Quote (onlythebrave @ 11 Nov 2009 20:36)
uneori ma intreb dc nu traim degeaba pe lumea asta, dc nu cumva meritam rusinea de a fi desfiintati ca popor....se spune ca natia care isi uita istoria nu merita sa existe...toate bune si frumoase, ridem noi pe jsp, dar cind vad ca exista oameni care nu stiu de marile valori care ne reprezinta tara mi se incrinceneaza carnea pe mine...intr-adevar ne meritam soarta, si meritam jegurile de la conducere, dc noi suntem un popor de idioti...dar nu, nu e vina voastra, voi ati intrat direct in epoca internetului, pe vremea noastra doar se citea si se asculta muzica...nu aveti voi cum sa va imaginati ce inseamna asta...
intr-adevar cand vezi ca esti inconjurat de astfel de oameni, si din pacate sunt unii aflati intr-un grad mult inferior privind cultura, educatia..., si asta intr-un nr foarte mare, si ce este mai neplacut este faptul ca nu poti face nimik spre a-i aduce pe drumul cel bun..., se face simtita o senzatie de greata, de repulsie
dar sa nu fii auzit tu de Gh.Dinica .... asta te face sa te gandesti ca ne meritam soarta ca si popor, ca si natie

pai cum Dumnezeu sa nu fii auzit de asa monstru sacru ?!
pai cred ca tot niste necunoscuti sunt si Dem Radulescu, Nicu Constantin, Toma Caragiu, Jean constantin si mute alte nume sacre ale teatrului romananesc pt unii care asculta doar guta si parazitii...
sa-l numesti "actoras amarat" mi se para o lipsa crasa de respect pt munca lui de o viata dedicata teatrului si filmului
o sa ma opresc aici pt ca acest reply al lui the_rest m-a dezgustat enorm si nu vreau sa spun vorbe prin care sa ma cobor la gradul lui de incultura si sa jignesc...
Dumnezeu sa-l odihneasca!!
This post was edited by Grand_Khavatari on Nov 12 2009 01:34am