nu inteleg ce spui. vorbesti despre ceva ce nu ma priveste. sau ti s-a inchipuit nu stiu ce. te deplang.

edit: aha, dupa vreo 10 minute, am inteles. esti unul dintre acei tipi care zic: uite la ala cum critica ! cam la fel ca negrii aia care zic: sa-l omoram pe porcu ala rasist de alb ! dar de fapt negrii sunt rasistii. la fel si tu, zici ca ce critic eu, cand de fapt tu te trezesti cu critica pe un biet amarat care face uz de democratie !

This post was edited by the_rest on Jan 6 2010 08:56am
Member
Jan 6 2010 09:40am
Quote (the_rest @ 6 Jan 2010 15:40)
nu inteleg ce spui. vorbesti despre ceva ce nu ma priveste. sau ti s-a inchipuit nu stiu ce. te deplang.

edit: aha, dupa vreo 10 minute, am inteles. esti unul dintre acei tipi care zic: uite la ala cum critica ! cam la fel ca negrii aia care zic: sa-l omoram pe porcu ala rasist de alb ! dar de fapt negrii sunt rasistii. la fel si tu, zici ca ce critic eu, cand de fapt tu te trezesti cu critica pe un biet amarat care face uz de democratie !

eu nu te'am criticat... eu am incercat sa-ti deschid ochii.. dar vad ca continui sa'i ai inchisi...
Member
Jan 6 2010 11:19am
Quote (puyu @ 6 Jan 2010 18:40)
eu nu te'am criticat... eu am incercat sa-ti deschid ochii.. dar vad ca continui sa'i ai inchisi...

du-te dreq de comunist. eu vreau sa am libertatea expresiei si a presei (adica internetu) , si un imputzit de comunist ca tine nu ma va impiedica !

This post was edited by the_rest on Jan 6 2010 11:21am
Member
Jan 6 2010 12:15pm
Quote (the_rest @ 6 Jan 2010 18:19)
du-te dreq de comunist. eu vreau sa am libertatea expresiei si a presei (adica internetu) , si un imputzit de comunist ca tine nu ma va impiedica !

observ ca stai cam prost cu nervi..

se pare ca ma cam joc cu ei :))

cam slab de caracter daca doar pt ca ti'am atras atentia ai inceput sa insulti ca pe camp :LOL

This post was edited by puyu on Jan 6 2010 12:15pm
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Jan 7 2010 01:11am
io creca va futeti in cur degeaba

e prima oara cand ii dau dreptate lui the_rest

daca lui ii place sa joace in timpul liber numai d2, lasati-l.

daca mie imi placea in timpul liber sa fac numai laba, si cineva ma critica ca nu am viata sociala il faceam albie de porci una doua.

stati voi cu vietile voastre super cool. se spune ca " the time you enjoyed wasting was not wasted " .

eu am pierdut in ultimele 6 luni cam 1,000 de ore si am castigat cam 600$. si totusi, cand cineva mi-a pus la indoiala deciziile, un random pe internet, mi-am aratat coltii. nu e treaba voastra, adunatura de randomi pe internet, sa il criticati pentru ca ii place d2.

sa nu imi aud vorbe.
Member
Warn: 20%
Jan 7 2010 04:25am
Quote (moralapapucului @ Jan 7 2010 07:11am)
io creca va futeti in cur degeaba

e prima oara cand ii dau dreptate lui the_rest

daca lui ii place sa joace in timpul liber numai d2, lasati-l.

daca mie imi placea in timpul liber sa fac numai laba, si cineva ma critica ca nu am viata sociala il faceam albie de porci una doua.

stati voi cu vietile voastre super cool. se spune ca  " the time you enjoyed wasting was not wasted " .

eu am pierdut in ultimele 6 luni cam 1,000 de ore si am castigat cam 600$. si totusi, cand cineva mi-a pus la indoiala deciziile, un random pe internet, mi-am aratat coltii. nu e treaba voastra, adunatura de randomi pe internet, sa il criticati pentru ca ii place d2.

sa nu imi aud vorbe.

Apr 25 1995 stay small kido

iti place sa o dai pe laba?:)) normal ca de abia ai descoperit-o , ti-a dat si sperma ,lichidul seminal ?:)))))))

This post was edited by kelz0 on Jan 7 2010 04:28am
Member
Warn: 20%
Jan 7 2010 04:29am
:rofl: @ all
Member
Jan 7 2010 07:08am
Quote (puyu @ 6 Jan 2010 21:15)
observ ca stai cam prost cu nervi..

se pare ca  ma cam joc cu ei :))

cam slab de caracter daca doar pt ca ti'am atras atentia ai inceput sa insulti  ca pe camp :LOL

doamne ce om, la ala ii pare bine ca 'se joaca cu nervii altuia'
ce lume pe d2jsp romanian ma, sa mor io, te cashi pe tine ! dar tipu asta chiar e dus cu pluta !
si cica sunt slab de caracter ca dau si io cate un coment de-an pixu (la care saracu puyu pune botu)
dar imi pare bine ca se simte insultat ca i-am spus comunist, poate altadata nu se trezeste sa puna lumea la 'stat in banca ta' si va evolua si el spre societatea democratica care are liber la exprimare.

This post was edited by the_rest on Jan 7 2010 07:10am
Member
Gold: 1.39
Jan 7 2010 08:14am
Quote (kelz0 @ Jan 7 2010 12:25pm)
Apr 25 1995 stay small kido

iti place sa o dai pe laba?:)) normal ca de abia ai descoperit-o , ti-a dat si sperma ,lichidul seminal ?:)))))))

duten cacat de lesinat
esti si tu un om mare , cu virgulele de rigoare.
dute in plm si u la curve sa nu mai ai atatea cosuri sau bube pe fata :/
ai facut 18 ani gata akm razi de toti mai mici -.-
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll