d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Avem Alegeri > Cu Cine Votati ?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Nov 22 2009 09:57am
dacs came from the tracs
Member
Gold: 5,104.00
Nov 22 2009 11:49am
Din varii motive nedigerabile public, n`am votat.

Da` ma amuza ideea propusa "votul tau conteaza"
Member
Gold: 1.39
Nov 22 2009 01:08pm
pisamas pe ei de idioti k au bagat alegerile alea knd era mr.bean :(
Member
Gold: 1,034.21
Nov 22 2009 01:27pm
NU CU BASE.
oricine altcineva in afara de base.
si in turu 1 si in turu 2 la fel, ca m-am saturat de base, de udrea, videanu, bercenu,blaga & gasca.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Nov 22 2009 01:57pm
Nici eu nu am votat aici si nici oficial.

Cu Basescu no way. poate ca tot el iese dar chiar nu a facut nimic. Geoana o fi prost dar are un aspect mult mai ridicat ca Base. Adica are un fizic mai demn de presedinte nu chior si alcolist ca Traian.
Bine inteles ca asta nu e motiv sa fie votat. Din cate am auzit pe la oameni de rang inalt cica Antonescu ar fi OK.

app de basescu> la alegeri vine si zice sa traiti bine. la un an dupa zice sa traiti iar la doi ani cica vine si zice : Mai traiti ?

asta o gluma mica citita in ziar. Si + Ce aspect dam noi ca tara cu un presedinte care arunca vb pe la presa de scandal precum : ''Sper sa nu aflu din presa de casatoria fetei mele.''

Si chiar cred ca merita o schimbare...

alegerile trecute le-a castigat cu tinerii, oare o sa dea iar lovitura de data asta??
Am vaz pe aici postat ca Basescu pt legalizarea Drogurilor.. e posibilsa aive mare influenta asupra tinerilor. dar asta nu e va face. cea ce probabil va face e sa lase consumatorul liber. adica daca fumeaza fumeaza si asta e . dar nu locuri publice, detinere pe strada etc.. Vrei sa fumezi acasa fumeaza frate. asata tot. asta nu inseamna ca le va legaliza.

in fine nu ca ar fi mare diferenta intre unu si altu. Toti sunt condusi de interesele din sapte. nici sa vrea vreunu sa faca ceva nu va putea.

This post was edited by puyu on Nov 22 2009 01:58pm
Member
Gold: 330.00
Nov 22 2009 02:19pm
un lucru demn de admirat la geoana a fost ca a avut grija de tatal lui pina in ultima clipa, mergea la el in fiecare zi la spital, fiindca era grav bolnav, oricit de ocupat ar fi fost...
dar mai stiu si de la cineva din sinaia ca el se poate "mindri" ca a dat in cap la mefin, cea mai tare fabrica de pompe de injectie din europa, cu patent bosh, veneau japonezii si canadienii la mefin pt comenzi, si nu puteau sa o scoata din schema pt ca la fabrica se cumparase patentul legal acum multi ani si tb mergea bine...
dar a venit cica o firma americana, paravan pt omu nostru, a cumparat tot si a avut grija ca in citeva luni sa puna totul nu pe roate, ci pe butuci, ca sa nu se mai ingrijoreze cei de afara de concurenta...si acuma, bucuria nebunilor, dupa ce au vindut motoare si tehnica germana la fiare vechi, ca la uzinele 23 august si in multe alte parti, o sa demoleze halele si o sa foloseasca terenul pt altceva, ia ginditi-va, ce frumos, in centrul orasului sinaia, citeva zeci de hectare de teren numai bun de construit hoteluri si vilutze, hihi
si uite asa se platesc salariile cu imprumuturi fmi la dobinzi infioaratoare, si se desfiinteaza tot ce functiona in tara asta in paralel, ca sa nu mai avem cu ce plati fabuloasa datorie externa a romaniei si sa ne vinda pe 2 parale o tara intreaga...cine a lucrat vreodata in multinationale stie ca e sclavagism curat, dar baieti, asta inca nu e nimica,stati sa vedeti ce va fi de acum incolo...intre timp se va da marea lovitura acestui mamut numit stat in care functioneaza o gramada de chestii doar simbolic si prea mult birocratic...nu intimplator...
si dragul de basescu va deschide din nou sampania in pta universitatii alaturi de sotie amanta si fiica traseista si ne va povesti ce bine ca l-am votat si ca vom reusi...da, si cancerul se trateaza, dar pt scurt timp... :D
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Nov 22 2009 02:24pm
Quote (onlythebrave @ 22 Nov 2009 21:19)
un lucru demn de admirat la geoana a fost ca a avut grija de tatal lui pina in ultima clipa, mergea la el in fiecare zi la spital, fiindca era grav bolnav, oricit de ocupat ar fi fost...
dar mai stiu si de la cineva din sinaia ca el se poate "mindri" ca a dat in cap la mefin, cea mai tare fabrica de pompe de injectie din europa, cu patent bosh, veneau japonezii si canadienii la mefin pt comenzi, si nu puteau sa o scoata din schema pt ca la fabrica  se cumparase patentul legal acum multi ani si tb mergea bine...
dar a venit cica o firma americana, paravan pt omu nostru, a cumparat tot si a avut grija ca in citeva luni sa puna totul nu pe roate, ci pe butuci, ca sa nu se mai ingrijoreze cei de afara de concurenta...si acuma, bucuria nebunilor, dupa ce au vindut motoare si tehnica germana la fiare vechi, ca la uzinele 23 august si in multe alte parti, o sa demoleze halele si o sa foloseasca terenul pt altceva, ia ginditi-va, ce frumos, in centrul orasului sinaia, citeva zeci de hectare de teren numai bun de construit hoteluri si vilutze, hihi
si uite asa se platesc salariile cu imprumuturi fmi la dobinzi infioaratoare, si se desfiinteaza tot ce functiona in tara asta in paralel, ca sa nu mai avem cu ce plati fabuloasa datorie externa a romaniei si sa ne vinda pe 2 parale o tara intreaga...cine a lucrat vreodata in multinationale stie ca e sclavagism curat, dar baieti, asta inca nu e nimica,stati sa vedeti ce va fi de acum incolo...intre timp se va da marea lovitura acestui mamut numit stat in care functioneaza o gramada de chestii doar simbolic si prea mult birocratic...nu intimplator...
si dragul de basescu va deschide din nou sampania in pta universitatii alaturi de sotie amanta si fiica traseista si ne va povesti ce bine ca l-am votat si ca vom reusi...da, si cancerul se trateaza, dar pt scurt timp... :D

haha.

la prima parte nu-s de acord cu Sianaia. tot aia de sus vor face bani din constructii si mai apoi profit.. deci e jenant. daca ar fi facut parcuri publice aici da strigam uraaa geoana :P

Cu ce ne incalzeste pe noi ,"muritorii de foame" ca se mai deschid trei hoteluri 5* daca noi nu ni le putem permit ? ++ ca locurile demunca create vor fi la felde prost paltite ca in orice alta parte. ?

This post was edited by puyu on Nov 22 2009 02:25pm
Member
Gold: 1.39
Nov 26 2009 05:34pm

Votati ;)
Member
Gold: 330.00
Nov 26 2009 06:42pm
pai dk e chior...cu un ochi vede votul si cu celalalt banutzul, daaaa... :D
Member
Gold: 3,537.10
Nov 27 2009 03:28am